שאלה לגברים

ליבליב1

New member
אין בינינו ויכוח כאן....

אני מסכימה עם שני הדברים שאמרת.... לכן בעייני אין כזה עניין גדול אם זה קורה בפעם הראשונה, השניה או השישית

shayCn

New member
לפי קצב שנוח

לא צריך להגזים או להיות קיצוני..לא דייט ראשון,אבל גם לא צריך להיות אחרי חודשיים.
בין דייט שלישי לחמישי זה אופטימלי.בכל זאת, יש רצון לבדוק את הכימיה במיטה.

אביeג7

New member
לא מוזיל.. אבל אני אישית

לא מסוגלת לעשות את זה.

מי שזה מתאים לה,לבריאות.

ובכל מקרה,גבר שאני מרגישה שהוא מכוון למקום הזה אחרי דייט אחד, לא משנה עד כמה הוא מצא חן בעיני,יורד לי ממנו לגמרי.

אני משתדלת להגיע למיטה כמה שיותר מהר

כדי לסנן אנשי מערות שובניסטיים פרימטיביים שחושבים שבחורה צריכה לשמור את עצמה ורק להם מותר לזיין, כדי לסנן את אנשי הדפוק וזרוק (תאמיני לי שזה הרבה יותר פוגע כשזורקים אותך אחרי סקס בדייט החמישי מאשר סקס בדייט הראשון) וכדי לוודא התאמה מינית.
אם מישהו חושב שאני זולה בגלל זה, הוא בהחלט לא מסוג הגברים שהייתי רוצה לנהל זוגיות איתם.

חחחחח לא.

כאמור, מטרת הסקס המהיר היא לסנן את אנשי הדפוק וזרוק, לא למשוך אותם אליי...

Apikachu L

New member
אני לא בקטע של דפוק וזרוק

סתם, אהבתי את הגישה (ולא, אני לא באמת מתחילה, סתם, ממש אהבתי את הגישה, זה הכל.
)

לא באסה לגלות ששכבת עם מישהו

פרימיטיבי-דפוק-וזרוק?
שיטת סינון קצת משונה...
זה הרי לא משהו שאי אפשר לברר בשיחות עם אדם.
אני לא רואה יתרון בלהכניס אליי (תרתי משמע) כל זב חוטם
שיצאתי איתו לדייט אחד רק בכדי לגלות את גישתו למיניות נשית.
אבל אולי פספסתי משהו...

לגבי התאמה מינית- זה משהו אחר.

ממש לא כל זב חוטם

רק אם הייתה כימיה בשיחות לפני הדייט ובדייט ואני מרגישה שיש לזה עתיד. אם אני יודעת שזה לא יילך לשום קשר רציני, אז בהחלט אין שום סיבה לשכב איתו.
ולא, לא כל דבר אפשר לברר בשיחות, אבל אם כדור הבדולח שלך וכוחות-העל שלך עוזרים לך לקרוא מחשבות אז אני מפרגנת. לא חסרים סיפורים מנשים שחוזרו בחום ובהתלהבות, לפעמים גם חודשיים שלושה, ואז הבחור התאדה אחרי הסקס.

בקיצור ולענין אין לך בטחון עצמי בשיט

או שאת ממש לא מחזיקה מעצמך, כי כניראה הדבר היחיד שיש לך להציע זה סקס.
וזה הדבר הכי קל בעולם להציע כי אין גבר כמעט שיסרב לזה.
וואללה.. שיחקת אותה.
החוכמה האמיתית היא להיות מספיק אינטיליגנטית כדי להבין מי ומה הגבר, ואת זה אי אפשר להבין מדייט ראשון. (כלומר, אפשר להבבין מי לא, זה ברור, אבל לגבי אלו שכן מעניינים או שאת לא בטוחה לגביהם, קב מאוד לעלות על הנקודות יגרמו לך לזרוק אותו, אחרי דייט ראשון).

שימוש בסקס כשיטת סינון זה בהחלט אחד הדברים הפטתיים ששמעתי. מילא היית אומרת שאת חובבת סקס, אז בסדר. אבל כשיטתת סינון?! ולחטוף אלוהים יודע מה בדרך לסינון הזה?!

אתה בדיוק סוג האנשים שמגעילים אותי

והנה, השיטה שלי עבדה נהדר והרחיקה אותך.
רואה?
מ.ש.ל

shayCn

New member
התבלבלו לך קצת המושגים

מישהו שיוצא איתך חמישה דייטים והגעתם לסקס,הוא לא מישהו שידפוק ויזרוק יותר מאחר שיצא איתך דייט אחד והגעתם למיטה.
הסיכון שידפוק ויזרוק הוא דוקא אחרי הדייט הראשון.

מילא שאין לך יכולות הבנת הנקרא,

אבל למה להאשים אותי בזה?
לא טענתי שאנשים שמחכים חמישה דייטים זורקים יותר מאשר אנשים שמחכים דייט אחד, טענתי שזה כואב יותר.
מי שמחפש רק סקס ולא מחפש קשר רציני, ימשיך לחפש רק סקס ולא קשר רציני בלי קשר למה שאני עושה.

shayCn

New member
מסתבר שיכולות הבנת הנקרא שלי לא מאכזבים

לא האשמתי וגם לא טענתי שזה מה שטענת.
לא מסכים איתך. מישהו שמחפש רק סקס לא ישקיע ויגיע לדייט שלישי,רביעי בכלל.
מבחינתו זו מריחה ובזבוז זמן.הוא יעדיף לחתוך ולחפש מישהי עם פוטנציאל לסקס בדייט ראשון.

למעלה