שאלה לגברים

אי אפשר לשאול שאלה כזו

ולצפות לתשובה אחת.
אין פה נכון או לא נכון.

אין פה שרלילה או לא שרלילה.

יש מה שבא לנו לעשות ומה שזורם.

יש אנשים שאין להם בעיה עם הסקס בדייט ראשון והם בוגרים מספיק בשביל לא להסתכל על הבחורה או הגבר כמישהו זול,
אלא עדיין יראו אותו כפוטנציאל למשהו רציני.

יש שמרנים יותר שלא בוחרים בגישה הזו אבל עדיין יכבדו את אילו שכן.

ויש את הכולירות שכן יחשבו שבחורה כזו היא זולה או ההיפך, גבר זול.

כאלו אנשים עדיף לגלות שהם דרעקים כבר בהתחלה.

shayCn

New member
עניין של פרספקטיבה

הכולירות יכולים להיות גם אלו 'שהולכים על זה' ומכוונים מראש לסקס בדייט ראשון.

ע"ע אמני הפיתוי..

lonley8

New member
שני תרחישים אפשריים

היי ,

אז ככה, שני תרחישים אפשריים יקרו, הראשון הוא שיתכן ויאבד עניין מכיוון שהשיג את אשר חפץ ואילו השני שהוא כן מעוניין להמשיך מכיוון לקשר מכל סוג שהוא מכיוון ש"טעם את הארוחה" בפעם הראשונה ונהנה ממנה ויתכן שגם הבחורה מעניינת אותו .
האם זה מוריד מערך הבחורה ... זה סובייקטיבי לכל אדם מכיוון שהאחד יכול לחשוב "היא זולה וקלה להשגה" ואילו השני יכול לחשוב "יש ביננו כימייה ומשיכה מטורפת שהגענו למיטה בדייט הראשון" או שאולי פשוט שני הצצדים רצו בכך מכיוון שזה היה חסר להם .

עצתי לאותה בחורה היא גם אם לא צלח מזה קשר שתסתכל על חצי הכוס המלאה והיא שנהנתה מהסקס .

שיהיה לילה טוב ומקסים .

אם הגעתי למיטה עם בחורה בדייט ראשון

זה בטח לא יגרום לי לזלזל בה או לחשוב שהכוונות שלה אינן רציניות.

עם זאת, מי שמחפשים קשר רציני, אני באמת לא מוצא את הסיבה לחיפזון. יהיו לכם עשרות שנים לשכב אחד עם השניה כמה שתרצו (וכמו שיודעים, רוב הזוגות כבר לא כל כך רוצים אחרי תקופה מסוימת ביחד), אז מה הלחץ ? לדעתי יותר כיף לבנות את הדברים בצורה הדרגתית, ולא לקפוץ מיד למיטה.

shayCn

New member
אני אגיד לך מה הלחץ

הלחץ..זה חוסר ביטחון שהם לא יגיעו איתה לסקס אחרי הדייט הראשון,
לכן יש כאלו שמראש מכוונים לשם.
גבר שבטוח בעצמו,כמו שאתה אומר,לא ימצא חיפזון לקפוץ למיטה.
כנ"ל לגבי בחורה.אם יש לה מספיק ביטחון עצמי,היא תבין שהיא לא צריכה
לכבוש את הגבר ברגע זה אחרת הוא יאבד לה.

נכון

אבל יש גם עוד אפשרות שהם פשוט נמשכים אחד לשני ובא להם להנות. אין לי בעיה עם האופציה הזו, אני פשוט אומר שבמקום להגיע למנה העיקרית כבר בדייט הראשון, אפשר למתוח את המנות הראשונות ולהתענג עליהן כמו שצריך... (שיחות אינטימיות, נשיקות, חירמונים... יש הרבה שלבים שאפשר לעבור לפני הסקס, ואחרי הסקס הראשון הם כבר לא יהיו מרגשים כמו לפניו).

shayCn

New member
נכון

יש הרבה שלבים בין הדייט הראשון ועד לסקס.כשבונים ציפיות, בסוף הסקס
שווה הרבה יותר.בדיוק כמו עבודה קשה עם הישג בסיומה.מרגישים את זה בעוצמה חזקה יותר.
סקס בדייט ראשון עלול שלא להמשיך הלאה, ואז יחשב כסטוץ.אז אולי השאלה היא 'אם אין לכם בעיה עם סטוצים?'

אני לא חושב שזו אותה השאלה

אין לי בעיה עם סטוצים כשאין רצון ליותר מזה. אבל אם יש בחורה שאני מגלה איתה קשר מאוד טוב, אני מעדיף להתענג על כל שלב ושלב בקשר עד לסקס, ולא להביא את הסקס כבר בדייט הראשון, כי לדעתי זו פשוט החמצה.

shayCn

New member
אז אתה אומר

שסטוץ נקבע עפ"י הכוונות מלכתחילה ולא עפ"י התוצאה הסופית..
שהרי אם לא היית מכוון לסטוץ,אלא לקשר רציני ונכנס איתה למיטה בדייט ראשון וזה לא היה ממשיך אחרי אותו ערב..זה לא סטוץ?
לגבי השאר,מן הסתם כבר הבנת שגם אני מעדיף שכך יהיה.

אני מדבר רק על עצמי...

אם אני מזהה פוטנציאל לקשר טוב, אני לא אדחוף לסקס בדייט ראשון. בחורה שרוצה סקס בדייט הראשון עדיין מצפה בדרך כלל שהגבר יעשה צעדים לכיוון לסקס, אבל אם היא מוצאת חן בעיני, אני פשוט לא אעשה צעדים בכיוון הזה, ולכן זה לא יקרה.

shayCn

New member
ואם

אתה מזהה שאין פוטנציאל לקשר טוב, יש מצב שאתה תמשיך איתה לסקס(כי אין כבר מה להפסיד)
או תוותר כי אתה רחוק מהמטרה שלך(קשר רציני)?

בעיקרון כן

מי ששוכבת בדייט ראשון יודעת שזה עניין של משיכה נטו, ולא אהבה או התאהבות, כך שאין לי נקיפות מצפון.

למרות שאני לא ממש טיפוס של סטוצים. לא יכול לסבול סקס מוגן.

shayCn

New member
למה סקס מוגן?

גם קונדום יכול להיקרע או לצאת החוצה

ליבליב1

New member
שני דברים......

1. גם כאשר הסקס מגיע בפגישה השישית - זה לא מחייב שיהיה המשך לקשר באותה מידה בדיוק אם הסקס קורה בפגישה הראשונה.

2. לא תמיד צריך להתאמץ ולעבוד קשה בשביל שדברים יהיו מופלאים ונפלאים. יש משהו מדהים במשיכה החייתית, הראשונית, מלאת התשוקה....

shayCn

New member
1.הקשר תמיד יכול להסתיים

וזה לא חייב להיות קשור לסקס.זה יכול להסתיים אחרי דייט ויכול להסתיים
אחרי שנים..
2.אם יש גם אופי,צרכים ואינטרסים משותפים מעבר למשיכה החייתית והתשוקה..אז יש פוטנציאל ל סקס עם תשוקה גם בעתיד.

למעלה