שאלה לגבי VIRTUALDAB

webmasterN

New member
איזה שירשור ענק יש פה....

אוקי הבנתי שיש לך דיויקס 5, אני אומר שאין לך מה לעשות בדיוקס 5 בעוד שעדיין מקודדים סרטים ב-4 וב-3, מה זה משנה? זה משנה כי אולי הדמו של הדיויקס 5 שיש לך, עושה בעיות. בכל מקרה עשית ריפ ויצא לך 10 גיגה, תחזור על הריפ שעשית והפעם תבחר במקודד Divx שיש לך ולא ב-MPEG 4 SLOW או משהו כזה. כדי לבחור במקודד לך לתפריט ב-VIDEO ותסמן שם FULL PROCESING MODE, ותסמן גם Comparission משם אתה בוחר מקודד - כנב למאפייני המקודד ותשנה שם מה שאתה רוצה, אני ממליץ על: 1-pass Slowest וב-KBPS תעשה 1400 (אם אתה רוצה שזה יצא לך בדיוק 700 מגה אתה תצתרך להשתמש במחשבון מיוחד שמחשב את רמת הקידוד והזמן של הסרט בהתאם) בתפריט AUDIO תסמן FULL PROSESING MODE וב-Comparission תסמן MP3 192BIT. ותתחיל לקודד ב-FILE סאב אס .. אתה יודע. בהצלחה.

webmasterN

New member
שחכתי ...

כדי לטעון את הסאונד שיש לך בנפרד, אתה הולך לתפריט ב-AUDIO ולוחץ על WAV AUDIO ייפתח לך חלון שבו אתה אמור לבחור את הסאונד שלך ואז לאשר, ואחרי זה תמשיך ממה שרשמתי לך קודם. (ואגב לפני שאתה עושה את כל הפעולות תפתח את הסרט בוירטואל דב (שלא יהיו אי הבנות).

webmasterN

New member
אין מה לעשות

קשה להסביר דברים טכניים, מה שאני מבין אתה מבין כמשהו אחר, ואם הוא לא הבין משהו אז הוא יכול להמשיך לשאול שאלות עד שהוא יבין הכל, או שיגלוש ל-www.doom9.com וינסה להבין שם את העניין באנגלית - בחירה שלו.

למעלה