שאלה לגברים..

הולמס 30

New member
מאד נעים

אם כי שונה יש לעיתים דרגות קשיות שונות. בתקופה של חודש חודשיים אחרי הניתוח זה יותר קשה, (וכואב לה אז צריך בעדינות) לאחר מכן זה מתרכך קלות. (אל תשאלי אותי מה יותר טוב כי זה כמו לשאול אם יותר כיף להימצצ ע"י בלונדינית או שחורה.)

ohadz

New member
Tell me something

Do YOU mind your own business??

daniella1980

New member
באמת אתה לא רואה יתרון באחד

לעומת האחר? אפילו אם שניהם זהים בתחושה הפיזית, עצם הידיעה שהאחד מלאכותי, חיצוני, מושתל - אותה בחורה חתכה את עצמה כדי להכניס חומר זר לחזה- והאחר אמיתי ומולד, לא גורם אף לא להבדל קטנטן? (שואלת בלי להביע עמדה , מעולם לא ביצעתי השוואות כנ"ל).

הולמס 30

New member
חזה מנותח מול חזה טבעי

התחושה היא אמנם שונה אבל לא באופן של נעים מול לא נעים היכרתי לא מעט נשים שביצעו השתלות, עם אחדות מהן גם הייתי בקשר אינטימ. אני ראיתי ברובם של המקרים איך הדימוי העצמי שלהן משתפר פלאים וכיצד הן מרגישות הרבה יותר טוב עם עצמן. זה לא רק עניין מיני, זה עניין של תפיסה אחרת לגברי של הנשיות. בייחוד בולט הדבר אצל נשים שהיו בעלות חזה יפה וזקוף לפני ההריונות ומתקשות לקבל את עצמן בתצורה החדשה. תארי לעצמך מישהי שמרשה לעצמה להזדיין באור מלא מול מראה ונהנית מכל רגע, בעוד שכמה חודשים לפני כן הייתה מתפשטת בחושך. אז הבחורה/ אשה "חתכה את עצמה..." כדברייך "והכניסה חומר זר..." אבל היא מאושרת יותר, שמחה יותר, מינית יותר, משוחררת יותר ושלמה עם עצמה באופן שלא התאפשר קודם לכן. בעידן המודרני אנו נזקקים להרבה עזרים זרים החל מקוצבי לב ועד למשקפיים. ניתוח להגדלת/ הרמת חזה הוא הליך פשוט יחסית וטומן בחובו הצלה של ממש עבור נשים רבות. ונקודת מבט גברית (הרי פטור בלא כלום אי אפשר) זה סקסי, מעורר, מגרה ומחרמן. בייחוד כאשר החוויה המשותפת היא עם אשה שהכרת וזיינת גם לפני הניתוח. ההבדל מדהים. ברור שאין באמור לעיל להמעיט במשהו מהחוויה של מגע (וכו') בחזה טבעי ויפה. אני פשוט לא מדרג אותם כטוב יותר או טוב פחות.

daniella1980

New member
לרגע לא אמרתי שאני נגד

שאלתי לחלוטין מנקודת המבט שלך ולא "ניתוח סיליקון - בעד ונגד" מנקודת מבט של האישה. אני מסכימה איתך שזה יכול לשנות חיים, ולפתור תסביכים של אישה עם גופה, אני לא ממש נגד ולא ממש בעד, שאלתי מבחינת הגירוי המיני **שלך** בלבד מאותם שדיים מלאכותיים. אני משערת שתשובתך היא על סמך נסיון רב עם כאלו, אני תוהה מה גבר פחות מנוסה עם שדיים מסולקנים, ירגיש באותם רגעים.

הולמס 30

New member
אני מניח שזה יהיה קצת שונה בשבילו

בהתחלה אבל גם בין שדיים טבעיים אלו ואחרים ישנם הבדלים ברמת הרכות/צמיגות/וכו' זה יכול להיות מגניב. העיקר הפתיחות. ולא חשבתי שאת נגד. סתם, שיקפתי תחושות של כמה נשים הנמנות על חוג מכרותיי.

benzba

New member
■ בדרך כלל כל מגע של שדיים נעים.

אבל זה נראה כל כך לא טבעי. גברים חוששים ללחוץ את זה שמא יתפוצץ להם משהו בפנים. מצד שני אני מבין לליבן של אותן נשים עם חזה קטן.

למה רק גברים?

אף פעם לא חשבתי מגע של בז'ז'ים מסיליקון, אבל תמיד עדיף כמה שיותר טבעי

ruben74

New member
זה כמו...

לשאול אותך מה את מעדיפה.. להרגיש זין אמיתי או וויברטור דימוי עור? אין כמו טבעי!!!!!!!!!

Sick Dick

New member
גם שואל, גם עונה וגם מאונן

אז בעצם הוא היה מיותר לחלוטין.

למעלה