שאלה לגברים

בהחלט

זו גם אפשרות .אא להבין אותכם זמשגע... אתם משגעים את הבנות חחח בקיצור העצה שלי לבחורה זה שתמשיך הלאה ותצא לדיטים שלא תחכה לו.ואם הם צריכים להיות ביחד וזה כתוב למעלה הם יהיו ביחד תודה לכל העונים והמגיבים אתם מקסימים

בהחלט

זו גם אפשרות .אא להבין אותכם זמשגע... אתם משגעים את הבנות חחח בקיצור העצה שלי לבחורה זה שתמשיך הלאה ותצא לדיטים שלא תחכה לו.ואם הם צריכים להיות ביחד וזה כתוב למעלה הם יהיו ביחד תודה לכל העונים והמגיבים אתם מקסימים

בהחלט

מה מונע מבחורה לבקש מספר?

למה את חושבת שרק הגבר צריך לבקש, הרי החשש שמא הוא ייתקל בסירוב , מספר מזוייף, או סתם מבוכה מהסיטואציה, הוא מובן מאד.
זה אמנם חבל, כי בסך הכל אם יש תקשורת טובה, המצב הבא אמור להיות יצירת תקשורת מעבר... אבל לפעמים חרדה, או כל מיני חששות מרגע בקשת המספר, גורמים להמון פספוסים..

אני בעד שאם יש חיוכים, קשר עין, ובגדול אחלה של כימיה, אין פסול שהבחורה תיזום ותבקש מספר, ויאללה, מעבירים את זה מעבר לסתם אותו מקום בו מתראים.

מה מונע ממנה?

בישנות.פחד מדחיה ומסרוב אולי הוא לא מעונין.תפיסת אידיאולוגיה שאם גבר רוצה בחורה הוא אמור לעשות צעד ראשוני מעבר לזה שהם נפגשו במקום המפגש שבו הם הכירה.

הפיתרון בסיטואציה כזו

לנעול את השניים בחדר ולתת להם לזרום לבד
כן קיצוני, אבל כנראה שבשל הביישנות, החשש מדחייה אנחנו (אני) לא מנסים
ולמרות שכולם אומרים אם לא תנסה לא תדע

עדיין מתביישים / חוששים לנסות
ומה שבטוח בכל סיטואציה כזו - מפסידים

הי בחור

אני חושבת שהבחורה כן שדרה בכז היה מבטי עינים מבחינתה חיוך לעברו זה לא סימן??ולמה יתכונת אנחנו(אני) לא מנסים??מישו דיבר עליך אינני מכירה אותך

לסיכום:

אני חושבת שגבר שמעונין בבחורה אמור ליזום צעד ראשוני אולי אני פנאטית מפעם אבל איני רואה שתפיסתי תשתנה בקרוב ואפילו לא תשתנה כלל ..אני יודעת ומכירה מזה שגבר רוצה בחורה ויש לי נסיון רב בענין .בנוסף,הבחורה צריכה להפסיק לחשוב על הבחור שמצא חן בעיניה כי הוא יושב בחיבוק ידים וכן שתצא לדיטים ושתכיר גברים אחרים זה שוק חופשיייי ובהחלט מותר לה

קודם כל את צודקת

זה תמיד נכון
שנית לא את לא מכירה אותי,
אבל גם אני מאילו שמפספסים הזדמנויות (כי אני לא פונה)
את לא חייבת להתחיל עם בחור, אבל אם תיזמי בכל זאת זה לא יפגע בכבודך,

אבל אני מסכים כשיש הזדמנות ויש אינטרקציה, חייבים ללכת עם זה עד הסוף

חח גישת לילי.... !

באחת העונות של How i met your mother

ברני ורובין סרבו להודות שיש ביניהם רגשות, אז לילי פשוט נעלה אותם

יחד בחדר, ולא פתחה את הדלת עד שהם הודו במה שיש ביניהם.

אחד הפרקים

לראות מיד ולהשלים את הפער

חח זה אחלה רעיון, רק שהוא מצריך חבורה של אנשים קרובים שאכפת להם מספיק..

למעלה