אתה עושה לי חשק בלתי נשלט להוציא אותו מהתיק ולתקוע לך בעין. חושב שתסתדר עם עין אחת?
W wish2 New member 19/1/13 #124 אתה עושה לי חשק בלתי נשלט להוציא אותו מהתיק ולתקוע לך בעין. חושב שתסתדר עם עין אחת?
W wish2 New member 19/1/13 #88 האמת שיצאת מצחיק באמת. אני מעריצה שנינות מרושעת גם כשהיא על חשבוני. אם הייתם עונים כמו בני אדם ולא כמו זונות של שקל. אז גם הייתי יודעת.
האמת שיצאת מצחיק באמת. אני מעריצה שנינות מרושעת גם כשהיא על חשבוני. אם הייתם עונים כמו בני אדם ולא כמו זונות של שקל. אז גם הייתי יודעת.
W wish2 New member 19/1/13 #67 לגמרי לא נתתם לי להגיע לחלק העיקרי כי אתם אפסים. הצעתי מחיר. רציתי לדעת שהוא הוגן!
W wish2 New member 19/1/13 #127 איך את מרגישה פוסטמה?....????????????????? והאם ד'ר ולדי היה חתיך. ואיך הוא מדד לך חום?
י ילד רע ומר New member 19/1/13 #128 יש מצב הוא עדיין תוחב לה חפצים לרקטום והם מחכים כבר 20 שעות לקריאת טמפרטורה? יכול להיות שלילוש כזאת תמימה?
יש מצב הוא עדיין תוחב לה חפצים לרקטום והם מחכים כבר 20 שעות לקריאת טמפרטורה? יכול להיות שלילוש כזאת תמימה?
י ילד רע ומר New member 19/1/13 #130 לילוש לא תוכל לשבת מחר. ואני כן. ומה זה הקריצת פוסטמות אייקונים הזאת?
מ ממהמיה11 New member 19/1/13 #132 הוא לא היה חתיך הוא גם סירב למדוד לי חום בטוסיק. בקיצר נפילה. פעם הבאה אני אקרא לד"ר סימור.
ל ליאור243 New member 20/1/13 #140 אולי תזדיינו כבר? כותב מהמיטה,אין לי כח לקום לכבות את האור... מצלמה עלי!