שאלה לגבי CA125

זואילי

New member
רוניה, מצטרפת למייקי

ומוסיפה, תנעלי את המכשושה לזמן בלתי מוגבל. ואז תהני מהשקט בצורה מקסימלית. תנסי.... אפשר להתרגל גם לזה.

galim29

New member
לשאלתך רוניה ../images/Emo26.gif

המוקדים לא נעלמים. אולי הם רגועים יותר אבל תמיד שם. גם מרקר נמוך לא מעיד על כך זאין לא קיימים או שאין אנדו. אצלי למשל המרקר היה מאוד נמוך (15) כשהאנדו השתולל אצלי בגוף. לא הייתי סומכת על התוצאה אבל להמשיך להיות עירנית לגבי התחושות בגוף. זה הכי חשוב.

רוניה35

New member
לזה בדיוק התכוונתי

איך יכול להיות מרקר 15 עם אנדו משתולל?? ולכן אני תוהה מה האפקטיביות בבדיקה הזו

galim29

New member
אז ככה רוניה יקירה../images/Emo24.gif

הבדיקה היא עוד אופציה להשערה האם מדובר באנדו. היא לא ממש אפקטיבית להמשך.

רוניה35

New member
נו, אבל המרקר שלה 15 והאנדו משתולל, אז

הדיכוי בעיניי, לא עובד. לי עכשיו המרקר 12 ואין לי מושג מה מצב האנדו ואם זה לא נותן לי כל בקרה, אז אני לא יכולה גם להתייחס אל הבדיקה הזו כאפקטיבית.

זואילי

New member
זה מצויין שאת עם האצבע על הדופק

וזה בסדר לעשות את כל הבדיקות שהזכרת. כי אצל אחת לא יראו כלום ואצל אחרת כן יראו (ולשתיים יש אנדו לצורך העניין). אבל את ממשיכה עם גלולות, את לא סובלת מכאבים, יש לך איכות חיים, את יכולה לחיות כ"אחד האדם" אז זה מעולה. וזה מספיק בהחלט. ואין שום הכרח בניתוח.

זואילי

New member
המרקר שלה 15 בגלל הדיכוי הארוך

שעובד ועוד איך כי המכשושה שלה סגורה בסורג ובריח. אבל זה לא משנה את העובדה שהבלגן חוגג לה בבטן כי היא "נפלה" על איזה פועל עם תג שלא ידע איך לאכול את מה שראה בפנוכו. לא סתם אנחנו ממליצות על מרפאת האנדו. ושוב, הכל תלוי באיך את/היא/אני/כל אחת מרגישה ביום יום. זו הבקרה הכי טובה.

זוזק'ה

למי התכוונת בתשובתך? רוניה התכוונה לגלים, ואת לדעתי התכוונת למישהי אחרת, נכון?

זואילי

New member
מחזקת את דבריה של גלים אהובתי החבולה

אמנם החודש לא בדקתי ca125 אבל בפעם האחרונה שעשיתי וזה היה לא מזמן - הערך היה לראשונה בנורמה. וזה רק העלה בי חיוך. כי הרי ידוע וברור וניתן למישוש שהאנדו אצלי חוגג מאז התחלתי בענייני הפריון. לכן תמיד כתבתי שבדיקה זו לפחות לגביי, איני מוצאת בה ערך. הסמן הכי אמיתי בשבילי הוא רמות הכאבים ואם יש פגיעה משמעותית באיכות החיים שלי. ואינני מוותרת על ביקורות לא בענייני האנדו ולא בענייני הגסטרו - כדי להאריך את התקופות הטובות. ואינני מוותרת על דיכויים בין טיפולי פריון.

בוקר טוב

אז ככה היום אחרי שסוף סוף עשיתי את הבדיקה האחרונה לבקרת נזקים מאז הווסת האחרונה (בדיקת דם) גיליתי שהמרקר שלי ל-CA הוא 13.5 עלה מדצמבר האחרון......אבל .... אני יודעת שזה בגבול הנורמה....אין כאבים....כל שאר הבידקות שעשיתי תקינות...........זה אומר המוקדים שנשארו שקטים ורדומים.....אני לא נותת להם את הצאנס להתעורר בעזרת הוסת....משתדלת לקחת את הגלולות בזמן.....איכות החיים טובה.......ובקרוב ביקורת ידנית אצל סוריאנו.....זה מה שצריך לעשות.... להישאר עם היד על הדופק לשים לב לשינויים ללכת לביקורת כל שלושה חודשים או מתי שאת מרגישה שינוי.....כך לא תחיי באשלייה שהכל בסדר אבל בפנים משתולל..... וכמו שנאמר כבר כאן ....הבדיקה אפקטיבית לראות עם הדיכוי עובד......

galias3

New member
CA125

Unfortunately, I have to say that last time I saw Suriano he told me very clearly that even though my level of CA125 has decreased it does NOT mean that the endo situation is better, or that has been any improvement. Seems that CA 125 test can point on endometrisis existence in our body but change in it levels not necessarily means that it gets better! Therefore, I do not know how to answer your question

רוניה35

New member
בנות, אני חייבת להגיד שאתן מקסימות כהרגלכן

ומעשירות אותי בידע הרבה יותר מהרופאים

למעלה