הנה את רואה? גם את מתחנפת שאת מקבלת על הראש
מ מ ר י ה ק ד ו ש ה New member 6/9/06 #40 אני מתחנפת? אני רק ציינתי עובדה. במה התחנפתי בדיוק? אתה עיוותת את דברי ואני הבהרתי את עצמי, לא התחנפתי לאף אחד.
אני מתחנפת? אני רק ציינתי עובדה. במה התחנפתי בדיוק? אתה עיוותת את דברי ואני הבהרתי את עצמי, לא התחנפתי לאף אחד.
ח חופ שיה New member 6/9/06 #18 אני גומרת !!!! כדי שלא יהיה לו ספק וכדי שלא יעצור פתאום ממה שהוא עושה.
N november76 New member 6/9/06 #19 ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif גם אני אומרת את זה ולא רק פעם אחת... פעם אחרי פעם אחרי פעם כך הוא בטוח לא מפספס.
../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif גם אני אומרת את זה ולא רק פעם אחת... פעם אחרי פעם אחרי פעם כך הוא בטוח לא מפספס.
מ מ ר י ה ק ד ו ש ה New member 6/9/06 #20 חחחח... אהבתי... כמה נכון! צריך לגמור ככה: אאאהה... אאהה.... אאה..... אה...... אל תתייחס
ח חופ שיה New member 6/9/06 #38 אאהה........אאהה.... הם לא מבינים ובצדק , הרי כל המשגל את נאנחת ולכן זה לא שונה מהקולות שאנחנו משמיעות ברגע האורגזמה. אצלי קל לטעות ולחשוב שהאנחות שלי הן אורגזמה.
אאהה........אאהה.... הם לא מבינים ובצדק , הרי כל המשגל את נאנחת ולכן זה לא שונה מהקולות שאנחנו משמיעות ברגע האורגזמה. אצלי קל לטעות ולחשוב שהאנחות שלי הן אורגזמה.
ל לא נסיך ולא מושלם New member 7/9/06 #59 אני עומד לגמור- תיזהרי ../images/Emo68.gif תיזהרייייייייייייי אני ע ו מ ד ל ג מ ו רררררררררררררררררררררררררר אני כמעט ... כמעט... כןןןןןןןןןן כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן תמשיכי ככה ככה !!!! כןןןןןןןןן כמעט כמעט.... תיזהרי... אמרתי לך להיזהר
אני עומד לגמור- תיזהרי ../images/Emo68.gif תיזהרייייייייייייי אני ע ו מ ד ל ג מ ו רררררררררררררררררררררררררר אני כמעט ... כמעט... כןןןןןןןןןן כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן תמשיכי ככה ככה !!!! כןןןןןןןןן כמעט כמעט.... תיזהרי... אמרתי לך להיזהר