*מישהו תחת כינוי שאף אחד לא יודע*
O offנועה New member 6/9/06 #42 ../images/Emo99.gif אל תישא את שמו לשווא ואם חטאתי בפינטוז הרי שפינטזתי עליו.. המגבת הלבנה עוטפת עכוז, מה יהיה הסוף? פיתרונים לתפוז...
../images/Emo99.gif אל תישא את שמו לשווא ואם חטאתי בפינטוז הרי שפינטזתי עליו.. המגבת הלבנה עוטפת עכוז, מה יהיה הסוף? פיתרונים לתפוז...
מ מנדהו New member 6/9/06 #46 אני שמח שאת מפנטזת עליו ברור שאת לא יודעת מה יש לי מתחת למגבת , ולעולם לא תדעי.
ד דה סטילטו ליידי New member 6/9/06 #51 אם הם היו, מישהו היה טס אליי עכשיו בחזרה מברזיל, אז כנראה שלא...
י ילדה שוקולדית New member 6/9/06 #49 כפרה, שאני אתחיל לדאוג?? שאקים ועדת חקירה ממלכתית?? שאזמן את אנשי הפורום לחקירה תחת אזהרה?? ברור, אתה לא חושב שמגיע לי הסבר?? את הרי יודע שגיא אריאלי נמצא ממש מעבר לפינה!!
כפרה, שאני אתחיל לדאוג?? שאקים ועדת חקירה ממלכתית?? שאזמן את אנשי הפורום לחקירה תחת אזהרה?? ברור, אתה לא חושב שמגיע לי הסבר?? את הרי יודע שגיא אריאלי נמצא ממש מעבר לפינה!!
ב ברור שזה אני New member 6/9/06 #50 חחחחח או שמא - "אה אה אה" .. הוא השתתף בסדרה ? (מעבר לפינה) אין מה להסביר , אפילו אני דרשתי כמה הסברים מוקדם יותר היום .
חחחחח או שמא - "אה אה אה" .. הוא השתתף בסדרה ? (מעבר לפינה) אין מה להסביר , אפילו אני דרשתי כמה הסברים מוקדם יותר היום .
י ילדה שוקולדית New member 7/9/06 #53 אתה מתחמק מתשובה!!! נראה לי שאני אאלץ להגמל ממך ... תמצא לך מעריצה אחרת!! אבל תדע שלא תהיה עוד אחת כמוני!!
אתה מתחמק מתשובה!!! נראה לי שאני אאלץ להגמל ממך ... תמצא לך מעריצה אחרת!! אבל תדע שלא תהיה עוד אחת כמוני!!
ב ברור שזה אני New member 7/9/06 #54 |גיגית| כסמל לאייקון של הבכי שאין לי . אני יודע שאת מעריצה מספר 1 ! ובתור אחת כזו , שעוקבת אחריי ומחכה מחוץ לדלת הכניסה לדירה שלי , את צריכה לדעת בדיוק מה קורה או לא קורה !
|גיגית| כסמל לאייקון של הבכי שאין לי . אני יודע שאת מעריצה מספר 1 ! ובתור אחת כזו , שעוקבת אחריי ומחכה מחוץ לדלת הכניסה לדירה שלי , את צריכה לדעת בדיוק מה קורה או לא קורה !
י ילדה שוקולדית New member 7/9/06 #55 כפרה, חולה על המגבת שלך אנוכי!! אבל אתה מתבלבל!! זאת לא אני שם ליד הדלת!! זה המעופף!!! שוב שכחת להכניס אותו פנימה??
כפרה, חולה על המגבת שלך אנוכי!! אבל אתה מתבלבל!! זאת לא אני שם ליד הדלת!! זה המעופף!!! שוב שכחת להכניס אותו פנימה??