שאלה לגבי DEXLESS

D amaged R oses

New member
שאלה לגבי DEXLESS

הגעתי למסקנה שדקסלסס הם יותר חזקים מבאנדיט, ובכן.. אנשים במשחק אמרו לי את זה
[הייתי אתמול בפארטי מהנה עם 4 סינים.] אבל בכדי להפוך לגנב בכ"ז צריך 25 DEX[?] , זה לא מקלקל? ונגיד שהעלתי, במאמרים רשום להלעלות 1STR 2DEX, בשביל מה הDEX? כל מה שאני אשתמש גם ככה יהיה עם STR, הDEX סתם יימנע נק' לSTR. אני לא צריכה אותו. זה בסדר שאני אעלה 25 דקס ומשם כל הזמן STR וLUK?

Miss Naama

New member
דקסלס

לפי מה שאני מבינה זה 25 דקס (כי זו הדרישה להיות גנב [!], בלי 25 דקס לא תוכלי לקבל את העבודה מהדרק לורד), ומ-25 דקס להעלות ללאק. לא יודעת לגבי סטר ;_;. אני אישית לא מתה על דקסלסים, הרבה פעמים הם מתלהבים/נובים מעצבנים כאלה. :p בהצלחה בכל אופן

D amaged R oses

New member
חחח אני מכירה את זה.

אני כלכך שונאת סינים שפתחתי אחד.
הם תמיד באים וגונבים לי את כל המפלצות, אז החלטתי לפתוח אחד גם :)

אז ככה!! (עכשיו אני יפנה אליך כבת ../images/Emo13.gif)

דקס יכול ליהיות באנדיט ויכול ליהייות סין ... הסין הדקסלס יותר נפוץ מהדקסלס הבאנדיט כי המיתקפה של הסינים ממש תלויה בלאק כל רמה בלאק מחזקת אותם .... דיטים גם מיתחזקים מהלאק אבל פחות מכל רמה .. למרות שהם חזקים יותר מסינים .. זה די קשה להסביר.... אבל בוא נגיד שאת רוצה דקסלס סין אוקי? דקסלס מעלה אך רק לאק !!!!! ברמה 10 צריך ליהיות לך- 25 דקס - 4 סטר - 4 אינט - כל השאר בלאק כשאת עולה רמות לא לגעת בשום דבר חות מ- לאק !! מאיפה הרעיון לעשות סין עם סטר?!!?!?!?!? רק דיטים מסוג מסוים שמאד קשה לאמן אותם מישתמשים ב- סטר!!! אני מקווה שזה הגנב הראשון שלך ... כי אם לא ... אז די הרסת את כל הגנבים שהיו לך ......... דקסלסים צריכים מימון של 100 מיל להתחלה !!!! כבר אמרתי כמה פעמים!!!! אולי פשוט אני יעשה מדריך לדקסלס? זה ניראה לי הגיוני .. כ"כ הרבה שאלות ..... אני יעלה היום מאמר על זה .... או מחר.... תחכי עד אז....

Miss Naama

New member
בלה

זה סתם נראה לי לרדוף אחרי להיות הדמות שעושה הכי הרבה דמג'. כ"כ הרבה דקסלס סינים ><.

האמת ...

דקסלסים ניהיים יותר ויותר זולים ברמות הנמוכות .. הרבה אנשים מוכרים דברים של דקסלסים לדקסלסים אחרים בפחות ממה שהם קנו ..... בכלל מי שיש לו כסף דקסלס היא אחלה דמות אחרי השנה השלישית של מייפל ..... רמה 80 דקסלס עדיין אפקטיבי ...... ועכשיו כל הלואו דקס המיסכנים .. לוקח להם עד רמה 120 כמעט להשיג את הדקסלסים....

למעלה