שאלה לגבי VIRTUALDAB

tomer888

New member
שאלה לגבי VIRTUALDAB

בכל מקרה עשיתי RIP לסרט אז יצא לי האודיו לבד והתמונה לבד בכל חיברת ביניהם בתוכנה אבל שאני עושה SAVE AVI הוא נותן לי אזהרה שהקובץ יהיה גדול עשיתי אוקי ואני רואה בסיום שהקובץ נהיה מעל 10 GB יש למישהו פיתרון איך עושים את זה כמו צריך

שרונקאם

New member
פשוט עושים RIP כמו שצריך

ולא מפרידים בין הוידאו לאודיו. חוק ברזל. מעבר לכך אני לא יודע איך לעזור לך. שבוע טוב, שרון.

URNFS

New member
אתה מנהל ולא יודע את זה?

פשוט מאוד.לך לvideo>compression ובחר את המקודד הנכון (אני ממליץ על DIVX MPEG4 FAST MOTION) ובaudio>compression תבחרי DIVX AUDIO.

tomer888

New member
שאלה!!

קודם כל אתה מדבר אחרי הקידוד ואין לי את מה שאתה ממליץ ואת לי גם את DIVX AUDIO אל איזה תוכנה אתה מדבר יכול להיות שיש לך גרסה אחרת חייייייייייב בבבבב להצליח כבבבבבבבבבבבבבררררר

URNFS

New member
תקשיב...

...אני לא מבין כל כך בRIPים כי אני לעולם לא עשיתי,אבל אני מבין בVIRTUAL DUB ושם אתה עושה את מה שאמרתי לך.פשוט תפתח את קובץ הAVI שנוצר לך (ה10 ג´יגה) בVD ותעשה את מה שאמרתי לך ואז תשמור.(ד"א בaudio תוודה שזה נמצא על full procecing mode) ובcompression תעשה על משהו אחר (אולי תמצא שם mpeg 1 layer 3 או אולי windows media אלה דיי טובים.

wr האחד

New member
אולי הוא לא התקין radium

ולכן הוא לא רואה את כל אופציות הקידוד או שפשוט תתקין נימו

wr האחד

New member
טוב אחרי שעשית את הפדיחה -תיקון

קח תקובץ של הקול כווץ אותו ל mp3 עם כל תוכנה שמכווצת ואז חפש ברשת יש וירטואל דאב שתומך בחיבור קיבצי mp3 לסרט וזהוא

tomer888

New member
עשיתי זאת אבל למה הוא מגמגם לי

ואין לי את מה שאתה רושם את כל האופציות

URNFS

New member
אם אתה לא יכול להסביר מה אתה רואה..

איך אני יכול להסביר לך איך מתקנים את זה? ד"א,יש לך DIVX?

tomer888

New member
שמע!!!!!!!!!!!!!!!! או תקרא

בכל אופן אחרי שעשעתי מה שאמרת לי אני רואה את הסרט עם הסאונד אבל לפעמים הוא נתקע לשנייה וממשיך

URNFS

New member
../images/Emo12.gif

בואנה,המחשב שלך בטח מהיר לאללה אם קודדת מחדש תוך זמן כזה קצר... בכל מקרה,אני לא יודע מה קרה לך שם.אל תראה עם המדיה פלייר של חלונות,כי זה זבל של נגן.תשתמש בנגן שבא יחד עם המקודד של DIVX5.

tomer888

New member
למה אני לא מצליח לפתוח סרט במקודד

אני לא מצליח ב DIVX סרטים עם סיומת AVI

URNFS

New member
אני מקווה שכולם יודעים

שDIVX הוא למעשה סוג של קובץ AVI...בכל מקרה,פשוט תשנה את הסיומת של הסרט לDIVX (לדוגמא movie.divx) ואז תפעיל אותו.

למעלה