שאלה לגברים..

tryme 2 m

New member
ללללאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היית רוצה שהגבר שלך יבוא עם בולבול מפלסטיק במקום הז** שלו? אני לא אוהב לחשוב שלפרטנרית שלי יש פלסטיקים במקום ציצים!!!! מנסיוני בעבר....לא אהבתי את זה....לטעמי זה מגוחך!!!!!!!!!!!!!!!!

odo13z

New member
לא יודע. לא חוויתי. שלך מסיליקון.

תני לנסות. נראה.

Fenris

New member
אני חושב שזה תלוי בכמות הסיליקון

אבל לא חקרתי את זה לעומק. אם יש כמות מסויימת של סיליקון אבל גם היה בסיס טבעי סביר אז זה לא מרגיש שונה כל-כך מחזה טבעי. אבל אם הרוב זה סיליקון (בחורה מסכנה) אז יש הבדל בתחושה. אבל בינינו, השדיים זה לא הכל. אני מוכן לקבל בחורה בכל גודל, העיקר שהיא תיראה טוב עם מה שיש לה.

03lior

New member
ריצל היקרה והחמודה

גברים אוהבים ציצים אוהבים לעשות אותם ולימצוף אותם ומה לא גברים אוהבים אותם גדולים מלאים וזקופים לא מענין אותם מה שביפנים ורובם לא ידעו שמה שיש בפנים זה סיליקון.ועל כל גבר שיגיד לא יש אלפים שיגידו כן חוף ממך שזה מטריד אותך אף אחד לא ממש מוטרד מזה אז מה השאלה. אני לוקח אותם בעינים עצומות והחשוב יותר זה מה שיש מעל הציצים בקופסה בראש. תהני מכל רגע ותדאגי שלא יהיו יותר מדי ימים ללא עיסוי ציצים גם בברכה באהבה ממני ליאור

ר י צ ל

New member
חחח שמעו כולכם..

לדעתי הכי טוב טבעי.. פשוט ענין אותי אם הצד השני גם חושב כך..

benzba

New member
■ ../images/Emo91.gif

במקום לשתול שתלי סיליקון, אפשר
כך שתוכלי לנפח את השדיים שלך לגודל הרצוי, בהתאם לאירוע שאת מוזמנת אליו, או בהתאם להעדפות של בן זוגך. לא צריך לנחש הרבה היכן יהיו פיטמות הניפוח. או בעגת הפנצ'רמכרים...ונטיל.

03lior

New member
לא הבנת אותי נכון

אז אני אגיד לך שנית ז ה ל א מ ש נ ה גבר אוהב אשה שאוהבת מה שיש לה וזורמת הלאה קפיש?

תשובה

לא אוהב, למעשה סולד משדיים לא טבעיות. שיהיו נפולות, מורמות, גדולות, קטנות- העיקר שזה יהיה טבעי. ובכלל, אני דוגל במראה הטבעי.

סיליקון לבחורה כרותת שד זאת הצלה

טבעי, לא טבעי. זאת פשוט הצלה. אז התשובה שלי- משהו ששייך לגוף שאתה אוהב פשוט אהוב על ידך לא בגלל החומר או ה-אין חומר שבו אלה בגלל האדם אליו האיבר/ים מחובר/ים.

למעלה