שאלה לגבי ריח בבית

שאלה לגבי ריח בבית

שלום אני גרה בדירה הנוכחית במשך שנתיים. לפני שנכנסנו לבית, הצבעי שהבאנו בחדר אחד נאלץ להסיר את הצבע מאחר והצבע כבר התקלף. מתחת לשכבה של הצבע שהתקלף(קולף) הקיר היה בצבע כאילו של חלודה, אחרי שפכטל אמריקאי וחומר מונע רטיבות, אין רטיבות בקיר אבל שמנו לב מזה זמן רב שקיים ריח נוראי בשני חדרים. בחדר שבזמנו הקיר קולף ובחדר נוסף שצמוד לאותו החדר. רוצה לציין שבסלון אחד הקירות גם צמוד לאותו החדר הפרובלמטי. הדוד החשמלי נמצא על הבוידם שבמקלחת. עד היום לא הצלחנו למצוא את המקור של הסירחון. עלתה האפשרות שאולי בגלל שהדוד נמצא בבוידם, אולי הוא מהווה גורם לריח הרע. רוצה לשאול אולי מישהו ממכם נתקל בבעיה שכזאת. איזה איש מקצוע יוכל לדעתכם לתת מענה או חוות דעת למקור הבעיה? אשמח לכל הצעה כדי להביא את הבעיה לפתרון תודה מראש

cobby

New member
האם יש ריח רע ב...

חדר האמבטיה? בשירותים? במטבח? מרפסת כביסה?

תודה קובי על המענה והתשובה

לשאלתך היא שלילית. באף מקום אין ריח רע רק בשני חדרים. וכפי שציינתי קודם הסלון שגם לו יש קיר משותף עם חדר בעייתי אין משם ריח מה שכן קיים ריח בפרוזדור כזה, ליד החדרים שבהם מדובר ותודה מקווה שיש איזה שהוא רעיון ופתרון לבעיה

amic

New member
מה זה החומר מונע רטיבות?

באיזה צבע הוא צבע?נירלט?

לצערי לא יודעת מה זה נירלט

זה מה שהיה באותו החדר,... בקיר חיצוני מתחת לחלון היתה רטיבות, אבל הצבע של הקיר לא היה משונה.וגם לא ממש התקלף, רק ראו סימן של רטיבות. בקיר נוסף ששם כל נגיעה עם המברשת, הקיר התקלף, ברגע שהצבעי קילף את הצבע הראשוני, ראינו על הקיר שם בצבע כאילו חלודה. אחר כך הוא קנה בהום סנטר איזה שהוא חומר למניעת רטיבות. ועל זה שפכטל אמריקאי. ואחר כך עבר פעמיים עם צבע סופרקריל . חייבת לציין שהריח לא מורגש למשך כל שעות היום אלא זה בא בגלים. אף פעם אי אפשר לדעת מתי יבוא גל הריח הזה, אך כשהוא מופיע, הוא מופיע בו זמנית בשני החדרים תודה על המענה

cobby

New member
רוב הסיכויים

כי הריח הרע אינו תוצאה של עבודת הצבעי ריח רע או טוב של צבע לא יכול לבוא בגלים האם יש לכם בריכת ביוב/צינור ביוב ליד החלונות בחדרים אלו?

קובי, מאחר ואנחנו גרים בקומה 4

אני לא חושבת שיש שם צינורות ביוב. מה שכן, בחדר שלי שלא מתחת לחלון ישנו חדר אמבטיה ושירותים, אני יודעת ששם ישנו צינור משותף לכל הדיירים שדרכו עוברים המיים עד לביוב.

וליצי

New member
הכיוון של קובי הגיוני אבל אם אתם

בקומה אחרונה אז כדאי לבדוק שצינור הביוב שקצהו פתוח למניעת וואקום , מספיק מרוחק או מוגבה מעל הקומה.

רשר

Well-known member
מנהל
אולי יש בבוידם גוויה של בע"ח?

והריח חודר מסדק קטן לפי כוון הרוח שמשתנה בהתאם לפתיחה וסגיר של פתחים בבית.

המחשבה הראשונה שעלתה בראש

שאולי מדובר באיזו נבלה. אבל לא יודעת, אנחנו גרים בקומה רביעית וכבר מדובר על המצב שנמשך כשנתיים, הזמנו את האיש שמוכר דודי שמש/חשמל הוא בדק את הבוידם ולדבריו הדוד כבר ישן והצינורות כבר חלודים, אמר שאם יזיז את הדוד למקום אחר אולי זה יפתור את הבעיה של הריח אבל אין לו ביטחון לכך. ומאחר וההוצאה תהיה גדולה כי צריך יהיה להחליף את כל הצנרת מהמקלחת עד לארון שנמצא במדרגות אז לפני שאני נכנסת להוצאה כה גדולה אני מחפשת פתרון אחר/נוסף

cobby

New member
תבדקו האם ...

לא השתחרר איזה צינור ביוב מעבר לקיר החדריםהאם צינור האיוורור (הנשם) מגיע עד הגג תשאלו את השכנים מלמטה ומלמעלה האם גם להם יש ריח רע

למעלה