שאלה לגבי רפידות

aitzika1

New member
שאלה לגבי רפידות

היי אני צריך להחליף רפידות קדמיות ל drz, עכשיו אני רוצה משהו שיבלום מספיק חזק במסלול ומצד שני לא יתכלה כל כך מהר וגם שיהיה זול, אם יש דבר כזה, ויש לכם מידע על סוג ומקום שמוכר בזול אנא עדכנו אותי תודה

fungas

New member
אחי, אל תתבאס

אבל מה שאתה מחפש לא קיים בשום מקום בעולם ויותר מזה - גם באף תחום. אמין/עמיד + ביצועים טובים + מחיר זול = לא קיים! איך אמרה הפרסומת: זאת המתמתיקה של החיים. עכשיו שהורדנו את זה מהפנטזיה שלנו, נסה ללכת על רפידות שהם סינטרד. אל תאל אותי מה זה אומר באמת, אבל עוצמת הנשיכה הראשונית גבוהה יותר מרפידות רגילות (חיכוך גבוה יותר, או משהו כזה...). הן מייצרות, אגב, יותר חום. אומרים שהן גם שוחקות את הדיסק בקצב מהיר יותר (שזה די הגיוני, אתה חייב להודות). אה, הן גם לרוב יקרות יותר. זאת ההתחלה. אח"כ יש דרגות לכל יצרן ותרכובות שונות ומשונות (קרבון-מטאל-HH -אחושקשוקי) ואז אתה מפתח טעם אישי ואז אתה קודח בשכל ליבואנים שיביאו לך בדיוק את מה שעבד לך במסלול הזה בטמפרטורה ההיא עם הדיסק ההוא. בקיצור, נסה סינטרד למיניהן. לא הרבה יותר יקר, נגמר מהר, מזיין ת'דיסק, אבל עוצר בן זונה. רק תזכור שרפידות זו ההוצאה הכי מינורית בסופרמוטו. אתה מוזמן להכנס ללחץ מעלות ושרידות של דברים אחרים. FUNGAS.

LY 192

New member
פנגס , מישהוא צריך להלחין את

התשובות שלך. כשאתה כותב , מילים פשוטות הופכות פואטיקה-אין ספק אחי ,יש לך את זה. הייתי מבקש שתעשה לי ילד , אבל שלושה מספיק לי. אגב, טלציון "מתלונן" שהברקס הקדמי שלי מוציא ניצוצות שבלילה נראים כמו זיקוקים. הרפידות הן סינטרד של ברקינג. שאלותי: 1. אפשר להתרחץ עם זה 2. צריך בכלל להתרחץ אחרי אימון SM. 3. יש סיבה לדאגה ? ומי שלא ראה את מרוץ הסופרמוטו ב- X GAMES אתמול הפסיד בענק. 40 הקפות עם קפיצות מטורפות במשך שעה. המרוץ תוכנן כך שאין אפשרות לסיימו ללא תידלוק. אפשר להחליף גלגל אחורי(כמו שהרוב עשו) ואסור להשתמש בכלי עבודה חשמליים. החלפות הגלגל +תידלוק בזמנים של 25 שניות - דקה. ההחלפות נראות מגושמות יחסית ל GP למשל ,אך זה חלק מחבלי לידה כנראה. אגב , כולם אבל כולם מוציאים רגל, גם באספלט בסגנון שטח. שמתי לב שלפיטס הם לא נכנסים בהחלקה...בכל השאר כן.

שחרלרט

New member
נו כרגיל לוקחים משהוא טוב ומחרבנים!

