שאלה לגבי מיזוג

זארוס

New member
שאלה לגבי מיזוג

בן זוגי ואני נכנסים באוגוסט לדירה שקנינו (יד שניה)שאין בה מיזוג מרכזי ואין בה גם את התשתית הנחוצה (תעלות או איך שלא קוראים לזה) מאחר ואנחנו אנשים עסוקים אני לא רוצה להשאיר את העניין לרגע האחרון, אז רציתי לשאול: האם ניתן לקבל הצעת מחיר למכירה והתקנה של מיזוג מרכזי מבלי שהמבצע יבקר בדירה עצמה? בכלל, איזה מזגן ממולץ לדירת 3.5 חדרים קטקנטונת יחסית (בערך 90 ומשהו מ"ר)? האם ניתןלסגור באתרי המכירות באינטרנט עיסקה גם למכירה וגם להתקנה? כמה זמן לוקח כל העק מהרגע שאני סוגרת ועד שיש לי דירה ממוזגת וקרירה? תודה מראש

מאגר

New member
עדיף מזגנים נקודתיים הם זולים יותר

ממני מרכזי קלים יותר להתקנה ואחזקתם זולה יותר בחישוב גס צריך כ- 650BTU/H למ"ר ריצפה תנו את גודל החדרים ותוכלו לקבל איזה מזגנים לקנות

kernitzman

New member
חוות דעת למיזוג

לזוג הצעיר והעסוק - המלצה אישית. אנא תשובתכם למספר שאלות : 1 . היכן נמצאת הדירה שרכשתם ? 2 . באיזו קומה ומהם כווני האוויר של חדר האורחים וחדר השינה ? 3 . מה גודלם של החדרים במ"ר ? 4 . האם ידוע כמה אמפר חשמל יש בדירה ? 5 . האם התקציב המשוער יכול להיות סביב א. 10,000 ש"ח ב.פחות ג.יותר ? 6 . האם אפשרי לבצע התקנה כאשר הדירה עדיין ריקה מחפץ ואדם ? לאחר שאראה את התשובות אפשר יהיה להתקדם . סוף שבוע נעים לכולנו. למען השקיפות - אינני מוכר / מתקן / משווק / מתקין מזגנים.

זארוס

New member
תשובות

1. באזור השרון 2. קומה ראשונה חדר שינה פונה לדרום-מערב, חדר אורחים פונה לצפון-מזרח, סלון פונה מזרחה. 3.גודל החדרים קשה לי לומר כי אין לי שרטוט של הדירה (רשלנות מצידי אני יודעת) אבל סה"כ הדירה 94 מ"ר. 4. אין לי מושג לגבי החשמל בדירה. 5.זה פחות או יותר התקציב שתכננו להשקיע. 6. אנחנו בהחלט מתכננים להתקין כשהדירה ריקה, לכן חשוב לי לברר פרטים אלה עכשו. אז מה אתה אומר?

למעלה