שאלה לגבי סקאלי

למה??

אז ככה: מאלדר, הבחור הלוחם, הבודד, המופנם והסגור נאלץ לפתע להתמודד עם אדם שנכנס אל תוך חייו. ויותר מזה העובדה הזאת הופכת אותו לחלש ופגיע מאי פעם. פתאום הוא מבין שיש לו מטען כמו שאמר אדם.. אני חושבת שהוא לא הצליח לקבל על עצמו את מה שקורה לו. הוא מצד אחד התמודד עם איבוד עבודת חייו. מצד שני עם סקאלי ומה הוא מרגיש לא מרגיש כלפיה (לא בהכרח אהבה) ועם העובדה ששניהם משתלבים בחייו. פתאום הוא הבין שיכולם לפגוע בה או בו דרכה. ובגלל הסיבה הכי מובנת מאליה בבחור: הבנאדם לא מתמודד עם הקשיים האישיים בחייו!!!!

1Shir

New member
פחות או יותר

זה מכיוון שאני מקווה שאת לא מצפה שאני אזכור ציטוטים מדוייקים... אוקי, ולדעתי במסדרון הוא כן ראה אותה (את חושבת שהוא לא ראה אותה?) ובאמת התעלם, כדי שלא יראו אותם יחד. ואיך הגעת מזה שהוא רוצה להיפגש איתה רק בחשאי לזה שהוא לא בוטח בה??? זה לא בה שהוא לא בוטח, זה בכל מי שמסביבם שעלול לראות אותם. ושוב, הוא צודק, והסדרה מוכיחה זאת. אם היא היתה מקשיבה לו, היא לא היתה נחטפת כמה פרקים לאחר מכן.

Gilliana

New member
די, נו!!!

זה ברור שהוא לא ראה אותה במסדרון!!! שיר - הפעם את מגנה עליו שלא בצדק, אני חייבת להגיד לך את זה - תראי שוב את הפרק. הוא לא ניסה להגן עליה - הוא פשוט פחד מכל העולם, כולל סקאלי (לא שאני מאשימה אותו בקטע הזה), אבל במקרה הזה - לא טובתה עמדה נגד עיניו.

1Shir

New member
מצטערת שאני לא מסכימה איתך.

דווקא ראיתי את הפרק בימים האחרונים. קודם כל, לגבי ראה אותה או לא, זה לא נראה לי כ"כ משנה ולא הבנתי למה זה מהותי. יכול להיות שאת צודקת והוא באמת היה שקוע בעצמו ולא שם לב מי הולך לידו. מה זה כבר אומר? דבר שני, אני לא חושבת שהוא פחד ממנה, הוא פחד עליה ועליו, כי הוא ידע שלא לטובתם להיראות יחד, כדי שלא יחשבו שהם ממשיכים לחקור את הקונספירציות. לא הבנתי למה את חושבת שהוא לא סמך עליה?

Gilliana

New member
את לא צריכה להצטער ../images/Emo13.gif

ולמה אני חושבת כך? רק משום הדברים שהוא אמר לה באותו מפגש, שום סיבה אחרת. ואם הוא כל כך פחד עליה ועליו כמו שאת אומרת, למה הוא שיתף את קרייצ'ק בעובדה שהיא ממשיכה לעבוד איתו מאחורי הקלעים?

1Shir

New member
הצטערתי בגלל ה"די נו!!" שאמרת...

ולגבי מה ששאלת, זה כבר לא היה באותו פרק, הרי בפרק המדובר באותה שיחה סקאלי הצליחה להזיז את מאלדר מעמדתו, ועוד עזרה לו (והצילה תוך כדי את חייו) במה שהוא חקר בפרק. גם בפרק שלאחר מכן היא שיכנעה אותו לא להתפטר ע"י כך שהיא נדחפה לעבוד איתו יחד. הוא פשוט נכנע לה די מהר, זה הכל.. ואז כבר כולם ידעו את זה אז הוא לא חשב להסתיר את זה מקרייצ'ק, מה שהתברר כטעות די גדולה בדיעבד, כי דווקא קרייצ'ק, האדם שעליו מאלדר יחסית הכי סמך, התברר כאדם הראשון שממנו הוא היה צריך להיזהר. מאלדר קנה את ההצגה של קרייצ'ק די מהר, שלא לומר:"נפל בקסמיו של קרייצ'ק".. איפה אדם עכשו שיגיע עם תיאוריות שיפיות על מאלדר וקרייצ'ק?...

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif

והדי נו זאת סתם צורת ביטוי, לא לקחת קשה מדי
ואני מסכימה עם מה שאמרת - יותר מזה: מה שאת אומרת תומך בתאוריה שלי. מאלדר השתכנע לסמוך על סקאלי בגלל הנחישות שלה ובגלל שהיא הצילה אותו. היא בהחלט בנתה חלק גדול מהאמון שמאלדר נתן בה בפרק הספציפי הזה. לכן מאלדר באמת לא חשש לחשוף את העובדה שהם עובדים יחד - משום שמלכתחילה לא זאת היתה הבעיה. אחרת, מה קרה שפתאום, ודווקא אחרי שהיא הצילה אותו הוא פתאום שיתף פעולה ולא קודם לכן? יתרה מזאת, הקי בפרק הזה הוא ראה בדיוק עד כמה חייהם בסכנה בפועל אז מה יום מיומיים? למה הוא פתאום לא חשב שהוא לא צריך יותר "להגן עליה"? תחשבי על זה... ואדם? אדם עוד יגיע, you can count on that

1Shir

New member
רגע רגע...

