שאלה לגבי שרביט

coka

New member
שאלה לגבי שרביט

איפה אני יכולה לקרוא ביותר עומק על שימושים של שרביט? כלומר, אני מניחה שלשרביט שאני מכינה (מחומרים שאני מתחברת אליהם) אין באמת כוחות - כלומר, אני לא אבצע טקס מסוג מסויים, אומר כמה מילות לחש והשרביט יעשה את העבודה. אוף, קשה לי לנסח את השאלה הזו - אני צריכה להיות זו שמעבירה לשרביט אנרגיה כדי לבצע את הכישוף? או שהשרביט הוא נטו לאווירה - כלומר, "יש לי שרביט אז הקסם יפעל"? מצטערת שכתבתי אותה פעמיים, פשוט חשבתי שהשרשור יקפוץ והוא לא=\ יעל, אל תמחקי אותה בבקשה.

Anoya

New member
דעתי.

אני מאמינה שהשרביט הוא אמצעי לטקס, זאת אומרת הטקס יתקיים גמ ללא השרביט . אולי הוא יתרום, אבל אני מאמינה שהתרומה לא תהיה כל כך משמעותית.

P o M i K i

New member
אני חושב שלא הבנת בדיוק את התפקיד

של השרביט נכון כל כך
השרביט הוא לא כמו שחושבים שהו, הוא לא בעל כוחות קסמים ויכולות מסויימות. זה עוד משהו בטקס שעובד על התודעה שלך ומכניס אותך יותר למצב מקודש. רצוי לעשות לכל הכלים טקס קידוש\טעינת אנרגיות[חיידקים
] או משאת רוצה בשביל להקשר לכלי ועוד כל מיני סיבות(כמו להפוך אותו לדבר קדוש בשבילך וטיהור וכו')

Tatu4Taty

New member
אני חושב שרצוי לציין

שהשרביט גם יכול לתפקד ככלי לתיעול אנרגיות.

P o M i K i

New member
../images/Emo45.gif גם נכון

אני בטוח שיש עוד הרבה דברים קונבנציונלים ועוד אפשר למצוא להם הרבה שימושים אישיים. אבל ממה שהבנתי מההודעה המקורית המקורית היא יותר תופסת את השרביט כמו נגיד בהארי פוטר שזאת תפיסה מטעה..

ToryMaster

New member
נכון

וגם היד שלך יכולה לשמש ככלי לתיעול אנרגיות יעיל באותה מידה. אני מסכימה עם דניאל, אני חושבת שחשוב להבהיר שהעוצמה נמצאת באדם, לא בשרביט, ושהשרביט לא הכרחי, כי אם אופציונאלי (אגב, מישהו הזכיר הארי פוטר - גם בהארי פוטר הוא לא הכרחי)

ToryMaster

New member
וגם אני העליתי עוד אופציה

ובה בעת הסכמתי עם דניאל. זה לא סותר, נכון?

למעלה