שאלה לגברים.

shualy71

New member
מה זה? מה זה הקטילה הזו?

נראה לי אצלך כל הגברים חרא,זבלים שרוצים רק לזיין וגם למתבוננת: מי אתן בכלל שתגידו לי שיש לי דיעות קדומות ופרימיטיבי-אתן אולי מתוסכלות מסקס בגלל זה אתן מדברות ככה וכנראה גם שהגברים שלכם או שיש להם זין קטן או שהם הפודל שלכן מה הקשר גם אם גבר ששכב עם הרבה נשים הוא פחות ערך,מה אני שוכב עם גברים או עם נשים? אתן אולי פרימיטיביות לא אני. ניאדרטליות יום טוב

daniella1980

New member
אני אמרתי משהו על גברים באופן

כללי? אתה היחיד שהשתמש בהכללות פתטיות "עבודות של בחורות" "אפילו נתתי לה לנהוג למרות שהיא אישה". לא תקפתי אף גבר ואף עם גברי - אלא רק אותך ואת הדיעות העצובות שלך. אני מאוד מעריכה **בני אדם** לא כקבוצה אלא כאינדווידואלים, כל אחד בפני עצמו, גבר ואישה כאחד.

shualy71

New member
עשיתי פדיחה בסוף.נראה לי

שברת אותי ואין לי מה להגיד על זה יותר. יום טוב ושבת שלום לכולם (ורק שתדעו שאני בכלל לא שוביניסט ,באמת) אולי נשמעתי ככה אבל אני ממש לא . לא יציק לכם יותר

daniella1980

New member
לא מנסה לשבור או להבריח אותך

רק קצת לתת לך ראיית עולם שונה יותר, אולי תחשוב על זה, אולי תפקח עיניים או לפחות תנסה להפתח ולראות דברים אחרת. זה הכל. אם אתה מסוגל להקשיב ולהתדיין, הרי זו כבר התחלה חיובית. במקום להרגיש מותקף ולהתגונן ולהעלב, תנסה באמת להקשיב לדברים. אני מאמינה לך שאתה חושב שאינך שוביניסט, ועדיין מכפי שהצגת את הדברים אתה רואה נשים בצורה מאוד מוכללת ושוביניסטית, ואולי כדאי שתבדוק מה הכוונה בכלל בשוביניזם - לא הכוונה לשנאת נשים וחוסר כבוד אליהן, אם זה מה שחשבת.

Anywere is

New member
מה איך זה שאת לא יודעת לבשל?

איזה מין דבר זה? רוצה שאלמד אותך? בחינם! את חייבת לדעת איך לבשל למשפחה!

Anywere is

New member
אבל מה מצחיק? זה עצוב!

קחי קיבינימט סיר ,קצת שמן,טגני בצל,מלאי במים רותחים,כף מרק עוף,מלח פילפל,תצקי את הספגטי..מה יותר פשוט מיזה?!

Anywere is

New member
אמן ואישתך/בעלך יבשלו לך

אוכל אבן

Anywere is

New member
הפסד שלך!! הילדים שלך יהיו

מדוכאים כי לא תיהיה להם ארוחה ביתית חמה והם יצטרכו לאכול ג`אנק כמו בורקסים מוכנים,נקניקיות ושאר זבל...

daniella1980

New member
אבל לפחות יקבלו חינוך ראוי

להיות מי שהם ולא מה שהחברה מצפה מהם להיות. הם לא יהיו אנוסים כמוך.

Anywere is

New member
די! יש הבדל גדול מאד בין גבר לאישה!

השכר,הקידומים בעבודה,בצבא,בזכויות בהכל כמעט..אז די.

daniella1980

New member
בדיוק. וזה פועל יוצא של ראיית

עולם כמו של הבחור המותקף. את צודקת במאה אחוז, וזו המציאות העגומה שאותה בכוחנו לפחות קצת לשנות (וכן, לדעתי זה מתחיל אפילו בדיונים קטנים כמו אלו). אבל אל תשכחי שיש גם נשים שוביניסטיות בדיוק כמו גברים, שמשוכנעות היטב שמקומן הוא לא בקידום הקריירה שלהן, אלא בגידול הילדים (ואני לא אומרת מה אדם צריך לעשות בחייו, אם אישה רוצה לשמור על בתוליה בשביל החתן העתידי שלה או לשבת בבית ולגדל ילדים שיבושם לה. אני רק אומרת שבמצב הקיים - לא תמיד יש לה זכות בחירה אלא כך מחנכים אותה - בצורה לא שוויונית וקלוקלת). זה נובע מחינוך, בדיוק כפי שקיבל הבחור. לכי תדעי, אולי יש לו אחות שגדלה בדיוק תחת אותו חינוך כמו שלו, ומשוכנעת שפסגת שאיפותיה היא לשמור על בתוליה, להנשא לבחור מפרנס טוב ולהרות לו מידי שנה פלוס בונוס בישולים וכביסות כמובן.

Anywere is

New member
אז את רומזת שהחינוך שקיבלתי הוא

מקולקל? אולי הוא לא פייר אבל הוא חינוך טוב..אני המקולקלת בסיפור, אני זאת שרוצה לשכב ולמרוד..

למעלה