שאלה לגבי H&M אפשר פרטים לגבי החנויות שהולכות להיפתח בישראל?
נ נעלולללה New member 2/11/09 #2 שני הסניפים הראשונים יהיו בעזריאלי ובמלחה אחר כך יהיו חיפה, פ"ת, נתניה ורחובות - לא יודעת באיזה סדר.
ת תותיוזוקה New member 2/11/09 #6 ../images/Emo12.gif את רצינית? סגרו את הקולנוע במלחה? אז איפה אמא שלי תיקח את הנכדים לסרט???
ה הכבשה ה17 New member 2/11/09 #10 טוב, אני יוצאת מארון הסמויות כדי לעזור לך ../images/Emo6.gif אומנם סגרו את הקולנוע במלחה, אבל פתחו/שדרגו את הקולנוע בבנייני האומה ושם יש עכשיו את הסרטים של גלובוס. אבל אין ספק שהמצב התרבותי פה לא מזהיר (לא להאמין שזו ההודעה הראשונה שלי בפורום )
טוב, אני יוצאת מארון הסמויות כדי לעזור לך ../images/Emo6.gif אומנם סגרו את הקולנוע במלחה, אבל פתחו/שדרגו את הקולנוע בבנייני האומה ושם יש עכשיו את הסרטים של גלובוס. אבל אין ספק שהמצב התרבותי פה לא מזהיר (לא להאמין שזו ההודעה הראשונה שלי בפורום )
ת תותיוזוקה New member 2/11/09 #11 ../images/Emo24.gif מזל-טוב לך../images/Emo6.gif גם אני מפציעה פה רק לעיתים רחוקות... תודה על האינפו'... אין סיכוי שאמא שלי תסע עם הנכדים לבנייני האומה
../images/Emo24.gif מזל-טוב לך../images/Emo6.gif גם אני מפציעה פה רק לעיתים רחוקות... תודה על האינפו'... אין סיכוי שאמא שלי תסע עם הנכדים לבנייני האומה
N niya New member 2/11/09 #9 מה, כבר סגרו שם ת'קולנוע? נו, טוב, מה שחודשיים בלי קניונים יכולים לעשות...
F Fun Fair New member 3/11/09 #15 אני בספק. הניסיון מלמד שרוב השלוחות של הרשתות הבינלאומיות שנמצאות בארץ יקרות יותר מארץ המקור...
ז זמנבה New member 4/11/09 #20 בדיוק... מקפיצים את המחירים בלי חשבון (לדוגמא טופשופ,אמריקן אפרל שבפירוש מגזימים לדעתי!)
נ נעלולללה New member 4/11/09 #21 ועכשיו שיש טופשופ עודפים הם "שוכחים" להדביק מדבקות מחיר (אם כי המחירים סבירים), וכלל רגע צריך לרדוף אחרי מוכר/ת).
ועכשיו שיש טופשופ עודפים הם "שוכחים" להדביק מדבקות מחיר (אם כי המחירים סבירים), וכלל רגע צריך לרדוף אחרי מוכר/ת).
F Fun Fair New member 4/11/09 #22 וואלה? איפה? (אני לא מתה על טופשופ והמחירים שלהם לא מעודדים אותי להכנס לחנות. אבל בשביל עודפים, אני מוכנה לשקול מחדש )
וואלה? איפה? (אני לא מתה על טופשופ והמחירים שלהם לא מעודדים אותי להכנס לחנות. אבל בשביל עודפים, אני מוכנה לשקול מחדש )