שאלה לגבי READY BOOST

Ren83

New member
שאלה לגבי READY BOOST

שלום. אם אני שם דיסק און קי 8 גיגה על וינדוס ויסטה פרמיום ומשתמש בREADY BOOST האם זה שקול ל8 גיגה זיכרון אמיתי שאני משדרג את המחשב ? אם לא אז לכמה גיגה אמיתי 8 גיגה דיסק און קי בREADY BOOST שווה ?

bar666xp

New member
הוא = המקום הפנוי בDOC +-...

אגב זה עליה וקוץ בה... אם הDOC שלך מהיר והחיבור USB מין הסתם תקבל עליה ברמת הביצועים... אם הDOC לא הכי מהיר ו/או צוור בקבוק בUSB ותקבל ירידת ביצועים {לרוב עליה כי הכמות יותר משמעותית במקרה של זיכרון}. האמת היא שאני לא ממש מכיר את הטכנולוגיה הזו אבל בגדול זה ניראה כמו שידרוג הזיכרון הוירטואלי לעמצאי טוב/מהיר יותר +-.

Ren83

New member
הסבר

קודם מה זה DOC? אני אתן לך פירוט על הנייד שלי כדי שתוכל לתת לי תשובה יותר ספציפית לכמה זיכרון אמיתי יהיה שקול דיסק און קי 8 גיגה על רדי בוסט במחשב שלי. HP DV6256EA מעבד T7100 1G 120G בהנחה שאני קונה דיסק און קי של סילבר ליין. תן לי הנחה , במקרה worst case , כמה יוסיף לי דיסק און קי 8 גיגה לזיכרון של המחשב (בשקילות לזיכרון אמיתי)

bar666xp

New member
DOC = דיסק און קי.

לפי איך שאני הבנתי את הרעיון ה""חדשני"" של MS... כמו שיש זיכרון וירטואלי {חלק מהHDD (=דיסק קשיח)} שמשמש כהרחבה לזיכרון הפיזי {RAM}... על אותו העיקרון גם הREADY BOOST... רק שכאן הוא מהיר יותר {בדר"כ וכניראה שאיכסטה גם לא תאפשר לך להישתמש בוא כהרחבת זיכרון אם הוא לא יהיה מהיר מספיק... רק חבל שהם לא אומרים כמה מהיר הוא צריך להיות} אגב גם כרטיסי SD וכו' יכולים לשמש למטרה... במבט חטוף יהיה לך עוד זיכרון וירטואלי {מהיר יותר} על הDOC/SD/MMC {כל דיסק/כרטיס שלא יהיה} והמערכת תעדיף אותו על זה שבHDD... פעול יוצא הזיכרון הוירטואלי מהיר יותר = ביצועים טובים יותר... בשורה התחתונה אם אתה באמת רוצה ביצועים טובים קודם תגיע ל2-4G של RAM אם זה לא יספיק אז ביגלל שהלוח לא תומך ביותר {ברוב המקרים ואאל"ט בכל המקרים של הניידים הנימכרים בישראל} אפשר להגדיל ב... זאת דעתי בכל אופן.

Ren83

New member
במקרה של DOC/SD 8G

בטוח יהיה לי שיפור של לפחות עוד 4 ג'יגה לזיכרון? ושאלה נוספת: איך אני יודע אם הDOC תומך ברדי בוסט או לא ? כי זה שיש לי בבית לדוגמא לא תומך. מה בדיוק צריך להיות רשום במפרט שלו בשביל לדעת שהוא תומך.

Ren83

New member
ואיזה SDים ?

ואם מישהו יכול לענות על השאלה של לפני שתי תגובות.

bar666xp

New member
חחח הדיסלקציה התחילה לעבוד חזק...

צודק DISK ON KEY = DOK.

ali052

New member
אורן-על הקופסא כתוב ``רדי בוסט``.!

יש כאלו מאותו ייצרן שלא תומכים. = בזמן הקנייה שים/tapuzforum/images/emo23.gif

Ren83

New member
אז בשורה התחתונה

אלו מ2 האפשרויות הבאות עדיפה: 1.ויסטה (פרמיום) +2G ("אמיתי") 2. XP +1G (מבחינת ביצועי תוכנות כבדות \ מספר תוכנות רב שעובדות יחדיו)

Ren83

New member
לא מספיק חד משמעי

בשביל לשכנע אותי לעשות צעד כזה (לפרמט את הויסטה) ואגב, לאחר שאני מפרמט, האם כאשר אני יוריד ויסטה שוב , יתקין, ויכניס את הסריאל שהגיע לי עם המחשב, הויסטה יחשב כעותק מקורי? (הרי זה סריאל של ויסטה שרכשתי עם המחשב). ואשמח לקבל עוד דעות לגבי מה עדיף.

RoyBO

New member
תעשה מה שבא לך...

אל תפרמט את מחיצת האיחזור אחרת לא תוכל לחזור לויסטה. תוכל להשתמש בסיריאל של ויסטה שוב.

Ren83

New member
מה זאת אומרת

מה זאת אומרת לא אוכל לחזור ? ואיפה נמצאת מחיצת השיחזור ?

RoyBO

New member
איזה נייד יש לך?

בעקרון לשיחזור לוחצים על אחד הFים בעליית המחשב ובוחרים באופציה המתאימה.

RoyBO

New member
אם אתה עובר לXP

דאג למצוא את כל הדרייברים המתאימים מראש (לא תמיד יש). ראה בטאגליינס פתרון להתקנת XP על כונן SATA.

Ren83

New member
hp dv6256ea

התכוונתי איפה היא נמצאת פיזית בכונן C והאם אפשר להעתיק אותה זמנית לDOK והבעיה שבשביל "להפטר" מהויסטה אני צריך לפרמט לחלוטין את הכונן אחרת זה לא יתן לי לפרמט (בעיה ידועה בניידים עם ויסטה שכבר בטח דיסקסו עליה פה רבות)

RoyBO

New member
אני לא ממש מתמצא בHP

הבעיה היותר גדולה שלך זה דרייברים יש על זה משהו בטאגליינס בהצלחה

למעלה