שאלה לגברים

שאלה לגברים

אך אשמח לשמוע דעות גם מהמין הנשי!! למה גבר כשרואה בחורה במקום מסוים כמה פעמים(יש לציין שהבחורה כבר לא באה למקום הזה) לא מבקש ממנה מס פון אחרי שהוא שאל אותה שאלות.יתענין מי היא.חייך אליה בכל זמן שהותה שהם היו באותו מקום.מכל דבר שהבחורה ספרה במקום מפגש הוא חייך לעברה.מה מונע ממנו לבקש מספר???ביחוד כשבמקום הזה יש מכרים שמכירים את שניהם אז מה הבעיה לבקש מהם תמספר של הבחורה ??אם ובמידה הבחור חסר אומץ.תודה לכל המגיבים (לא חשפתי פרטים יותר מידי כדי לשמור על זהות האדם שבקש את דעתי בנושא הזה אך לי אין דעה ולכן חשבתי שזה הפורום הנכון)

sani48

New member
יכול להיות כל מיני סיבות

א.כמו שכבר רשמת,לא היה לו את האומץ לבקש,וגם אם הוא היה מקבל את המיספר דרך מכרים משותפים,יכול להיות שהוא היה מיתביש להיתקשר
ב.הוא סתם היה ידידותי אליה,כי היא ניראתה לו נחמדה מאוד,אבל הוא לא רואה בה משהו מעבר לזה
3.יש לו חברה כבר
חוץ מזה יכולות להיות עוד הרבה סיבות

הייי

סאני .א.מישהיא אין לו כרגע והמידע הזה הוא עפי המכרים שמכירים את הבחורה ואת הבחור והם פלטו בלי קשר לשיחה או משו שהבחור רווק ומחפש הרבה זמן מישהיא.ב.יש מצב שהוא חסר אומץ כי כשהבחור רצה לדעת פרטים בת כמה הבחורה ??אז נגשה אליה מישהיא מהמפגש ששאלה אותה ואז הבחור תקן ואמר בת כמה את?מאיפה?מה?מי?לאדעת איך להבין את הראש העקום שלכם חחחחח אתם מבלבלים

sani48

New member
היי בובה

לא צריך להכליל,לחלק מהגברים דווקה יש ראש טוב חח,לא יודע מה הסרט של הבחור הזה,יש כאלה שאוהבים לעשות עיניים לבחורות,ולקדוח להם במוח,סתם בשביל האגו שלהם(גם אם אין להם טיפת רצון להיות באמת עם הבחורה הזו),אבל אי אפשר לדעת לפי המעט פרטים שנתת,מה הוא חושב,אין מה לנתח את זה יותר מדי,אם הבחורה הזו מעוניננת בו,שתיהיה יותר ישירה,ושלא תחכה למשיח,דרך אגב,מה עם הרשיון,הוצאת כבר?
ביי בנתיים

אז אני מבינה

ממך שבחורה צריכה להתחיל או לחזר אחרי גבר אה?תפקידי המשחק ישתנו מבחינתך?אני חושבת שבחורה לא צריכה ליזום זה תפקידו של הגבר .כן עברתי טסט עוד 14ימים נגמר לי המלווה חחחח

sani48

New member
אם הבחורה רוצה שיהיה לה יותר סיכוים

למצוא אהבה,אז שתתחיל להזיז עינינים גם בעצמה,בדרך כלל רב הבחורים הטובים הם ביישנים,אז תחשבי כמה פספוסים יכולים להיות לך,אם כל פעם שתרצי מישהו,שניראה לטעמך,לא תקבלי אותו,כי הוא היה ביישן מדי בשביל להתחיל אותך,מציע לך לנסות להרחיב אופקים,ולא להישאר כל הזמן באותה נקודמת מחשבה,תכלי אולי להכיר סוג שונה של אנשים,ממה שפגשת היום,ולגבי הבחורה הזו,כמו שהוא יכל לבקש את הטלפון שלה דרך מכרים משותפים,גם היא יכלה לעשות את זה,זה לא ניקרא לחזר,סך הכול להרים טלפון,ולעשות את הצעד ראשון,מהנסיון שלי,זה עובד יופי,ודווקה גברים מעריכים בחורות ישירות,שלא משחקות משחקים,זה תכונה מושכת,שראויה להערכה,מציע לך לנסות את זה
,דרך אגב מזל טוב על הרשיון,אני יודע שחיכית לזה הרבה זמן חח,רק תשמרי על עצמך בדרכים שאת נוהגת(לא לחלום אה?חח)ביי,כל טוב

