שאלה לגבי British Columbia

aviation

New member
שאלה לגבי British Columbia

שאלה לתושבי British Columbia, אודה מאד אם מישהו יוכל להמליץ לי על ערים נוספת בפרובינציה פרט לוונקובר וויקטוריה. מעניינות אותי ערים עם איכות חיים גבוהה ותשתית עיסקית סבירה. אני מקים חברה ומעוניין להתרחק קצת מערים גדולות. בתודה מראש, אבי

alon114

New member
שלום אבי

עניתי לך בפורום השני אבל אני אענה פה ביותר הרחבה. קודם כל ויקטוריה היא לא עיר כל כך גדולה, והיא מספיק מבודדת כדי שלא תרגיש חנוק. היתרון שלה - בדיוק באמצע הדרך בין סיאטל לוונקובר, עם כל המשתמע מכך מבחינה עסקית. העיר השניה בגודלה באי ונקובר היא נניימו, אך היא די משעממת, למרות שיש בה תשתית תירותית טובה. ביבשה אני מניח שאתה רוצה להתרחק גם מפרברי ונקובר, אז לא אפרט אותם. העיר Abbotsford היא 100 ק"מ מוונקובר ורחוקה מספיק, עם אוניברסיטה גדולה (UCFV). יותר רחוק מוונקובר, כ- 400 ק"מ מוונקובר נמצאות Kelowna & Kamloops - ערים גדולות במונחים מקומיים... עיר נוספת היא Prince George בצפון הפרובינציה, גם עם אוניברסיטה גדולה (UNBC). אלון

blondini

New member
ויש כמובן את ויסטלר

עיירת הסקי ואתר התחרויות האולימפי באולימפיאדת החורף ונקובר 2010. אני מצטרף לדעת אבי - ויקטוריה היא המקום בהא הידיעה, למרות שהייתי שם רק בביקור קצר לפני תשע שנים. גם ווסט-ונקובר יפה. לגבי קמלופס - זו אכן עיר ואם בבריטיש קולומביה, אבל זה גם חור לא נורמלי.

aviation

New member
תודה חבר'ה, אתם גדולים

אני כרגע בביקור עיסקי בקנדה ומצאתי שותף אסטרטגי מקומי, דבר חשוב. הסבר קצר בדבר מה שעומד מאחורי השאלה. חלק לא קטן מאנשי המפתח בחברה יהגרו איתנו לקנדה ולחלק הייתה דרישה חד משמעית: רק British Columbia (טבע, מזג אוויר). אנחנו מפתחים מוצר נישה המסופק למספר לקוחות גדולים בעולם (OEM) ואנחנו לא תלויים בשוק המקומי. לכן מיקום בעיר לא-גדולה משמעו מבחינת החברה הורדת עלויות גדולה. בכל זאת אנחנו תלויים במידה מסויימת בכ"א מקומי כך שדרושה לי תשתית מסויימת. מעבר לזה, אמנם אנחנו אוהבים טבע אבל אנחנו בכל זאת בני אדם ורוצים לפעמים לצאת למסעדה או מופע. בקיצור, זה לא יכול להיות לגמרי "חור". בכל מקרה, יש לי עוד יומיים כאן באזור, ומחר אצא לבדוק חלק מהמקומות שהמלצתם. שוב תודה. אבי

alon114

New member
עוד דבר

לפי מה שציינת, לי יש את הרושם שהעיר ויקטוריה (או אחד מפרבריה) עונה על כל הצרכים שציינת. יש שם חיי לילה טובים, מזג אויר מעולה, נוף, עלות חיים זולה יותר וגם קהילה יהודית. אין שם מופעים, אבל היא קרובה מספיק לסיאטל ולונקובר כדי לקפוץ למופע. היא בהחלט זולה יותר מוונקובר, והסיבה היחידה שאני דרך אגב לא גר שם היום אלא בוונקובר היא שבאוניברסיטת ויקטוריה לא מלמדים את המקצוע שאני לומד. ודרך אגב, וויסלר יקרה להחריד, ואחרי הכרזת האולימפיאדה הנדל"ן זינק עוד. בהצלחה לך! אלון

aviation

New member
תודה אך יש בעיות עם ויקטוריה

בעיקר התחבורה למקום. אני לא פוסל אבל זה לא אידאלי. עדיף כבר בפרבר מרוחק של וונקובר. בהצלחה בלימודיך.

למעלה