וואי פרנק..באת עם מרגמה הלילה:)
F FrankBlack New member 19/1/13 #76 זה כולה כמה קפצונים זה נראה לי יותר שמישהי נוהגת על המקלדת אחרי שהיא שתתה קצת מעבר למותר
W wish2 New member 19/1/13 #114 זה לא סכיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן זה כלי מטבח עם שני שפיצים. כבר העליתי תמונה של זה. תנסי להזכר. נו. ואז תתנצלי. עם רגש.
זה לא סכיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן זה כלי מטבח עם שני שפיצים. כבר העליתי תמונה של זה. תנסי להזכר. נו. ואז תתנצלי. עם רגש.
W wish2 New member 19/1/13 #118 למזלג יש 3 שפיצים אני מדברת על שניים. רמז:זה משהו שגברים משתמשים בו יותר מנשים.
F FrankBlack New member 19/1/13 #119 רוב המזלגות הם עם 4 אבאלה. http://www.el-mago.co.il/product/accessories/מזלג-נירוסטה-ארוך-לבשרים/
W wish2 New member 19/1/13 #120 לזה התכוונתי!!!! ויש לי אותו בקטן וחמוד. עכשיו אני מתחילה להרגיש שידעת מההתחלה למה הכתוונתי וסתם ניסית לערבב אותי... ובדקתי. למזלגות שלי יש 3. באמת קמתי לבדוק.
לזה התכוונתי!!!! ויש לי אותו בקטן וחמוד. עכשיו אני מתחילה להרגיש שידעת מההתחלה למה הכתוונתי וסתם ניסית לערבב אותי... ובדקתי. למזלגות שלי יש 3. באמת קמתי לבדוק.
W wish2 New member 19/1/13 #121 יו אלוהים איזה פדיחה בדקתי שוב. רק באחד קטן של עוגות יש 3. בכולם יש 4. אני חייבת ללכת יותר למסעדות יוקרה.
יו אלוהים איזה פדיחה בדקתי שוב. רק באחד קטן של עוגות יש 3. בכולם יש 4. אני חייבת ללכת יותר למסעדות יוקרה.