סאני תודה על הברכות

האמת כן חיכיתי שנה וחצי עד שהשגתי תרשיון ועד ששמעתי תמשפט עברת מזל טוב חח.אל תדאג בשבוע הזה שהיה סופות וזה.. שכן שלי נתן לי לנהוג פעם ראשונה ב2בלילה שהיה גשם שלוליות.ואמר לי שאני תותחיתתת לא פחדתי הכל היה אם בטחון .זהירות .לענינו ומה קורה אם הבחורה בישנית ליזום צעד ראשוני? כמו שאמרת שבחורים טובים הם בדכ בישנים כנל גם בחורה טובה היא בישנית

sani48

New member
במצב כזה

היא יכולה להעזר בחברה/ידיד שינסו לעזור לה,למשל במיקרה של הבחורה שדיברת עליה,שיש להם מכרים משותפים,היא יכולה לשלוח את חברה שלה אליו,ופשוט לשאול אותו מה הוא חושב עליה,ואם יש לו איזה עיניין בה,במידה והוא יגיד שכן,אז שתתן לו את הטלפון שלה, ושתגיד לו שלא יתביש להיתקשר,כי היא גם מעונינת,או שתשאל אותו אם הוא יכול לתת את המיספר טלפון שלו,והבחורה תתקשר(אם הוא ינסה להיתחמק מזה,אז הוא לא באמת מעוניין בה),על כל מיקרה בסופו של דבר שתי הצדדים יצטרכו להיתגבר על הביישנות שלהם,אחרת אף אחד מהם לא באמת יוכל להכיר את הצד השני,סך הכול הכול בישנות זה תכונה חיובית בעיני,וזה הרבה יותר טוב מאשר כל מיני אנשים שיש להם ביטחון מופרז וחיים בחלום,רק חשוב לא להיות יותר מדי חסר ביטחון,כי זה כבר דבר גרוע,שיכול לגרום לצד השני לא להעריך אותו/אותה

סאני

זה בישנות מקטע טוב ולא מחוסר בטחון.אבל שאלה לי אליך יצא לך שבחורה רצתה אותך ויתקשרה אליך כצעד ראשוני?אם כן איך הגבת סרבת דחית אותה?יצא בינכם משו בסוף?

sani48

New member
כן

היו כמה מיקרים
,אני יספר לך על אחד מהם,היתה מישהי שהיתקשרה אלי לפני כמה שנים(קיבלה את הטלפון שלי דרך חבר),כבר בטלפון היה ביננו חיבור מאוד טוב,ודיברנו איזה 3 שעות
,לאחר כמה ימים,ניפגשנו בשעות הערב בים על יד הבית שלי,והיתה פגישה מוצלחת מאוד,ועם הזמן ניהינו כבר זוג,והיינו ביחד תקופה ארוכה,אז כמו שאמרתי לך בהודעה הקודמת,לדעתי אין בזה שום דבר רע שהבחורה עושה את הצעד הראשון,גם אם היא תקבל דחייה,מה כבר יקרה?.היא תגיד לעצמה,שחבל,ותמשיך הלאה,לא קרה אסון גדול,תמיד עדיף לנסות,מאשר להישאר בתחושת פספוס,שיהיה בהצלחה,מקדיש לך שיר
-
http://www.youtube.com/watch?v=jjnmICxvoVY

פיייייי

מענין לשמוע שכבר נתקלת בבחורות שיזמו צעד ראשוני איתך . אתה מבוקש לא??חחח ...למה אתה לא יזמת איתם??אגב אני מסלולר אז השיר שהקדשת לי לא נפתח ואין אפשרות לשמוע אותו בכא מהמכשיר שלי!! אשמח אם תכוון אותי מה השיר אומר

sani48

New member
ברור שאני מבוקש

ככה זה אצל כל הסלבריטאים לא?חחח,סתם אני צוחק,לא מבוקש ולא נעליים,וגם דיברתי על העבר הרחוק(היום אני נשוי),לגבי מה ששאלת,למה לא יזמתי אני ראשון?אממממ,את הבחורה הזו שניהינו זוג,לא כל כך הכרתי אותה מלפני,ראיתי אותה רק פעם אחת,והיה לה חבר בזמנו,אחרי שהם ניפרדו היא הפתיעה אותי והיתקשרה אלי(כמו שאמרתי לך בהודעה הקודמת,את המיספר היא קיבלה מחבר שלי),לגבי שאר המיקרים(לא היו כל כך הרבה כאלה),אז גם כן בדרך כלל היה מדובר על בחורות שבקושי פגשתי פעם אחת(הכרות של רגע),הבחורה היחידה שיצא ממנה משהו רציני,זה הבחורה שדיברתי עליה בפעם קודמת,והעדפתי לתת לך את הדוגמא הזו,שתיראי שכן יכול לצאת משהו טוב מזה שהבחורה עושה את הצעד הראשון,ודווקה הערכתי אותה יותר על הישירות שלה,ועל כמה שהיא בן אדם אמיתי,אבל ראיתי עכשיו בכמה הודעות למטה,שרשמת לאיזה מישהו שכניראה שהדעה שלך לא תישתנה,ואת תישארי בשלך ולא תעשי אף פעם צעד ראשון,אז חבל, את יכולה לפספס הרבה בחורים טובים ככה,אבל זה שיקולים שלך,לגבי השיר,זה שיר באנגלית,של להקת Savage garden השיר ניקרא I Knew I Loved You,מכירה?
,על כל מיקרה אין בשיר איזה מסר שרציתי להעביר לך,פשוט שיר יפה ורומנטי,זה המילים של השיר שיהיה לך-
Maybe it's intuition
But some things you just don't question
Like in your eyes
I see my future in an instant
and there it goes
I think I've found my best friend
I know that it might sound more than
a little crazy but I believe

