שאלה לגבי H&M

טופשופ עודפים בביל"ו סנטר

בקומה השנייה, מעל "המכרז למשקפי שמש" (כך במקור) וקפה קפה. זו חנות שנקראת J ויש בה עודפי טופשופ, מיס סלפרידג' (קניתי סריג ורוד מאוד מתוק שלהם במחיר נאה של 130 ש"ח, לדעתי זה לא נורא), אוניל, הילפיגר, רוקסי ואם שכחתי מישהו איתו הסליחה. בסך הכל המחירים לא נמוכים עד כדי עילפון, אבל סבירים. המבחר, כמו תמיד בחנויות מהסוג הזה, הוא עניין של מזל. לפעמים מגיעים ואין כלום ולפעמים מוצאים איזו מציאה שלהתעלף ממנה (מי אמר כובע גרב סגול סרוג עם פונפון בקצה ב-50 ש"ח?).

miriti83

New member
אני לא מבינה, רק אני לא נפלתי ממה שהם מוכרים?

האיכות לא בשמים והמחירים פשוט לא שווים את זה...

ממש לא רק את

ואגב, חלק גדול מבגדי הגברים שלהם דורשים תחזוקה ממש מעצבנת.

ממש לא רק את... לדעתי, רק האקססוריז שלהם

שווים (כובעים, כפפות - בעלי הביא לילדה סטוקים של כובעים בחורף שעבר). וחלק מהקוסמטיקה - יש להם סטים של הלו-קיטי לילדות, כל מיני דברים חמודים מאוד, וגם הקרמי-גוף שלהם מעלפים, ועולים גרושים (באירופה... בטח בארץ הם יעלו כפול).

niya

New member
לי לעומת זאת יש בגדים

שנרכשו ב- H&M בשוייץ וגרמניה (לפני כמה וכמה שנים) - חלקם עדיין מחזיקים מעמד (למרות הכביסות הרבות) - אני כבר לא לובשת אותם רק כי נמאס או כי כבר יצאו לחלוטין מהאופנה... חבל לי לשמוע שהם התקלקלו

Fun Fair

New member
המוצר היחידי שלהם שאני קונה באדיקות

הם הגרביונים שלהם. בד"כ קונים לי מלונדון, חבילה של 2 סוגות עולה 2.99 פאונד והם פשוט מעולים- שורדים כביסות תכופות(!!) ולא נקרעים. למעשה, יש לי זוג שכבר שנה נתפס לי בריצ'רצים/פינות של שולחנות (אני מאוד מוכשרת) ולא עושה סימני רכבות...

בלונד23

New member
אני כן נפלתי!

האיכות מצוינת לי והמחיר טוב, ובעלי מוצא רק שם מלא בגדים מהממים שמחזיקים שנים.

למעלה