שאלה לגבי Alfa 146

Alfa156 GTA

New member
זה לא קשור!!!

שלי לא TSPARK, הדגם שלי יוצר פחות מחצי שנה ואז הוציאו את הTSPARK, שלדעתי ה1.6 משפחתית (עם נטייה ספורטיבית הטובה ביותר עם 125 כ"ס!), שלי לא TSPARK ובגלל זה היא 8 שסתומים. מוסכים בארץ לא (אני שוב חוזר ל-א ) יודעים לטפל ברכב בכלל!!!! אם הנהג רוצה מחירון אז הרווחת. שלי שנת 96, <= מנובמבר 97 על הכביש (ז"א הרכב היה בארץ בסוכנות שנה שלמה בלי שאף אחד נגע בו...) 75,000 ק"מ..אני קניתי אותה עם 60,000. ספר טיפולים שלם הכולל תיקונים - הובלה לחו"ל - כן הרכב היה פעמיים באיטליה, וגם ניסיון פריצה באיטליה הכולל דוח נזק משטרתי (איטלקי). אז אם מצאת מחירון, הרווחת, בחיים אבל בחיים אני לא ימכור את שלי במחירון, בעיקר אחרי הצעות של 10K מעל המחירון לא כולל המערכת (עוד 15K)... תברר טוב טוב על הרכב הזה ועל הבעלים... ותשקול טוב טוב את התשלום הראשון לבעל הרכב ושאר היתרה למוסכניק... בעל אלפא 146 גאה !

Inoni

New member
בינתיים אני עושה 400 בין כל מילוי

המיכל גדול אבל לא ענק (60 ליטר), יצא לי בפעם האחרונה 265 ש"ח... (98)... האוטו עושה סביב ה-1 ל-7, אבל זה בעיקר בגלל לחיצות... אני לא מתאפק, אבל היום לדוגמא בדרך הבייתה היה פקק ענק באיילון, וכל הדרך אני ו-200 הסוסים זחלנו, ותוך כדי ראיתי במחשב דרך שהם שותים 1 ל-4 במהירות 10... מבאס! אני מאמין שבנסיעה נורמאלית עם קצת לחיצות כי אי אפשר בלי האוטו מסוגל להגיע ל 600-500 בין כל מילוי. למרות הנתונים הגעתי למסקנה שטורבו זה דבר לא רע, כי בנסיעה רגילה הטורבו לא ממש עובד חזק וצריכת הדלק היא של מנוע 2K בלבד, לעומת מנוע 3K+ רגיל עם אותו הספק כמו שלי, שישתה הרבה יותר גם בנסיעות רגועות, כמובן שיש גם (הרבה) יתרונות למנוע אטמוספרי, אבל מבחינת דלק הטורבו נוח מאוד.

עתיד©

New member
אני לא בטוח

שאדם שקונה רכב ב250 אלף שקל (רכב שלדעתי לא שווה ת´סכום הזה - אבל לא נכנס לזה) מעניינת אותו כלכך צריכת דלק ובכל הבט אחר - מנוע אטמוספרי עדיף בהרבה !!

עתיד©

New member
אופס

אכן "רק" 150 אלף עתיד - עדיין חושב, שבקנה מידה כזה של מכוניות - עדיך מנוע אטמוספרי שישמיד פחות קילומטר לליטר מה זה משנה 1:7 או 1:8

Inoni

New member
ההבדל הוא גדול יותר בדלק, ו...

חוץ מזה, אם הייתי רוצה רכב עם מנוע אטמוספרי וכוח כמו שיש לי ב-T4 הייתי באמת צריך לשים 250K ואפילו יותר. אין שום ויכוח ביתרונות של המנוע הרגיל, אולם הטורבו היום הוא טוב יותר מבעבר, ההשאיה התקצרה ומה שטוב זה שהכוח בא רק מתי שקוראים לו... בנסיעה רגועה (עד 100 קמ"ש) אני לא עובד את ה-2K סל"ד, ואז הטורבו כמעט לא עובד וצריכת הדלק היא בסביבות ה-1 ל-14 ואפילו 16 מחוץ לעיר... ממש וספה :) מצד שני לא קניתי T4 בשביל לנסוע ב-2K סל"ד, ולכן הממוצע של הכל הוא טוב יותר, כי הרי לא כל הזמן אני לוחץ חזק. ולגבי הדלק, אני לא מיליונר, אבל אני יכול לעמוד בזה בלי בעיה, אבל מצד שני זה קצת קצת מבאס.

למעלה