שאלה לגבי ניקים

נימשון

New member
לא מאמי

כנראה שהפתגם: כשכותבים לך מסר המסר ברור. יאללה, רד לי מהוריד באמת נמאס ממך. חוזרת למקום ממנו באתי היה לי טוב ושקט כמה ימים בלי הפורום.

גם לי היה שקט

לא כתבתי פה כמה ימים, היה לי מאד שקט. שלחתי לך מסר פרטי אז זה אומר שהוא פרטי, את זו שהופכת אותו למסר לא פרטי ופומבי. אז אל נא תפילי עליי את הסיר שאת מבשלת , מספיק נפלו עליי היום. ואני יודע שנמאסתי עלייך, זה הדדי. באמת לילה טוב, אין לי מה להמשיך להוסיף, את זו שמבעירה את האש כרגע, להזכיר לך שזה היה מסר פרטי, בכל אופן, זה התחיל ממסר פרטי. באמת לילה טוב.

למה יש לי תחושה

שאני נמצאת בתוך שדה קרב ? אני שואלת באופן כללי לגמרי, ואם כבר שאלות אז תסבירו לי בבקשה למה מתנהל פה קרב חיסול חשבונות? וכולם חשופים ומי שנפגע בדרך נפגע (כמו אתמול למשל) ועוד משהו קטן אחרון חביב ,אפרופו פורום למה יש דברים שלא עולים לדיון בפורום ונסגרים ברמה של איומים במסרים? סתם שאלות אפילו לא בשביל לקבל תשובות נ.ב התגובה משורשרת באופן מקרי לחלוטין פשוט נראה לי מקום טוב באמצע

אין פה קרב הגרה

שלחתי לה מסר פרטי וזהו, לא כתבתי על זה בפורום ואפילו לא רמזתי לכיוון שלה בפורום, שלחתי לה בכוונה רק מסר פרטי, במיוחד כדיי לא להגיע למצב כזה. היא בחרה להגיב על המסר הזה, בפורום במקום אליי באופן אישי. זהו, אין לי שום עניין בקרבות , הראש שלי נמצא אי שם בבית החולים ולא פה. לילה מנוחה.

זהו, הבחירה היתה שלה

אני בחרתי במסרים, היא בחרה בפורום בשביל לנסות לגרום לי נזק. זו המטרה בעצם, זה שקוף, כי אחרת אין לי שום תשובה למה לא להגיב במסר על מסר אלא לבחור להגיב פה בפורום ואחר כך לבוא בתלונות על זה שזה לא נעים. אני סיימתי.

passioneta

New member
לא הסקתי מסקנות, אלא שאלתי למה

אתה דוגמא מצוינת אז אם אתה יכול תסביר למה לפעמים נוח לך ככה ולפעמים ככה.

גלית35

New member
נו מה את רוצה היום היתה../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

והכי טוב לעשות כביסה ביום
כזה.

שאלה נהדרת...

מעניין לשמוע תגובות של ניקים כאלו... אני למשל... בחרתי בניק כפול ככה הדג לא ייעלב מהנחש ולהיפך... וה2 לא יחשוב שהוא לבד...

P u s s i c a t

New member
קטע מוזר בעיניי...

לי למשל יש שני ניקים. אחד משמש לעזרה בניהול קומונה שפתחתי עבור מישהו. אבל אני לא משתמשת בו מלבד שם. קרה פעם אחת (לא פה() ששכחתי להחליף אותו והודעתי על זה מייד שלא יחשבו שזו מישהי חדשה. לגבי השאר? נראה לי מוזר אבל לגיטימי כל עוד מתריאים על זה בפני כולם. וביננו... כשמנהלי פורום בתפוז מנהלים כל פורום בניק אחר... ועוד בלי ליידע את הגולשים שזה הם - למה את מצפה מהגולשים?

ד נ י ת3

New member
האמת, כל הריבוי ניקים הזה

עושה לי כאב ראש. לכי תדעי מי זה מי, ולמה איך. אוף. לא הבנתי את זה אף פעם, וכנראה לא אבין לעולם. שיהיו בריאים. אני זאת אני זאת אני זאת אני. תמיד.

למעלה