שאלה לגבי נעלי טו-גו

Satin5

New member
שאלה לגבי נעלי טו-גו

אף פעם לא נכנסתי לחנות שלהם כי נראה לי שהאיכות ממש נמוכה. אבל עכשיו הצצתי באתר שלהם וראיתי כמה דגמים ממש יפים. אז אני תוהה - הם באמת ממש גרועים? מבחינת האיכות והנוחות? מה אתן אומרות?

תודה!

@יעל@

New member
להתרחק

הם אומנם זולים אבל האיכות על הפנים.

אני יכולה לספר לך שלפני שנה שנתיים, אימא שלי קנתה לאחותי הקטנה בת 13 אז 2 זוגות סנדלים מהם. כי הם זולים ומידת הנעליים שלה היא 40ואי אפשר למצוא משהו זול בחנויות לנעלי נשים.

אחרי חודש, נקרע זוג אחד - הלכו להחליף.

הזוג השני שרד יחסית יפה, אבל הם גרמו לה לכאבי גב כאלה.... שרק רצתה להוריד את הסנדלים האלה ולזרוק אותם לפח.

לא שווה.

לא איכותי ולא נוח

בטו-גו אני קונה רק בסוף עונה (כשזה ב-30 ש"ח) ורק אם אני צריכה נעל לערב אחד.
מרגישים את הריצפה, הגב כואב, הנעל נקרעת ומתקלפת מהר.

אם את מחפשת נעל יפה לערב או שניים או לחילופין אם נקרעה לך הנעל באמצע הקניון ולא בא להוציא סכום גדול- טו גו זה המקום.

אם את רוצה נעל לעונה שלמה- להתרחק כמו מאש.

michali278

New member
תשובה שונה - אני חסידה של טו-גו

אני קונה רק במבצעים הכי שווים שלהם, אף פעם לא במחיר מלא.

אני מוצאת שיש להם מבחר מסוים של נעליים שמחזיקות יפה מאוד יש לי 2 זוגות סנדלים מקסימים שאיתי כבר קיץ שני
הרבה פעמים שואלים מהיכן הם. אני נועלת אותן ליציאות של אחה"צ או ערבי מסיבה בגן. פחות לימים ארוכים.
אני מוצאת שאני יכולה לקנות נעליים מאוד מסויימות להופעות ספציפיות בזול מאוד והן ננעלות רק להופעות האלה ככה שהשחיקה שלהן מועטה מאוד והן נשארות מכובדות. נעליים שלא נוחות לי אני יכולה לזרוק מבלי להרגיש רע על הכסף שהוצאתי.
יש לי גם נעליים איכותיות יותר, אבל לי זה לא מבטיח בהכרח נוחות לאורך זמן.
למזלי אני לא סובלת מבעיות במנה הרגל שמקשה על בחירת נעליים הגונות/בריאותיות/איכותיות.
כן, יש להם לא מעט הסף להיכנס לחנות להתרשם ממבנה הנעליים למדוד כמה, רצוי דווקא בסוף יום כשהרגליים כבר נפחות מיום עמידה, כך בחירת המידה נכונה יותר ואולי לרכוש זוג להתנסות נטו.

genie101

New member
די מרוצה מהם, בהסתייגות מסויימת

1. לקנות, כמו שנאמר מעליי, רק בסוף העונה- כשהנעל עולה 20-30-40-50 ש"ח בלבד
2. במקרה של נעלים גבוהות, לא לנעול למקומות שאת יודעת שאת צריכה ללכת בהם יותר מכמה מטרים P:
3. נעליים נמוכות- תמיד החזיקו אצלי 2 עונות, בשימוש של אחת לשבוע לפחות. אבל זה כנראה יותר ענין של מזל. חוץ מזה, בחנתי את הנעלים במיקרוסקופ לפני הקניה...
4. הכי חשוב- לנעול ולנסות לפחות 10-15 דקות בחנות. לוודא שאת לא מרגישה שאת "נוגעת ברצפה" או מרגישה אי נעימות בכף הרגל בעת ההליכה.

CtrlAltDele

New member
אותי לימודי שלא מתפשרים על 2 דברים

אוכל ונעליים
האיכות שלהם זעוותית.
מעבר לזה שאני לא מוסגלת להכנס לחנויות שהמוכרים בהם יותר רעשניים מאשר המוזיקה - ויש שם מוזיקה רועשת.
הא... ולא סובלת שמוכרים קוראים לי "מאמי" "מותק" וכדומה.

לא איכותי ולא נוח - אבל אני בכל זאת מחבבת

אותם.

אל תבני עליהם בתור נעליים נוחות להליכה יומיומית, כי הם יישחקו לך מהר מאוד ואם יש לך בעיות כלשהן ברגליים גם תגלי מהר שנוחות הן לא.

מנגד, במחירים של סוף עונה ו-30 ש"ח לזוג אני דווקא נהנית מאוד לקנות לי כמה זוגות שבהליכה של כמה פעמים בחודש יחזיקו מעמד כשנה פלוס מינוס.
בנוסף אם את עובדת כמוני במשרד ומבלה את רוב יומך בישיבה אז הנוחות פחות משחקת פקטור.
(ראוי לציין שאני מתייחסת רק לנעליים השטוחות, על עקבים אני לא הולכת ואולי שם זה אחרת).

Satin5

New member
תודה רבה על התשובות שלכן!

אם זה המצב אז באמת אני אנסה לקנות איזה זוג או שניים בסוף עונה. אם אלה המחירים אז באמת גם אם זה יהיה לשימוש של מספר פעמים בלבד זה לא נורא.

למעלה