שאלה לגבי סקאלי

יקירי

אני המנהלת
ואני מרשה לך... מי שיצלוב אותך יצטרך לעבור דרכי קודם!

DarlingAdam

New member
הוא פשוט...

בלי להיכנס לפרטים, אבל הוא לא הכותב הכי טוב בהיסטוריה. יש לו המון חורים בעלילה, וחוץ מאשר דמות או שתיים הוא מתייחס לדמויות כאל כלי להעביר בו את העלילה - כותבים טובים מתרכזים בדמויות והעלילה באה אחריהן. הוא גורר דברים שלא צריכים להיגרר, ומעביר במהירות דברים שצריך להתעמק בהם יותר, פן נתעמק ונגלה שהוא פשוט לא חשב על זה מספיק. לפני איזה חצי שעה קראתי ראיון עם ג'וס ווידון וניל גיימן. ביחד. זה פשוט נותן פרספקטיבה.

טוב. יש משהו בדברייך.

ואני מניחה שכמו כל אדם גם כריס טועה. אבל יחסית לסדרות רבות אחרות שראיתי בתיקים באמת יש כמות מועטת של חורים. כמובן זה יחסי.. כשאנחנו לא מחשיבים את עונה תשע!! ודווקא בקשר לדמויות אני חושבת שזה לא נכון, הרבה מדמויות המשנה קיבלו עומק ומשמעות..

1Shir

New member
היחס לדמויות

אדם אתה בהחלט צודק, בעוד שרוב הסדרות מתמקדות בדמויות, ב"תיקים" הדמויות נשארות בצללים (או שמא נאמר באפלה?..), ואני מניחה שזו בדיוק הסיבה שהמעריצים כ"כ אובססיביים ויצירתיים לגבי החיים האישיים שלהם (טוב שיש תירוץ...)

Gilliana

New member
אבל זה לא כתוצאה מטעות

הדבר נעשה בכוונה תחילה וזה הסגנון של כריס. להיפך, אני חושבת שהאופן שבו כריס העביר לצופים את הדמויות, כך שיוכלו לקחת את זה משם ולפתח בכוחות עצמם, ולא "האכיל אותם בכפית" - הרבה יותר מוצלח. תראי כמה יצירתיות צומחת מכך עד עצם היום הזה!

Gilliana

New member
אדם יקירי...

קודם כל - אנחנו לא צולבים אף אחד, אנחנו בעד חופש הדיבור כאן בפורום
שנית - ממתי אתה "מפחד" להגיד מה שאתה חושב? לא מתאים לך...

1Shir

New member
../images/Emo45.gif אדם אתה כבר מכיר אותי

נראה לך שהייתי נותנת למישהו אפילו לנסות לצלוב אותך?!

למעלה