שאלה לגבי מגילות

Tzahi1010

New member
שאלה לגבי מגילות

ישלי 2 מגילות ואני מעוניין למכור אותם : המגילות הם - 40 אחוז דרק סקול מגי'ק אט ו 100 אחוז הגנה איך אני מוכר אותם לחנות כלשהי? לא רוצה לאיש כי הוא יכול לרמות אותי ואם אני משתמש בהם מה הם עושות?

שריתושי

New member
אתה לא יכול למכור סקורלים לחנות

אתה צריך שתהיה לך חנות שקונים ב-NX כדי למכור לאנשים אחרים. אני לא יודעת מחירים. המגילה הראשונה-אתה בטוח שהיא 40%?? אני לא בטוחה שקיים סקרול כזה.. הסקרול השני נותן לך עוד +1 הגנה (אני משערת) והיא עובדת ב-100%. לא שווה כסף, תוכל סתם להשתמש בה.

Tzahi1010

New member
יש לי מגילה כזאת:

Dark Scroll For One Handed weapon for Magic Att 40 % מה זה עושה?

30%.....

אין דבר כזה 40%...... ושמע אולי זה ישמע אכזרי אבל אם אתה לא יכול אם לא מחזיקים לך את היד פשוט תבקש עזרה או תצא דברים מהסוג הזה מוציאים שם של נובים לישראלים במשחק....

yonVata

New member
למה סתם להטעות אנשים?

בטח שיש 40%! אבל הן untradble... ככה שכדאי שתבדוק אם זה 30% או 40%, כי 40% איאפשר למכור
אגב, דוגמא למגילות 40% הן המגילות שהיו לINT לעגילי מייפל ביומולדת של מייפל השנה
תשאלו את אסף, הוא יודע

Tzahi1010

New member
מה המגילה של ה40 אחוז עושה?

פירטתי כבר איזה מגילה באחת ההודעות בשרשור הזה

yonVata

New member
בדיוק כמו כל מגילה אחרת, רק ש...

יש לה 40% הצלחה, ואם היא נכשלת אז 30% שהחפצת שניסית להפעיל עליו את המגילה יעלם...

מ י ל ר

New member
יאפ XD

8 אינט ו-12 מג'יק אטטק, זה מה שהצלחתי להוציא מהמגילות האלה, ועוד בחינם :) (ועכשיו הן טובות יותר מהעגילים 3% אינט שלי) :(

miss_t

New member
זה שווה די הרבה

זו מגילה בעיקר לקוסמים שמשתמשים על האובראול שלהם. אשמח לקנות אם את ב-bera המחירים מתחילים מ8 מיל ועד 14 ולפעמיים יותר...

miss_t

New member
ראיתי ב8 מיל בסיבוב בFM

היה לי אחד ומכרתי לחברה ב4 או 5 מיל

מ י ל ר

New member
זה שווה הון!!!!!!!!! זה המגילה מקסנדרה!!!!!!

זה לא overall armore for INT 60% זה רק ARMOR! זה פועל על אובראול, על מגן, זה כובע... זה פעל על המגן מייפל שלי, ועכשיו יש לי בו 3 INT.

miss_t

New member
אתה בטוח שזו המגילה?

מיקי, תמונה תעזור מאוד כי אם זה מה שאסף אומר, אז אני הטעתי כי הנחתי שזה רק לאובראול

miss_t

New member
מאמינה שהרבה יותר

לא יודעת להגיד בדיוק אני אישית הייתי מוציאה 20 מיל על אחד כזה

למעלה