את הדברים הטובים הם זונחים ועוברים לתפל,בעצם מעיין קרקס סופרמוטו,של פעלולי קפיצות וסיבולת?? אני מקווה שהאליפות הארצית AMA לא ניראית ככה.אז איכשהוא זה ניסבל. אני לא מדבר על היכולת המדהימה של הרוכבים,אלא רק על הכיוון המיסחרי פופולרי (לחם ושעשועים)שלקחו את הספורט הזה.באקסטרים הבא יוסיפו אריות וחרבות....

mishmishoid

New member
מזה המסלול המפגר הזה?! מזה הרמפה

הזו שבגודל של פרמידה פרעונית ?!?! סופרמוטו או סופרפריסטייל ?! כמו שאמר שחר... בקרוב אריות ולהביורים מתחת לרמפות

DAN TAL

New member
שחרלט,הדבר הזה שאתה קורא לו

סופרמוטו אירופאי,נראה כל כך משעמם ודלוח,שכשמשדרים אותו אני קם והולך. אמא ברווזה מטיילת עם ברווזים באגם. כשרואים מה האמריקאים עושים עם זה,נשארים ערים בלילה כדי לראות. וכן,תמיד אצל המתחסדים למינהם טענת ה'התמסחרות' היתה הדבר היחיד שהם יכלו לנפנף בו. תמשיך לשעמם אותנו בתהלוכות של מפלצות סופרמוטו בנפחים של משאית ואנחנו נתפלל לכל פיסת סופרמוטו משחקי ה-X או הAMA. נראה לי שלא נהיה לבד,אדי סיל כבר איתנו.

LY 192

New member
אדי סיל יכול לבוא למתחילים אצלנו,

אחרי הביצועים שלו.נלמד אותו להגיד:" זה לא פייר " המסלול היה גדול עליו. לא יעזור כלום-כאשר בונים מסלול סופרמוטוקרוס, יש לרוכבי מוטוקרוס עדיפות ברורה. בסוף הם יגיעו למוטוקרוס נקי, אז בשביל מה כל הסיבוב?

MexMex

New member
פשוט מאוד...

האמריקאים מומחים בלהפוך כל ספורט שהוא ל... קשה לי להגיד מקצועני, אלא יותר בעניין של SHOW. כסף מניע שם את הגלגלים של כל דבר שזז, וכל ספורט הופך להיות ל"שואי" יותר, כדי להצטלם יותר טוב, כדי שיהיו יותר צופים, כדי שהסכומים שישלמו על אישורי השידור יהיו יותר גדולים וחוזר חלילה... אז מה אם סופרמוטו, שבהגדרה בכלל הוא יותר מירוץ אספלט משטח, והופך בחסות האמריקאיים לתת סעיף של המוטוקרוס? העיקר יהייה יותר אקסטרימי ויכניס יותר כסף למארגנים. נקודה. סופרמוטו הוא סוג של מירוצי אספלט, לאילו שלא רוצים, שלא יכולים, או שלא אוהבים, לקחת את הסיכונים ואת העלויות (ואת הטכניקה) של מירוצי האספלט הרגילים. ספורט אהוב, זול יחסית והרבה פחות מסוכן. והאמריקאיים הופכים את זה לשאו, ומרחיקים את הרעיון הבסיסי מהרוכב הממוצע. כרגיל. גם סופרקרוס הפך לספורט מקצועני עם חוזים של מולטי מליונים, גם הכדורסל, וגם כל ספורט אחר שם... הבוז לגישה הקפיטליסטית (במקרה הזה). ודן, הכל עניין של גיאוגרפיה...שהאמריקאיים מגיעים לאליפות העולם, גם אם הם רכובים על הונדה מ-ד-ה-י-מ-ה (מי אמר CRF עם הזרקת דלק, חלקי HRC ומעטפת קרבון?) אז הם לא ממש מצליחים לעלות על הפודיום, וגם קשה להם להיכנס בכלל לעשיריה הראשונה... M.

