שאלה לגברים

גניפר14

New member
שאלה לגברים

האם יש מצב שהייתם יכולים להתאהב ב2 נשים באותה מידה? ואיך הייתם בוחרים. כאילו במי הייתם בוחרים במידה וכל אחת נותנת לכם אולטימטום להפסיק עם השנייה.?

זיקן

New member
מנהל
אפשר לאהוב 2 באותה מידה.

בתנאי שזה לא בא על חשבון הכלב שלי... אולטימטום מאחת הבחורות מניסיוני לא עובד אף אחת לא תוותר לשניה... אבל לא כדאי להיכנס לאולטימטום בכלל עדיף כבר לשקר. זה לא תענוג גדול ולא כל אחד בנוי לזה.

אני תמיד האמנתי

שהצבת אולטימטומים לגבר תגרור את זריקתה של מציבת האולטימטומים, אם לא באופן מיידי אז בעתיד הקרוב מאוד. אמנם ייתכן שהכללה זאת נבעה מסוג הגברים שהייתי בזוגיות איתם, כלומר היות שתמיד העדפתי גברים שלא מאפשרים לעשות להם מניפולציות, להחליט עבורם מה לעשות או לסמרטט אותם בכל דרך אחרת... ייתכן שישנם גברים שעליהם דברים כאלה כן עובדים ופשוט לא יצא לי להכיר את הגברים האלה מקרוב. ככה תמיד יעצתי לחברותי, לא להציב אולטימטומים בשום פנים ואופן אם ברצונן לשמור על מערכת היחסים - האם טעיתי?

זיקן

New member
מנהל
לא טעית את בסדר את../images/Emo140.gif

אבל אני לא מבין למה שירשרת אליי. לא אני פתחתי את הפוסט ולא אני שאלתי את השאלה . בכל אופן לא נורא .

כיוון שכתבת "לא כדאי להיכנס לאולטימטומים",

מה שעורר את האסוציאציה הנ"ל
. אז חשבתי לעצמי, "הינה גבר שמדבר על אולטימטומים, וזו סוגיה שמעניינת אותך כבר תקופה - פותחת הדיון הינה אישה, לכן דעתה בנוגע לאולטימטומים ולתגובות גברים עליהם תנבע מהתרשמותה מסביבתה הגברית. הגבר המדבר בטוח יש לו יותר מושג בנושא מאשר לשתינו, שרשרי לו את השאלה"
.

זיקן

New member
מנהל
נו טוב..../images/Emo24.gif

תראי אני לא ילד קטן כמו שאר דרי הפורום אני "זיקן" הפורום. והסוגיה הזאת לא מעניינת אותי כבר. האולטימטום האחרון שקיבלתי היה לפני 20 שנים.(לא ניכנעתי) לכן כתבתי משהו מניסיוני שמוטב שלא להכנס אליו ולא להגיע למצב המחורבן הזה בכלל.

גניפר14

New member
כן מסכימה איתך אפשר לאהוב 2 באותה מידה

ואם אין כלב אז על חשבון מי זה יבוא או לא יבוא?

זיקן

New member
מנהל
נראה לך שאני אוותר עליו

ואם חס וחלילה יקרה לו משהו אני אביא אחר . אין מצב בלי.

גניפר14

New member
טוב נראה לי שבאמת יש לך האהבה אמיתית

כניראה יותר טוב מאשה לפחות יותר נאמן מאשה לא כך?

זיקן

New member
מנהל
בדיוק. יש לך מושג מה זה לחזור הביתה..

אחרי יום עבודה. בילוי. טיול. או אפילו זיון והוא מקבל אותך תמיד בשמחה ולא שואל שאלות בסגנון "איפה היית".. וכשאני מדבר אליו הוא תמיד מסכים איתי. בכלל מאז שלמדתי להכיר בני אדם גדלה אהבתי לכלבים..

גניפר14

New member
כן גם הכלבה שלי לא שואלת שאלות

אבל בשונה מהכלב שלך הכלבה שלי יודעת לשמור על הרבה סודות והיא לא מגלה אותן לאף אחד במיוחד לא ל2 המאהבים שלי שפעם היא נמצאת אצל אחד ופעם אצל השני.

זיקן

New member
מנהל
כן יש דרך.

מורחים קצת דבש בכניסה "למוסך" אם היא תברח היא סטרייטית. אם היא תלקק שניכן תהנו. ולעזעזל הגברים.

אולטימטום זה פטנט לא יעיל.

יש רק פטנט אחד עם סיכויי הצלחה טובים. אם בנקודת הזמן הזאת - אחת הנשים היתה מפסיקה לפרפר סביבו, להילחץ, ולפזר אולטימטומים - ובמקום זה היתה עושה פוזה של "לא רוצה לא צריך" ומתקדמת/פוזלת לגברים אחרים - זה בדיוק מה שהיה גורם לה להפסיק להיות "מובנת מאליה" ומצריכה מאמץ כדי לכבוש אותה מחדש. לא נעים, אבל בעניין הזה אנחנו מתנהגים כמו אחרון החיות. איפה שצריך לצוד אנחנו מתמלאים אדרנלין, ואיפה שהציד מוגש מעצמו ואפילו נדחף לנו בכח לפה - אנחנו פתאום שבעים. נכון שזה מה שמכונה "לשחק משחקים" אבל זה, מה לעשות, עובד. ואם זה לא יעבוד- סימן שהמשחקת לא היתה בתחרות מלכתחילה. שאלה - את בטוחה שזו "התאהבות" בשתי נשים או "משיכה/חרמנות" לשתי נשים? (כי בהתאהבות אנחנו לרוב מסתפקים באחת אבל בחרמנות, יברך אותנו האל, אנחנו יותר גמישים)

למעלה