שאלה לגברים

זיקן

New member
מנהל
../images/Emo45.gifאהבתי. "תהיה לנו שפה משותפת" ../images/Emo8.gif

goldy

New member
מבחינה "גאוותית" זכר ונקבה זה אותו דבר

הבדל של ממש קיים רק אצל סטרייטים.

גניפר14

New member
לאהבה יש דרגות

אהבה חלשה, אהבה חזקה, אהבה אובססיבית כמו כן תלוי באופי האדם יש כאלה שיכולים להתאהב רק באחת ויש כאלה בשתיים ואולי בשלושה

זיקן

New member
מנהל
../images/Emo45.gifככה חושבים "מונוגמים" כמוך.

מאחד כמוך הייתי מצפה להוציא מהלקסיקון את המונח "אי אפשר".

פנומן 72

New member
אתה ההוכחה שהאוטוסוגסטיה עובדת

ברגע שאתה בוגד במי שאתה אוהב, אז אתה לא אוהב. אם אין מישהי שאתה אוהב, אתה סתם נהנה לזיין. כשגבר אומר לבחורה "אני אוהב אותך" הוא בעצם אומר "אני אוהב את מה שאת עושה בשבילי", אבל ברגע שיש עוד אחת כזו אז הוא אוהב את מה ששתיים עושות בשבילו- זה עדיין לא ממש אהבה כפי שהצד השני מצפה לקבל, זו סתם עסקת חליפין מכובסת. הכי מגוחך זה לראות את ה"זוגיות הפתוחה" שבה כל אחד רשאי להזדיין עם מי שבא לו, אבל הם "חיים יחד" - מה אגיד לך - אידיליה...

רגע זה רמז ? מכיוון שבכוח אתה מתעקש לא לנהל

את הפורום, אני מציעה את "ילד רע ומר" במקומך.

פנומן 72

New member
המלצתי עליו עם כוכבית

אמרתי להם שהוא קצת מבוגר והאצבע רועדת והוא עלול בטעות למחוק את השרשור הלא נכון... אבל חוץ מזה הכל בסדר...

אני בחיים לא מחקתי שרשור עם האצבע

אני בדרך כלל מנצל את זקפות הבוקר האימתניות שלי לביצוע דליט, ואם צריך - אני יוזם זקפת צהריים להקלדות נוספות. חוץ מזה - תכל'ס, אני לא מתאים לשום ניהול וברור שלניהול של הפורום מתאימים בדיוק אלו שהנהלת הפורומים חושבת שהם לא מתאימים. והשמות מוכרים, בעיקר פנו ואקס. זה היופי שבניהול שלהם. הדבר דומה לאותם סטודנטים נחנחים מצטיינים שמקודמים והופכים להיות מרצים באוניברסיטה. המעלה העיקרית שלהם היתה לשון ארוכה וציונים טובים ובטח לא הרגיזו איש בדרך. ומה קיבלנו - מרצה שבין כישוריו אין כלום עם הוראה. ככה זה בחיים. וכנראה שנתפנק בלי מנהל פורום עוד הרבה זמן. (וכעת הודעה משמחת - גם הודעה זו נכתבה באמצעות זקפה!)

LOL

יאללה נו, בלי להעליב אף אחד-אפשר לחשוב איזה כישורים צריך כדי לנהל פה- ממילא שום דבר פה כמעט שלא נמחק אף פעם... (אם אתה מצליח לרשם כזו הודעה ארוכה והגיונית באמצעות זקפה, אולי כדאי שתכתוב את זה בהמלצות..
)

למעלה