שאלה לגבי רפידות

שחרלרט

New member
דן טל אני אוציא אותך מחמימות פורום

אופנועי השטח וברוך הבא לפורום סופרמוטו! הדמגוגיה שלך כבר מתחילה לעלות לי על העצבים,אתה יכול לקחת את הסופרמוטו אקסטרים שלך ולדחוף אותו,אני לא דיברתי על רמת הרוכבים(דאג הנרי וג'ף וורד)אלה מהרוכבים הטובים בעולם אם לא הטובים בעולם. מדובר על הגלדיאטורליזציה של הספורט(טל שביט תסביר לו אם הוא לא מבין).האמריקאים יודעים למסחר ולמכור. סופרמוטו זה כביש!!!!!!!! ווירטואוזיות הרכיבה של הרוכבים האירופאים והאמריקאים בכביש היא מדהימה ואם אתה משתעמם אל תיסתכל. כמו שאני לא רואה מוטוגיפי כי זה משעמם אותי.אבל בוא לא נוסיף קטע שטח וקפיצות למוטו גיפי שיהיה לי מעניין. ולגבי מיפלצות נפח אז ההונדה החמודה שלך הרגה את אחד האופנועים המדהימים שייצרו (אפריליה 450) בגלל שלא רצו אופוזיציה בנפחים הנמוכים,אז תעשה לי טובה ואל תיתמם. בברכה, שחר.

שחרלרט

New member
דן טל לאור ההערצה העיוורת שלך ל

אמריקה אז בטח ארוחת גורמה מבחינתך זה מקדונלדס...

שחרלרט

New member
אני אחדד ואסביר את כוונתי טוב יותר

אני לא מתייחס בכלל להשליך את זה לישראל (הלוואי שבארץ היינו מרימים חצי אירוע ברמה כזאת). אני מדבר על נשמה,נשמה שנילקחה בשם הדרך האמריקאית,לשם ההשוואה זה כמו לקחת חיה יפה ואצילה,טיגריס לדוגמא ולשים אותה בקרקס.ואז ללמד אותה לשבת להתגלגל ולקפוץ דרך חישוק. בדיוק אותו הדבר עשו עם אחד מסגנונות הרכיבה היפים ומרתקים,קפיצות האקסטרים.סרטי "הקראסטי דימונס" מוכרים לכולם בוירטואוזיות והתנגדות לכוח המשיכה של הרוכבים המדהימים האלה. ואזזז מה קרה??החליטו לעשות קצת כסף,בוא נשים אותם באולם ניגבה כניסה מצופים ויאללה לעסק.והיום לדעתי זה אחד ענפי הספורט המשעממים אותי יותר. עוד בק פליפ של פסטרנה,ועוד היל קליקר של נייט.לקחו את הנשמה ונישארו רק הדולרים. וזה מה שקורה באמריקה,אין נשמה..........מכרו אותה בנאסד"ק.

fungas

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אמן../images/Emo70.gif

כל מילה בסלע.

MexMex

New member
זאת המילה שנעלמה לי...

נ-ש-מ-ה
(בלגית בבקשה, 8 אחוז אלכוהול, כזאת שאסורה בכלל לפרסום בארה"ב). M.

lucca227

New member
דוגמה נוספת בשבילך דן-טל

אתה רוכב אינדורו, נכון? יפה. עד כמה שאני זוכר, אומנם אתה לא מנצח מירוצים אבל אתה בהחלט נמנה על המהירים יותר, יש לך סטייל וטכניקה ברכיבה, ורואים עליך שאתה קורא את המסלול. עכשיו: למרות שאני יודע שאופי מירוצי העמותה אינו עולה בקנה אחד עם ציפיותיך, איך הייתה מרגיש אילו מירוצי עמותת האינדורו היו משנים כיוון למסלולים ש- 50% משטח ההקפה הוא בעצם מסלול טריאל? מצריך שליטה בעמידה במקום, יחסי העברה יותר קצרים בהרבה, ויכולת לטפס קירות אנכיים בתדירות מטורפת? בעצם, יש אופנועים אחרים עם צמיגים ומיתלים אחרים שעושים את העבודה הרבה יותר טוב. נכון, אופנועי האינדורו יהיו מהירים יותר ב- 50% הנותרים הנורמליים, אבל יבוא מישהו עם אופנוע טריאל ויהיה כל-כך יותר מהיר בקטע ה"טריאל", שעדיפות המהירות של אופנוע האינדורו בקטע האינדורו הופכת ללא רלוונטית. מה עכשיו דן-טל? איך זה מתחיל להישמע לך? כי זה בדיוק מה שעברנו? הכתוב אינו סותר את העובדה שלדעתי רוכבי הסופרמוטו שלנו אינם מאומנים מספיק ברכיבת שטח. לוין

