שאלה לגבי Marshall

Eterina

New member
שאלה לגבי Marshall

יש למרשל עוד Amp Heads שנחשבים לטובים בכיוון ה-Marshall JVM410H אבל במחיר שלא צריך למכור את הבית בשבילו? ויש סיכוי למצוא את ה-Marshall JVM410H יד שניה בארץ? כי עד עכשיו לא עלו תוצאות לחיפושים שלי..

eran377

New member
אני לא מכיר את הראש שאתה מדבר עליו..

אבל אני יכול להגיד לך שהמחירים בחלילית לראשי מנורות של מארשל נעים בין 8,000 ל-10,000 ש"ח (בערך) אם טווח המחירים הזה גבוה בשבילך, אני מציע לחפש יד שניה למרות שאני לא מאמין שתמצא כל כך בקלות את הראש הספציפי הזה... למה דווקא אותו אגב, אם אפשר לשאול?

Eterina

New member
סתם

סתם כי שמעתי עליו כמה דברים טובים אבל זה לא כזה משנה... אם אתה יכול להמליץ על דגמים אחרים טובים שאפשר למצוא ביד שניה זה יהיה מאוד נחמד תודה רבה

eran377

New member
חובה מארשל?

אם מארשל אז הראש שאני הכי יכול להמליץ עליו זה הJCM800, שגם מסתובב יחסית הרבה בשוק היד שניה. רק תבדיל בין JCM800 ל-900. JCM900 יש הרבה, והם הרבה פחות מוצלחים מה-800 לדעתי. בכל מקרה סאונד זה עניין של טעם, גם מגברים כמובן... יכול להיות שאתה תאהב את הJCM 800 פחות ממני, מה שצריך זה לשמוע מגברים שונים ואז להחליט מה מתאים לך
שיהיה בהצלחה.

Eterina

New member
אולי ננסה משהו אחר

נראה לי שכל הסיפור הזה יקר מדי ולמען האמת קצת מיותר כרגע אז חשבתי אולי אם יש לכם המלצות למגברים (לא Stack אלא רגילים) של מארשל במחירים סבירים יותר שיכולים לשמש אותי לאימון בחדרי חזרות ובבית וגם להופעות במקומות לא גדולים יותר מדי (מועדונים וכו'). אם יש גם מגברים טובים שהם לא מנורות אז גם בסדר אבל עדיף מנורות. ועוד שאלה, האם ניתן להשיג מגברים(לא Cabinets) של Mesa/Boogie בארץ? כי לא ראיתי כאלו וכמה הם אמורים לעלות? תודה רבה על העזרה!

eran377

New member
פרה פרה../images/Emo13.gif

אני אוהב את השאלות שלך כי בדיוק סיימתי דוקטורט במארשל
מארשל בתכלס זה עניין של מחירים. יש הבדלי מחירים גדולים (מאוד) בין הטרנזיסטורים למנורות. מנורות קומבואים זה גם בסביבות המחירים של הראשים, ההבדל הוא שלא צריך בוקסא וזה חוסך הרבה בלאגן. בוא נתחיל מההתחלה (ואני מדבר אך ורק על קומבואים, חדשים)- למארשל יש את סדרת הטרנזיסטורים (MG) שנמצאת כרגע בייצור בהודו, והמגבר הכי יקר והכי נחשב מהסדרה הוא הMG250DFX שעולה כ-3,500 ש"ח. יש לי אחד כזה בבית ואם אתה שואל אותי - לא משתלם לקנות כזה חדש בגלל שבאותו מחיר אפשר להשיג את המארשל מסדרת AVT שיש לו מנורת פריאמפ בדיסטורשן שמוסיפה המון. ויש לAVT גם קלין הרבה יותר מוצלח. AVT כמו שאמרתי היא סדרת מגברים עם מנורת פריאמפ אחת בדיסטורשן, לדעתי סדרה מוצלחת במחירים שפויים. מעל זה יש כבר את המגברי מנורות השונים של מארשל, הכל עניין של כמה אתה מוכן להשקיע בסופו של דבר. המחירים של כולם דיי דומים. אתה יכול לגשת לחלילית לקחת כמה הצעות מחיר למגברי מנורות. אין הרבה במלאי שלהם בארץ אבל הם יכולים לעשות הזמנה בלי בעיה... אתה נעול על מארשל במאה אחוז? כי יש עוד מגברים מדהימים במחירים יותר זולים. אצל מארשל משלמים הרבה גם על השם... מסה בוגי, לא ידוע לי על מישהו שמייבא לארץ... מדי פעם אפשר לראות ביד שניה איזה מגבר של מסה. שווה לעקוב. שים לב למגברים בעיקר בלוח של ACT מוסיקלי.

Eterina

New member
קודם כל

קודם כל תודה רבה על כל העזרה וההשקעה! אני חייב להודות שהפורום הזה תמיד היה שם בשבילי כשהייתי צריך אותו ויש פה המון אנשים איכותיים ונחמדים! עכשיו לנושא, זה לא חייב להיות מארשל פשוט יצא לי לשמוע כמה מארשלים ומאוד אהבתי את הסאונד שלהם, אם יש לך הצעות למגברים אחרים הן גם יתקבלו בברכה תודה

Eterina

New member
שאלה בקשר ל-AVT

כמה צריך לעלות בערך AVT-100 חדש בארץ?

RoieL

New member
ראשים מסתובבים לפעמים (יובל קנה לא מזמן),

קומבו ראיתי בהייד פארק.

למעלה