חזה מנותח מול חזה טבעי
התחושה היא אמנם שונה אבל לא באופן של נעים מול לא נעים היכרתי לא מעט נשים שביצעו השתלות, עם אחדות מהן גם הייתי בקשר אינטימ. אני ראיתי ברובם של המקרים איך הדימוי העצמי שלהן משתפר פלאים וכיצד הן מרגישות הרבה יותר טוב עם עצמן. זה לא רק עניין מיני, זה עניין של תפיסה אחרת לגברי של הנשיות. בייחוד בולט הדבר אצל נשים שהיו בעלות חזה יפה וזקוף לפני ההריונות ומתקשות לקבל את עצמן בתצורה החדשה. תארי לעצמך מישהי שמרשה לעצמה להזדיין באור מלא מול מראה ונהנית מכל רגע, בעוד שכמה חודשים לפני כן הייתה מתפשטת בחושך. אז הבחורה/ אשה "חתכה את עצמה..." כדברייך "והכניסה חומר זר..." אבל היא מאושרת יותר, שמחה יותר, מינית יותר, משוחררת יותר ושלמה עם עצמה באופן שלא התאפשר קודם לכן. בעידן המודרני אנו נזקקים להרבה עזרים זרים החל מקוצבי לב ועד למשקפיים. ניתוח להגדלת/ הרמת חזה הוא הליך פשוט יחסית וטומן בחובו הצלה של ממש עבור נשים רבות. ונקודת מבט גברית (הרי פטור בלא כלום אי אפשר) זה סקסי, מעורר, מגרה ומחרמן. בייחוד כאשר החוויה המשותפת היא עם אשה שהכרת וזיינת גם לפני הניתוח. ההבדל מדהים. ברור שאין באמור לעיל להמעיט במשהו מהחוויה של מגע (וכו') בחזה טבעי ויפה. אני פשוט לא מדרג אותם כטוב יותר או טוב פחות.