שאלה לגבי סיליקון

ayooni

New member
שאלה לגבי סיליקון

על הסיליקון שנמצא על הכיור באמבטיה שלי התגלה ליכלוך שחור למישהו יש רעיון איך לנקות את זה אקונומיקה עוזרת מעט האם יש משהו יותר חזק שלא יפגע בסיליקון? תודה

Thermo Man

New member
אני מציע לנקות את הסיליקון

לגמרי כלומר להסירו ואז למרוח סיקהפלקס שזהו חומר שעמיד בפני פטריות ועובש דבר שכל הסיליקונים אכזבו בו

Rשף

New member
היה לא מזמן שרשור בנושא

בכל מיקרה כדאי להסיר את הסיליקון הישן, לנקות היטב ולשים חומר חדש (סיליקון או אחר)

BRONCO

New member
סיליקון

ראשית אני רוצה להעיר הערה חשובה שום סיליקון ושום סיקה פלקס או כול חומר אחר אינו עמיד בפני פיטריות ותחניסו את זה טוב טוב לראש לגבי ניקוי פיטריות ישנו חומר המסיר פיטריות אינני יכול להגיד אם החומר טוב אבל קיים חומר כזה ואני חושב שאפשר להשיג בהום סנטר כדי לימנוע פיטריות בעתיד יש לידאוג שהמקום תמיד יהיה יבש ולנקות אם אקונומיקה מידי פעם לחות תמידית תמיד תייצר פיטריות מה לעשות זה דרך הטבע בברכה שי bronco

Rשף

New member
החומר מסיר פטריות

מריח כמו אקונומיקה, ולא היה יעיל יותר מאקונומיקה.

amonit

New member
להספיג צמרגפן באקונומיקה

ולהשאיר כל הלילה. במידת הצורך- לחזור על הפעולה. אניפורסת "נקניקים" מהחבילה וכשהם רווים באקונומיקה אני לוחצת אותם למקום הרצויי. אחר כך: לשטוף בהרבה מיים ולצחצח במברשת שיניים ישנה. יתכן שהרגת כבר את הפטרת אבל לא הסרת את השאריות. בכלל סיליקון בתנאים כאלה כדאי להחליף מדי פעם. אם תשאירו דלת וחלון פתוחים באופן קבוע באמבטיה החדר יאורר לעיתים קרובות והפטריות יאלצו לחפש מקום אחר.

למעלה