I knew I loved you before I met you
I think I dreamed you into life
I knew I loved you before I met you
I have been waiting all my life

There's just no rhyme or reason
only this sense of completion
and in your eyes
I see the missing pieces
I'm searching for
I think I found my way home
I know that it might sound more than
a little crazy but I believe

A thousand angels dance around you
I am complete now that I found you

Megie

New member
היי

אני אשאל אותך הפוך-אפילו שאני לא גבר..
ואם הבחור בסה"כ נהנה מהאינטרקציה בינהם ללא שום כוונות נספות? אולי הוא פשוט לא מעוניין?! למה בעצם לכל שיחה בין גבר לאישה חייב להיות הסבר של אינטרס-ואי אפשר לקבל את זה כמשהו אפלטוני-כמו למשל שיחה בין שתי נשים/גברים שבסיומה לא מחליפים מספרים.

חוץ מזה..שבאותה מידה-אולי הבחור בכלל לא חשב על זה ואם הבחורה כן התעניינה-היא יכלה לקחת ממנו את המספר מבלי לצפות שזה יבוא רק ממנו/שיקרא את מחשבותיה ויבקש את המספר שלה.

הכל עיניין של ציפיות, ברגע שאת באה מנקודת הנחה או ראיה שהיא סוג של "המובן מאליו" עבורך.. את עלולה להתאכזב כשהדברים מסתדרים בשונה ממה שציפית-ואולי כדי ללמוד מזה להבא וליזום

מגי

דבר ראשון איני חושבת שכל שיחה בין גבר לאישה=אהבה .בהחלט זה יכול להיות גם שסתם כיף לו לדבר אם הבחורה כמו שאני בכיתה אמ כולם אני מדברת בין בנים ובין בנות מבלי רגשות אבלללל יש הבדל בין מבט רגיל למבט כזה שגבר רב הזמן מסתכל עליך לא?יש הבדל בין נחמדות לבין אם זה שבסוף המפגש הבחור אומר לך בהצלחה ב. . .כי כשהיתם ליד האנשים הוא האזין לדבריך מבלי שידעת בכלל חחחחחח וזה לא פעם ראשונה שהוא מאזין לכל מילה שלה ...

Megie

New member
אבל אל תשכחי

שלא כל דבר שנשמה לנו הגיוני-בהכרח הגיוני בעיני האחר.
מאוד ייתכן שמה שהיא רצתה לראות ממנו-הם לא אותם הסימנים שהוא שלח אליה..
וייתכן שהיא נתנה משקל הרבה יותר כבד למשהו שבעיניו היה חסר משמעות..

וייתכן שהוא ביישן והעדיף לפספס-מלעשות את הצעד..אולי הוא פירש ממנה סימנים שונים ממה שהיא ניסתה לשדר..

אפשר לשער עד מחר..בסופו של דבר אף אחד לעולם לא ידע מה באמת הלך שם

את צודקת שאא

לדעת מה קרה שם ובמוחו של הגבר .אבל לפי דברי הבחורה היא יסתכלה עליו הרבהה וחייכה לתוך עיניו כך שהאפשרות שהיא שדרה מסר של לא מעונינת זלא נכון.בכא חבל שכך הגברים מתנהגים

Megie

New member
אז אם ככה היא הרגישה

שתזום.

אחרת כל החיים תצפה-ותתאכזב..
אם אתה רוצה משהו-תשיג אותו, לחכות שה'משהו' ישיג אותך, לא יוביל לכלום.

שלום

רגשות הם מורכבים, ואנשים רוצים דברים שונים במצבים שונים. קשר צריך להתפתח לאט ובהדרגה, בהתחלה משוחחים ולאט מתקרבים. לפעמים יעדיף אדם לדבר עם בחורה שנעימה לו ונחמדה בעיניו, מבלי למהר לבקש ממנה מספר טלפון. בהמשך אולי ירצה לבקש, ואולי יעדיף להסתפק קשר פשוט של כמה שיחות שיגרמו לו הנאה, לפי מידת ההתאמה בין הבחור והבחורה.

הי פילוסוף

גמאני חשבתי על הדרך הזאת שאולי ישנם גברים שמעדיפים לא לבקש מס פון מבחורה ממפגש של 4 עד 5פעמים בהם הם נפגשו והם רוצים לקחת תזמן ולבחון תבחורה איך היא ??איך היא מתנהגת בחברה?? הבעיה היא שהבחורה כבר לא באה למפגש אז יש לה סוג של החמצה ואיך הוא ישיג אותה??אבל ביננו יש מכרים שיש להם את שני מספרי הפון של הבחור והבחורה

למעלה