אוקי קודם כל, את בטח כבר יודעת שלהגיד לי "זאת סתם צורת ביטוי, לא לקחת קשה מדי" זה כמו להגיד למאלדר משהו כמו "עזוב אותך, בשביל מה בכלל למצוא את האמת?" או משהו כזה..
דבר שני, מה שאמרתי זה שהוא השתכנע לשתף פעולה, לא כי לפני כן הוא לא סמך עליה, הוא פשוט ראה שהיא לא תוותר על לעזור לו, אז הוא נכנע ונתן לה, למרות שמלכתחילה הוא היה מונע את זה ממנה- לטובתה... טוב זו בכל אופן התיאוריה שלי, אם את לא מאמינה בכך כנראה ששום דבר בעולם לא ישכנע אותך, ואנחנו פשוט נמשיך לחשוב אחרת.... אבל אני מבחינתי בטוחה שאחרי עונה שלמה מאלדר כבר בהחלט סמך על סקאלי בעיניים עצומות. ואם תצליחי להביא לכאן את אדם את מקבלת באופן אישי ממני צל"ש!!! תגידי לו שרוחו מרחפת מעל הפורום בין כה וכה, ולראיה - ההודעה הנ"ל שכתבנו..

Gilliana

New member
No problem ../images/Emo13.gif

כבר כותבת לו מסר.
וכן - את כנראה צודקת, אנחנו חושבות אחרת ואף אחת לא תשכנע את השניה. ואני בכלל לא בטוחה שמאלדר בטח בסקאלי אחרי עונה שלמה - למען האמת, נהפוך הוא - אני כמעט בטוחה שלא. מאלדר לא בוטח באנשים בקלות, זאת כל הפואנטה.

באתי להדחף!!!

מאלדר לא בוטח באנשים בכזאת קלות????????? מאלדר עם כל ה "TRUST NO 1"שלו הוא תמיד אבל תמיד נוטה לסמוך מיד על האנשים הלא נכונים ולא לסמוך על האנשים הכן נכונים....

DarlingAdam

New member
אני מעריך את אהבתכן ;)

*מעפעף בריסיו הקרייצ'קיים* מאלדר היה די מניאק אליו כשהוא היה ניובי, ולא חסרות תיאוריות שגורסות שאם מאלדר היה יותר נחמד אליו או חולק איתו מידע שונה, אלכס אולי היה מעדיף לעבוד לצד מאלדר ולא להיכנע לכוחות חזקים ממנו. לא תיאוריות שלי, דרך אגב, אני מעדיף את האלכס שלי כשהוא דוקר בגב פחות או יותר את כולם.

1Shir

New member
אז קודם כל היי ../images/Emo24.gif

זה תמיד תענוג לקרוא את מה שיש לך לומר. דבר שני, וואלה
מי יודע, אולי יש משהו בתיאוריה הזאת. בוא נאמר שאם מאלדר היה ממש נחמד אליו (ולא בדרך שאתה אולי חושב.. או בעצם אולי גם
) ומשתף אותו בכל סיפורי הקונספירציה, אולי קרייצ'ק באמת היה עושה את השיקול לעבור לצד שלו. אבל בעצם לא נראה לי, כי קרייצ'ק אינטרסנט מדי בשביל זה, ומהבחינה הזאת המעשן עדיף על מאלדר. אז כנראה שבאמת כפי שאתה אומר האלכס שלך מקפיד לדקור בגב את כולם... אולי יש לו פחד מאינטימיות???

DarlingAdam

New member
לא צריך שיהיה NC17 נחמד,

רק שלא יהיה מניאק. העניין הוא - ברור שאלכס לא עובד עם הבחור המעשן בגלל שהוא מחבב אותו או מאמין בצדקת דבריו. אלכס עובד פחות או יותר לצד הצד שאו מנצח, או מועיל לאנושות (כן, כן. הוא הסכים עם שיטה א' של המעשן עד שהבין שהיא לא תפעל, ואז עבר לחפש שיטות אחרות להציל את הפלנטה. ואולי זה גורר שיטות לא נעימות ולא "מוסריות", אבל מה שיפעל יפעל.), ואם הוא היה חושב שלמאלדר יש סיכוי, אולי הכל היה משתנה. כמובן, הדבר הראשון שהיה צריך להשתנות בשביל זה היא שיטת הכתיבה של קארטר, שאני יכול להתלונן עליה במשך שעות, אז אני אחסוך לכן :) ובקשר לפחד מאינטימיות - ברור. אם אתה בקשר עם מישהו, אפשר לאיים עליך, לסחוט אותך, לחטוף את מי שיקר לך, או להשתיל לו בגוף כל מיני דברים רעים. אם אתה לבד, אין לך מטען לסחוב. חוצמיזה, ;) - אחרי שפגעו בו כל כך וכל מערכת יחסים שלו נגמרת באלימות וכאב, ברור שהילד מפחד! הוא רק צריך מישהו שיחבק אותו. ולא יכניס לו אגרוף. או ינסה לפוצץ אותו. או לירות בו. או לנעול אותו בחדר ריק עם שמן שחור תוקפני. או ינעל אותו במרפסת בלילה קר. או - וכו' וגו'. ;)

אדם, ריגשת אותי..

אני רוצה לחבק את קריצ'ק עכשיו... אתה צודק לגביו. מאלדר "סבל" לא מעט מהעובדה שסקאלי לצידו.. לא פלא שקריצ'ק עובד לבד..

DarlingAdam

New member
כל חיבוק לקרייצ'ק

הוא חיבוק לאנושות. זה כמו לשתול עץ, רק שאפשר לעשות את זה בצורה למבוגרים בלבד אם בא לך. ;)

למעלה