שאלה לגבי סולם....

ליאור1973

New member
שאלה לגבי סולם....../images/Emo13.gif

שלום לכל המשפצים...
אני צריך עזרתכם בבקשה. יש לי סולם אלומיניום של SCAB ("סקאב") דווקא סולם די איכותי. יש לי בעייה איתו מכיוון שמעצורי הפלסטיק שלו נשחקו וחלקם נשברו. האם אתם יודעים איפה אני יכול למצוא רגליות חלופיות, כלומר רק את הפלסטיקים אשר למטה...? תודה!!

לא יודעת, אבל....

היי ליאור ראשית הייתי לוקחת את השחוקים האלה ושמה בתיק ואחד בתא הכפפות באוטו. שיהיו תמיד זמינים. הייתי מתחילה לחפש ברשתות העשה בעצמך וגם בחנויות לחומרי בנין, שם לפעמים יש יותר עם מי לדבר... תראה מה אתה מחפש, זה שווה אלף מילים. מאחר וידוע לך שם היצרן, נסה להשיג את היבואן, אני בטוחב שאתה לא הראשון שזה קורה לו. אגב, כמה זמן יש לך את הסולם ומה עשית איתו???????? כדאי גם לנסות בדפי זהב, מוצרי פלסטיק למשל ולראות אולי יש משהו מתאים. גם אם לא יודעים לעזור לך במקומות שהצעתי, בקש מהם עצה כיצד להמשיך. אל תשכח תמיד לקחת איתך את את הפלסטיק מתא הכפפות. בהצלחה

ליאור1973

New member
עשיתי משהו בסיגנון...

ממש מרגיז איך שדבר כזה קטן עושה כזה הבדל כאשר הוא מתקלקל... מה לעשות... מה שאני עשיתי זה ניסיתי למצוא את היבואן אך איך עושים דבר כזה בכלל...? מסתבר שזה לא כל כך קל... חיפשתי בדפ"ז... לא עזר. גם 144 לא עזרו כי הם צריכים שם בית עסק מדויק. בסופו של דבר הגעתי אל היבואן דרך בית עסק אחר בכלל "סולמות חגית", ושמו לא להאמין: "א.ד. שיווק והפצה"...@!!?!? Holy Cow ... איפה המילה סולם, SCAB, משהו... מוזכרת כאן אין לי מושג. בקיצור ב ח י י ם לא הייתי מגיע לזה לבדי... אז דיברתי איתם והם אמרו שיישלחו את החלפים האלו בדואר ללא תשלום
כן כן, זה קורה בארץ (ללא תשלום) מעניין לא ...?

למעלה