שאלה לגברים

שורה תחתונה את מפסידה

אם את שוכבת בדייטים ראשונים.
ורוב הסיכויים שזה יהיה סטוץ או קשר מיני בלבד.
ואת תרגישי מנוצלת.
ובמקרה שמצאת את הנפש התאומה - וזה לא משנה(כי יש סיפורים שעשו סקס מההתחלה והתחתנו אבל זה למרות שעשו סקס ולא בגלל)
אז זה לא משנה גם אם תעשי סקס בדייט השישי - הוא יחכה.

ליבליב1

New member
זו גישה בהחלט שמרנית.

קרה לי באופן אישי וגם לאנשים אחרים שאני מכירה באופן אישי, מקרים הפוכים לגמר ממה שאת מתארת.
הייתה כימיה, הייתה משיכה ותשוקה והיה סקס בפגישה הראשונה וזה הוביל למע' יחסים רצינית, טובה, נפלאה ומספקת.

לא שאני חושבת שצריך לכוון לסקס בפגישה הראשונה.... אבל אם יש משיכה, יש חיבור, יש רצון הדדי...... מה הבעיה?

הדבר היחיד שלדעתי נכון הוא, שאם מישהי מוצאת את הנפש התאומה שלה - לא משנה אם יהיה סקס בדייט הראשון, השלישי או השישי.... מה שנועד להיות פשוט יהיה.

מסכימה לגמרי.

חסרת במפגש!

ליבליב1

New member

התנגש לי עם משהו שממש לא יכולתי לפספס.
ממש ממש רציתי לבוא.
next time!

ומה שלא נועד להיות?

וכמה פעמים סקס בדייט ראשון הוביל לתחושות של ניצול וריקנות כי הבחור לא משקיע ונעלם?
תעשי מה שאת רוצה, מה אכפת לי?
לי זה לא מתאים.

ליבליב1

New member
מה שלא נועד להיות

כנראה שלא יהיה.
גם אם שני האנשים מכירים כבר חצי שנה ונכנסו למיטה אחרי חמישה דייטים אבל אז היא גילתה שהוא לא משקיע בה יותר מהמינימום, שהוא לא מעניין וכיוב'.....

וזה בסדר שזה לא מתאים לך.... לא אמרתי שזה עושה אותך לא בסדר.
כל אחד יעשה מה שמתאים לו ולא שומדבר אחר.

רק ניסיתי לפתוח את האפשרות האחרת.

זה לא רק הסקס

לדעתי צריך להיכנס למיטה אחרי שהוא הוכיח לך שהוא משקיע ומעוניין..
האפשרות האחרת היא סיכון
מי שרוצה להסתכן בכך שתיפגע בבקשה.
סקס זה אחד מהיתרונות שיש לאשה על גבר. זה אחד מהדברים שהוא רוצה ממנה ובתמורה היא רוצה ממנו גם דברים.
אלו הם דברים בסיסיים בין גבר לאשה שלא אני המצאתי.- יש ספרות ענפה בנושא החיזור - כולם שם ממליצים לא לשכב בפגישות הראשונות.
אני מסכימה שהמציאות עולה על כל דמיון.
בכל אופן אצלי זה ככה - ולכיוונים השליליים ...
אפשר לשכב בפגישה הראשונה ולא להרגיש מנוצלת, ואפשר לא לשכב בכלל ולהיות מנוצלת מבחינות אחרות.
אלה החיים

ליבליב1

New member
זה נורא בעייני לחשוב

על סקס בנשמעות של סחר מכר.... בלי קשר למתי הוא קורה.

אז אל תחשבי ככה

אבל לפי הבנתי זו החשיבה הגברית
קשר זו עסקת חבילה
הם יתחתנו עם מי שהערך שלה הכי גבוה בעיניהם
ורובם בתוך תוכם הינם שמרנים בני שמרנים.

Apikachu L

New member
זה מוזיל את הגבר

שמתייחס אל הבחורה כמו צנצנת שמכילה מין וכל המטרה שלו זה לפתוח את הצנצנת ולזרוק לפח.

GrimBoy

New member
כן ולא - תלוי בגבר

לטעמי האישי לא רק שזה הורס מהכיף שבתהליך, אם גבר מחפש סקס ממש על ההתחלה זה בדרך כלל כי הוא לא לוקח את זה יותר מדי ברצינות. גבר שלוקח ברצינות >בדרך כלל< מצפה שיהיה איזשהו תהליך היכרות מתמשך (שבוע, שבועיים - כמה פגישות טובות) לפני הסדינים.

ומה לגבי דברים אחרים? נגיד התחרמנויות?

גם עם כאלו כדאי לחכות? (נגיד ירידות. וסליחה על הפירוט.. :/)

Rohlf

New member
מותר לעשות מה שרוצים

אין מותר ואין אסור. אפשר להזדיין כל הלילה של הדייט הראשון, ואח"כ גם בבוקר לפני העבודה. אם מרגישים נוח עם זה, אין אם זה שום בעיה.

shayCn

New member
ברור שמותר

אף אחד לא אוסר כאן על סקס בדייט ראשון.
השאלה אם זה יכול לקחת אותך לקשר רציני וזה אומר אם משיכה בלבד
מספיקה על מנת ליצור קשר רציני ..

Rohlf

New member
לפי קרולינה

מותר רק נשיקה והחזקת ידיים, אז אולי יש ספר חוקים שאני לא מודע אליו.

אבל לשאלתך, כמובן שזה יכול לקחת לקשר רציני, וכפי שכתבתי למטה, זה גם קרה בעבר. אני לא מצליח להבין מה הקשר בין הזמן עד קיום יחסי המין להצלחת הקשר.
מצידי, אפשר גם לקיים יחסי מין בתחילת הדייט הראשון, איך שנפגשים, ככה מגיעים לדייט הרבה יותר רגועים ונינוחים.

shayCn

New member
תנסה לקרוא את הדיון שלי עם אסף

אולי זה יענה לך על כמה שאלות..
בגדול,סקס בדייט ראשון מחסיר בניית ציפיות,רגשות,עומק,הכרות של יותר
מצבים.כל זה מתרכז לכימיה אחת גדולה שתורמת (לי לפחות) לרצות יותר.
כמה אתה יכול להכיר מהבחורה בדייט ראשון?משיכה מטורפת בעיקר שתיקח את שניכם למיטה.בבוקר זה יהיה סיפור חדש ומצב חדש..פתאום תגלה אופי
אחר מה'משחק' והרושם הראשוני של הדייט מהלילה הקודם ויתכן מאוד
שלא יתאים לך להמשיך עם מישהי כזאת.

Rohlf

New member
אין לי שום שאלות

אני פשוט לא מסכים איתך לגבי כל מה שרשמת. סקס בדייט ראשון לא מחסיר לי כלום.
כפי שכתבתי, זה קרה לא פעמים מספר, פעם אחת הובילה לאירוסין בהמשך הדרך, לא חשתי שום דבר ממה אתה מתאר.
סקס זה סקס, לא צריך לעשות מזה כזה סיפור - לא ציפיות, לא רגשות, לא עומק, לא הכרות. סקס זה כיף. הגישה שלך פשוט הרבה יותר שמרנית משלי.

למעלה