DAN TAL

New member
מקס,תקרא לזה איך שאתה רוצה,

תכניס לזה אידאולוגיות מכל סוג שתבמר. סופרמוטו אליפות העולם,בפורמט שמשודר בטלווזיה שלנו{יורוספורט וערוץ -5} הוא מ ש ע מ ם. רק מי שיש לו ענין מאוד ספציפי בזה מתענין. מי שעדיין לא משתעמם,יראה את הסופרמוטו X ולא ירצה יותר לחזור לצפות באליפות העולם. זה כמעט לא אותו ספורט בכלל. ובלי קשר לזה, דאג הנרי,אולי אפשר להתחיל להגדירו כרוכב הטוב בעולם בכל הזמנים. רק לאחרונה,לאחר שפרש מקרירת מוטוקרוס\סופר קרוס,ניצח את 10 פעמים אלוף העולם באינדורו יוהה סלמינן במרוץ GNCC ,מנצת אלופי עולם בסופרמוטו,המנצח ההיסטורי הראשון ב97 על YZ400 עוד כשהיה -M. וכל זאת לאחר שכבר פרש ומשתתף במרוצים אקראיים.

lucca227

New member
אומנם קצת מוקדם

אבל דן טל, אומנם אתה צודק ביכולת הניתוח שלך לגבי עתיד הספורט הזה (מבחינת איפה ימורכז האקשן האמיתי), אבל יכול להיות שאתה שוכח משהו מאוד חשוב שלנו כישראלים חשוב אפילו יותר. הפיכת הספורט ל"שואו" מרחיקה אותו מידיהם של מי שלא מקצוען עד הסוף ובנוסף מספונסר עד הסוף. אני לא אומר שלא צריך לשאוף להיות מקצוענים, להפך, אבל דחילק- לוקחים רוכב שהוא אלוף העולם בסופרמוטו ומביאים אותו לתנאים שהמסלול גדול עליו? אם כך זה כבר מזמן לא סופרמוטו. להבדיל אלך אלפי הבדלות, במירוץ האחרון בשפיצרינג הרגשתי משהו בסיגנון של מה שנראה לי שעבר על אדי סיל. אני חושב שאפשר להגדיר אותי כרוכב סופרמוטו די מהיר, אבל אם המסלול היה גדול עלי בכמה מידות מה נשאר? קרב בין שלום/שפיצר/אוחנה? נכון בארה"ב יש יותר משלושה אנשים שמסוגלים לרמה הפסיכותית וזה יוצר מעגל מתחרים מספיק רחב, אבל איטפה רמת הספורט שלנו ואיפה שלהם? מי שלא מספונסר עד הסוף לא יכול ללכת על זה, ובעיברית זה אומר כמעט אף אחד בארץ. חבל, זה לא הכיוון, למרות שאם התהליך היה הדרגתי והיינו מגיעים לזה תוך שנתיים שלוש כמו שאמור לקרות תהליך כזה אז היינו זוכים לראות את אחד מענפי הספורט המדהימים ביותר שיש על שני גלגלים. הרוכבים היו מעלים את רמת הרכיבה בשטח, מתחילים להתאמן במוטוקרוס, משיקעים ברכיבה, הספורט היה מתחיל למשוך עניין ואיתו את הספונסרים - מה שהיה מושך עוד רוכבים ובמיוחד צעירים לספורט ומאפשר לפתח אותו עוד קדימה. אבל לבוא להארד-קור של הסופרמוטו (העולמי או המקומי- ולא מדובר רק עלי) ולהכתיב לו מהיום להיום שהוא צריך ללמוד סיגנון חדש אחרת הוא לא בנוי לזה? לדעתי זה פיספוס. אצל האמריקנים זה עובד? אחלה, אפילו שיגעון לצפות בזה. אבל זה לא סופרמוטו. לא בשבילי. לוין, שלומד עכשיו לרכב מוטוקרוס, כי זה מגניב

mishmishoid

New member
אם ההגדרה שלך של משעמם זה

הסופרמוטו הארופיאי... אז אתה גם בטח נרדם במוטוGP ... לא כל תחרות על 2 גלגלים צריכה להקפיץ את הרוכב והאופנוע למסלול מסביב כדור הארץ...

lucca227

New member
יא ווארדי כמה נכון../images/Emo70.gif

חוץ מהקטע של הקפיטליזם. הייתי אומר לך שאתה לא יודע כמה אתה צודק, אבל אני יודע שאתה יודע...

למעלה