שאלה לגבי פיגועים....

IאביעדI

New member
עם כל הכבוד

ברגע שקצין אומר לך משהו ולא עשית סרבת פקודה אני לא אומר לבוא לקצין משמרת ולשאול אותו אם אפשר לצאת אבל אם הוא בא אלייך ואומר לך לצאת הוא לוקח אחריות שהוא מוציא אותך לאירוע שאסור לו להוציא אותך.

Max M

New member
אתה תועה

כי לא כול קצין יודע לאיזה אירועים מותר לצאת לצופים מה מותר ומה אסור לצופים לעשות לכן עם קצין אומר לך לצאת לאירוע שאסור לך לצאת תענה לו מצתער אבל אסור לי כי אין לך ביטוח באירועים אלה תביןאתה צופה אף אחד לא מחייב אותך לצאת לאירוע זה אך ההבדלים בין כבאי לצופה אין דבר כזה שהוא לוקח את האחריות אלין במקרה וקרה לך משהו אין לך ביטוח

Squad 55 Taylor

New member
אם כל הכבוד

אבל אם קצין לא יודע לאיזה אירוע אתה יכול או לא יכול לצאת בתור ופה זה עצוב

שטויות...

תשאל כל קצין לאיזה אירועים אסור להוציא צופים הוא יגיד לך פיגועים וחומ"ס והאירוע שאביעד יצא היה משהו שאסור לא לצאת מבחינה שהוא היה דיי חדש ואסור לא היה לצא לאירועים 3-4 ודבר כזה קצין באמת לא אמור לדעת אבל בעיניין כזה מותר לא להוציא אותך ויהיה אלייך ביטוח

Squad 55 Taylor

New member
לך תוכיח?????

סליחה אבל אם אתה מגיש תביעה והקצין ששלח אותך מכחיש כל קשר... אז לא נעים לי לכתוב פה למה הוא שווה...

IאביעדI

New member
אף אחד לא תובע אף אחד

אותו קצין ילך ויגיד שהוא אמר לי לעשות את זה. זאת בעצם כל המהות שלנו, עזרה באירועים גם תוך כדי סיכון עצמי.

Squad 55 Taylor

New member
טוב חאלס

זה וויכוח על מים! אביעד לך תשאל את האחראי שלך לגבי הוראה ליציאה לפיגועים וזהו...

IאביעדI

New member
להזכיר לך שאתה התחלת את הויכוח?

וזה מה שיעצו לך מההתחלה ואתה התעקשת להמשיך לשאול?

Max M

New member
אתה צופה

אף אחד לא יכול להכריך אותך לצאת לאירועים

Squad 55 Taylor

New member
אביעד...

מה אתה מבלבל לי את השכל?! התעקשתי לשאול... אתה לא רוצה אל תענה אף אחד לא מכריח אותך אז אל תשחק אותה... ואגב זה היה "הרצל הכבאי"....

IאביעדI

New member
לא בקטע של אסור או מותר

פשוט אם הוא אמר לי לצאת סימן שהוא צריך אותי ואני אצא לאירוע בלי הרבה ויכוחים.

Max M

New member
אולי הוא צריך אותך

אבל לפני שאתה יוצא תחשוב שעם אתה ניפגע מי שיוכל אותה בסוף זה אתה ולא הראשר צוות או הקצין

Squad 55 Taylor

New member
אביעד...

הסתכלתי... שוב.... ועדיין לא הבנתי מה אתה רוצה ממני... ואני חוזר שוב אף אחד לא מוכרח לענות אם הנושא מפריע לך אל תענה אף אחד לא מכריח אותך

טוב רועי תקשיב טוב...

דבר ראשון אני אחראי צופים בהרצליה ואסור לצאת לפיגועים. דבר שני אתה התחלתה את הויכוח הזה. ודבר שלישי תפסיק לשחק אותה יותר ממה שאתה כי הרבה אנשים לא אוהבים אנשים כאלה.

למעלה