שאלה לגברים

xcalibur

New member
לא

כדי לאהוב צריך אינטימיות והרי אינטימיות אי אפשר לחלוק עם יותר מאישה אחת. לפחות כך אני מאמין.

גניפר14

New member
חושבת ש

למרות ששאלתי את השאלה הזו אני חושבת שזה תלוי באופי האדם ויש אנשים שכן יכולים להתאהב ב2 כולל אינטימיות לא כל אחד בנוי לכך.

פנומן 72

New member
לא מדויק

קודם כל צריך לפתור את השאלה "מה זאת אהבה" כדי להבין האם גבר יכול "להתאהב" בשתיים במקביל. תשאלי גבר שאוהב אישה - למה הוא אוהב אותה - ואת תגלי שמה שמחייד את ה"אהבה" הזו היא הזוגיות, האינטימיות, התחושה של אני שלך ואת שלי. וגם גדולי הנואפים יגידו את זה, אבל הם לא יכולים להגיד את זה על יותר מאחת, כי אז אין זו זוגיות ואין זו "אני שלך ואת שלי". הם סתם יגידו לך "את זו אני אוהב - אם האחרות אני מזדיין" - כן, עם אותם הגינונים בדיוק שאפילו הוא יצליח לשכנע את עצמו שהוא אשכרה אוהב את כולן. את כל הארבע. זה לא שונה מהמצב שבו אני רואה את טל ברקוביץ' רוקדת בטלויזיה עם החצאיות הקצרות ואני אומר לעצמי "כמה שאני אוהב את הבחורה הזו", והמוח מתרגם ל..."כמה שהייתי מת לזיין אותה".

293FANTAZIA

New member
לא צריך גברים

כל אדם יכול להתאהב בכל אחד או בכמה ביחד - מתאהבים בלב. לכן אני לא מאמינה בהומואים ולסביות

מ'זתומרת "לא מאמינה בהומואים ולסביות"?

מה זה, דת? לא הבנתי מה יש פה לא להאמין.. אנשים כאילו סתם משקרים שהם הומואים?

וזה בדיוק מה שהוא שאל

מה זה אומר לא להאמין בזה? כל ההומואים והלסביות משקרים? מה קשורה אמונה לאהבה חד מינית?

293FANTAZIA

New member
לא עניין של לעבוד על עצמם

ואני גם נגד מצעד הגאווה בירושלים.

293FANTAZIA

New member
אין דבר כזה

אהבה אבסולוטלית שמגדר אחד שלםנמחק: הלב מתאהב בסופו של דבר, לא המוח. תמיד קיים הסיכוי ולו הסביר או הקלוש ביותר שגבר יעשה לגבר מה שאישה לא ואישה תעשה לאישה מה שגבר לא. אני לא מאמינה בסטרייטיות(מעדיפה את המונח הטרסקסואליות) - הומואים/לסביות. כולנו בי-סקסואלים על אף שראני מגדירה עצמי הטרוסקסואלית. כן,ף זו אמונה ובחירה להיות הומו או להיות לסבית. זה קצת גנטי ובעיקר נרכש, זה טבעי אני לא אומרת, אבל זה לבחור להיות.

293FANTAZIA

New member
אמרתי? איזו רגישות אפשר לחשוב

שאתם גייז. אני אוהבת הומואים ולסביות. אני נגד המצעד בירושלים ואנילא רואה איך הוא קשור לכלאם וכאשר באמת הומואים ולסביות. אמרתי שאני לא מאמינה שלסבית לא תתאהב אף פעם אפילו לא בזיק קצת וקטן בגבר רק כי הוא גבר... זאטצ אול וזה מוכח.

293FANTAZIA

New member
סוקרטס יופי שיבושם לו

זה אחלה ואפילו יפה... אני פשוט לא מאמינה בזה זה הכל. אם הוא מתרהב מלעשות גבר אחר במיטתו, שלא בהכרח אוהב אותו כמו שלא יאהב אישה: שרק ייהנה. ואולי אצלו זה באמת ככה אבל הרבה אחוז מהגייז - בנים ובנות, זה לא.

זיקן

New member
מנהל
אתם שניכם. סוקי מחוץ לתחום.

מחקרים עדכניים מהתקופה האחרונה הוכיחו שזה לא בריא להיתעסק עם סוקי..

293FANTAZIA

New member
זיק המזיק

אתה אוהב אותו ? אתה גם כן... בקטע?

זיקן

New member
מנהל
אני אוהב אותו בתור חבר וגם בתור תימני..

ואני לא בקטע . אבל אולי את רוצה שאני אעשה לך קטע

חגמ"ל ב"שיחת גברים".

חרדי גאה מתחזה לבחורה
.