שאלה לגבי סוכנות "עלית".

Triksi85

New member
שאלה לגבי סוכנות "עלית".

שלום. יש לי שאלה: האם בסוכנות עלית לא מקבלים את מי שנמצא בצבא? פשוט לפני כחצי שנה הייתי אצלם בסוכנות עם חברתי. שתינו היינו חייליות בזמן ההוא. אז הסוכן הסתכל אלינו ושאל כמה זמן נשאר לנו בצבא. ואז אמר שהם לא מקבלים מי שמשרת בסדיר. ובסוף השיחה הודיע לחברתי ש"את זה לא מה שאנחנו מחפשים". לי הוא לא אמר כלום חוץ מאותה שאלה על כמה זמן נשאר לי בצבא. (אני הייתי במדים והיא - באזרחי). האם ייתכן והוא מצא אותי כמתאימה ורק בגלל שהייתי אז בצה"ל לא התייחס אליי? האם כדאי לי לנסוע לשם עוד פעם? או שאני סתם חיה באשליה? תשובתכם מאוד חשובה לי! תודה רבה מראש!

Triksi85

New member
עוד משהו.

קודם כל תודה על התגובות. :) פשוט רציתי לדעת בטוח אם הם באמת לא מקבלים שום אנשים שמשרתים בצבא, או שזה רק תירוץ כדי לא לפגוע באדם כאשר הוא לא מתאים להם? יש להם בסוכנות דוגמניות שכרגע בצה"ל? ודבר שני, האם מישהו יכול להסביר לי איך אני מגיע אליהם מחיפה? איזו תחנה אני אמורה לרדת מרכבת? ואיזה קו אוטובוס מגיע עד לרח' פנקס 30? ליד מה זה? המון-המון תודה!!

SuperStar666

New member
לא בטוח שהם מקבלים!

אין כזה דבר "בטוח", אם תרשימי אז בטוח יקבלו, אבל אם לא.... אז לא. אם לא שמעת במפורשות שאת לא יכולה להכנס לתחום ואת לא מתאימה להן.... אז אין טעם לנסות שוב. לפחות לא כרגע. ורצוי מאוד שתבואי על אזרחי! -אם את במונית שירות- רצוי שתרדי בתחנה המרכזית החדשה - משם את שואלת את הנהגים (נהגי מוניות, או אוטובוס.. אנשים) על איזה קו את צריכה לעלות בכדי להגיע לרחוב פינקס 30 - אם אני לא טועה זה די קרוב ל"בית החייל" אם זה עוזר לך - משם ממשיכים כל הזמן ישר. - את יכולה לרדת גם ברכבת אורלוזרוב (תחנת הרכבת הראשונה בדרך אם אני לא טועה), ושם מול התחנת רכבת (עוברים כביש!) יש מלא תחנות אוטובוס, את ניגשת לאחד מאנשי הבטחון שם (במדים בצבע חום בהיר) ושואלת איזה קו אוטובוס מגיע לרחוב - ואז את מבקשת מהנהג אוטובוס שיגיד לך ברגע שאתם מגיעים למקום ותרדי - קחי בחשבון שהנהג עלול לשכוח אז אם אין מקום לידו עדיף שתעמדי קרוב אליו בנסיעה. - בגדול, אני הכי ממליצה על מונית ספיישל - חוסך בעיקר הרבה זמן ומאוד נוח, אבל זה לא זול כמו נסיעה באוטובוס. לי יש נהג קבוע כשאני מגיעה לת"א, אני ישר מתקשרת לנהג הקבוע שלי והוא אוסף אותי, אם את רוצה אני אביא לך את מס' הטלפון שלו במסר, אבל קחי בחשבון שהוא לוקח בין 25-30 ש"ח, אם תגידי לו שאת חברה שלי יכול להיות שיוריד לך במחיר... (חחחח בתקווה שלא יתחיל לבלבל לך בשכל עליי, כמה אני חמודה ומקסימה, ואם חבר שלי יפגע בי הוא ירביץ לו, כי זה בד"כ מה שאני שומעת ממנו כל הנסיעות...)

Triksi85

New member
תודה רבה!

תודה רבה לך! :) נראה לי שאני בכל זאת אסע. למרות שאני די לחוצה וחוששת שלא יקבלו אותי. בכל מקרה, נקווה שיהיה בסדר. :)

למעלה