lucca227

New member
תוספת חשובה שנשכחה

כי בכל זאת עדיין מוקדם מאוד. לא רק שיבוא מישהו עם אופנוע טריאל, אלא יבוא רוכב טריאל וזה דגש חשוב מאוד. ובדיוק כמו טכניקת מוטוקרוס ברכיבת סופרמוטו, שליטה במוטוקרוס אמורה לסייע לרוכב להסתגל לסופרמוטו ולא מהווה תנאי מקדים או הכרחי לכניסה לתחום. כנ"ל באינדורו, שליטה בטריאל אמורה לסייע, לא להיות אבן בסיס לתחום ובטח שלא להוות 50% מאורך ההקפה. ובשביל להפיג את המתח, אתה יודע שאני חולה על הונדה...

yaelash

New member
../images/Emo45.gif תגיד לו לקרוא את תיאורית

החרגולים... אחלה כתבה אגב!

LY 192

New member
אגב כתבה- כרגיל נהנתי אבל

אחרי שהבננו למה נסעת והסכמנו עם כל מילה, ספר מה היה ,איך מי , מה ,חויות ,סיפורים שלא נס ליחם, אקיצר , תן לנו אותה בכתבה כייפית

45degrees

New member
../images/Emo45.gif - רפידות INTERMEDIATE

אולי יתנו לך מה שאתה מחפש - דירוג עוצמה FF או GG אם אני זוכר נכון. הן לא יאכלו את הדיסק מהר כמו HH, וגם לא יבלמו חזק כמו HH, אבל יעבדו יותר טוב מהרפידות מהרמה הנמוכה יותר ויחזיקו מעמד יותר זמן. HH זה כמעט הכי טוב - יש גם RACING שזה הכי טוב לבלימה ולאורך חיי הרפידה - הכי רע לדיסק. בדיוק כפי שכתב פאנגס - תנסה עד שתמצא מה שאתה הכי אוהב.

aitzika1

New member
תודה רבה לכל המגיבים

אני חושב שאני יקח את ההצעה שלך 45degrees נראה לי הכי מתאים לי בשלב זה , במצב הנתון כרגע אני יתפשר על עצמת הבלימה אם זה יותר זול, לצערי האופנוע גמר את כל הכסף כך שאני רק מנסה להמשיך לרכב איתו שתי שאלות אחרונות האם יש הבדל מחירים בין חנויות על אותו מוצר ואם כן איפוא הכי זול? והאם כדאי לי להרכיב לבד או שעלות הרכבה היא שולית? לגבי הפואטיקה של פנגס, זה מדוייק , אני נהנה לקרוא את הטור שלו במוטו כל פעם מחדש

45degrees

New member
אין הרבה הבדל במחיר של זוג

רפידות מסוג זה או אחר. כפי שנכתב כבר - ההוצאות הגדולות יהיו במקומות אחרים, לא ברפידות.

enigo

New member
לא לגמרי מדוייק...

מדי פעם מופיעה קומבינציה מופלאה כזו של ביצועים+אורך חיים/אמינות במחיר נמוך, אבל אז כל האופציות האחרות נעלמות במהירות ואנחנו בכלל לא שמים לב שיש לנו את כל זה... תחשוב, למשל, על שעונים - תשווה מחיר, דיוק ואמינות של שעון שוויצרי קלאסי לשעון דיגיטאלי מודרני... הסיכוי היחיד של הדברים היקרים והלא אמינים במקרה כזה הוא לעשות ספין לכיוון האופנה ולהפוך לסמל סטאטוס או למשהו קלאסי. כמו שהארלי עשו, בעצם

LY 192

New member
בדר'כ כשהמחיר כבר נראה סביר ,מסתבר

שזה בפאונדים

למעלה