שאלה לגבי ניקים

passioneta

New member
שאלה לגבי ניקים

(ןלא לחפש כוונות נסתרות כי אין!) אני מניחה שיש אנשים שמחליפים ניק כדי "להמציא את עצמם מחדש". למשל כי עשו שטויות בניק הקודם. אבל שמתי לב שיש אנשים שכותבים בניקים שונים אבל ברור שזה הם - לפי החתימה, למשל. מישהו יכןל להסביר לי למה?

MaYcHuK

New member
הייתי שמחה להסביר לך אם רק הייתי

יודעת... אבל זו אכן שאלה מעניינת

MaYcHuK

New member
הגרוש היא מדברת על משהו אחר

היא מדברת על אנשים שלא החליפו את הניק לניק אחר באופן קבוע אלא פעם כותבים ככה ופעם ככה

MaYcHuK

New member
אע? הגרוש את שוב הוזה?

שוב לא לקחנו כדורים מאמי? אמרתי לך כבר הכחולים זה לבוקר האדומים ללילה לא להיפך!

../images/Emo7.gif התבלבלתי

בגלל זה , זה בשני צבעים אז לא ידעתי חשבתי ש..... אבל זה לא

בדיוק כמו שיש אנשים

שכל החיים ילכו עם השיער באותו צבע ובאותה תספורת (כמוני
) ויש כאלו שכל הזמן יחליפו וינסו וישנו... יש כאלו (עד כמה שזה נשמע אדיוטי) שמאוד נקשרים לניק שלהם או למה שהוא מייצג, ויש כאלו שלא מעניין אותם בכלל ואין לו שום משמעות, כמוני, יש מליון סיבות... לא נראה לי שיש פה יותר מידי עומק... פשוט כל אחד ואיך שהוא אוהב לגוון ומה שהניק שלו אומר עבורו, או מה שהניק שלו אומר עליו בעיניי אחרים לדעתו... לפעמים זה פשוט סתם.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לדעתי, גם כשמדובר בניק שמורכב מהשם שלך, יש בזה משהו מעבר לשם שלך, לפחות אצלי זה ככה... כי כאן אני כל הזמן רואה את השם שלי כתוב כשאני כותבת, וכשפונים אליי... במציאות אני לא הולכת עם השלט "טל" ולא מציגה את עצמי כל הזמן בשם, ואני לא "טל" אני פשוט אני... לא יודעת אם מישהו יצליח להבין אותי עם הקשקוש הדבילי הזה שכתבתי עכשיו, אבל נשבעת שיש משהו בזה שאולי לא מצליח לי להסביר. אם לא מובן, אל תשפטו ימים קשים עברו על כוחותינו בצפון

את שוגה במסקנות שלך

לדעתי כל עוד לא מסתתרים מאחורי ניק- זה לגיטימי, מי שפותח יודע שזה אני, יש תמונות וכל הפרטים הם זהים במאה אחוזים. פעם נוח לי להיות נסיך לא מושלם ופעם נוח לי להיות מכבס תולה. תיכף יגיע החושף ניקים המהולל, בעצם המהוללת...

MaYcHuK

New member
אממ.. כככ... אתה יודע מה זהותה/ו

של חושף ולא מגלה לנו? לא יפה! אתמול ביליתי שעתיים בהרגעתה של מישהי ששמה על ראשו /ה 1000 ש"ח

במצבי לא אכפת לי 1000 ולהיות

"חושף שמות" כבר ביקשו ממני דברים יותר מוזרים בחיי

למעלה