שאלה לגבי ימאהה XTZ/Tenere

vmisha

New member
אגב תנאי אחריות

האם רשום באיזשהו מקום מהו השימוש "המותר" של אופנוע זה או אחר? באילו סוגי כביש מותר/אסור לרכב עליו? האם זה מצוין איפשהו בכתב האחריות?

gray

New member
אז אין לך הרבה אופציות, רק נסיעת מבחן

תקדם אותך, ברמה הפילוסופית לא תתקדם יותר.

liquidspice

New member
אני הייתי הולך על הטראנסאלפ../images/Emo45.gif

עונה לדרישות שלך בכיף, מתאים למגבלות התקציב ואתה מקבל אותו חדש מהניילונים עם אחריות שנתיים ללא הגבלת ק"מ (יתרון משמעותי על פני משומש) עוד יתרונות בלקנות חדש הן האפשרות בתשלומים וכו. (אם יתחשק לך) הדגם הזה הוכיח את עצמו כאמין מאוד וסחיר במיוחד. לא ממליץ על TDM (כאחד שהיה לו במשך שנתיים) מכמה סיבות: 0 יכולות שטח (גם אם לא תשתמש בזה, זו אחלה אפשרות) יחידות בודדות עלו על הכביש - אין הצע חלקים מאוד מאוד לא סחיר (גם אם איזה גאון יקפוץ פה ויגיד שהוא קנה במחירון, זה לא אומר שהאופנוע סחיר, זה רק מסביר כמה הבחור גאון) ו.....הכי חשוב, לך ותאם נסיעת מבחן. אולי זה בכלל לא מתאים לך...שווה לנסות לפני שמקבעים כיוון. מקנא בך ושיהיה בהצלחה

dtvet

New member
גם אתה../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif אגב, לא ענית לי

האם אתה עובד או קשור להונדה?

liquidspice

New member
כן, אני מנקה שם את המאפרות וממרק את הלוסטרות

liquidspice

New member
כמה דוגמאות קלילות ברשותך:

suzuki drz 2003-2006 רשיון A1 KLE500 97-05 DL650 2003-09 suzuki bandit 1200 2001-02 dr350 98 cbr600RR 2004-2008 transalp 2001-2011 HYOSUNG MS3 250

gray

New member
אתה בטוח?

יש לי עסקה מצויינת וריווחית בשבילך, אני מביא לך אופנועים כאלה ב1000 מתחת למחירון, אתה מוכר אותם במחירון תוך שניות ומתעשר. אני כמובן מתחייב על כלים במצב סבבה (לא נבלות סרוחות אחרי תאונה וכו'). שני הDR - זה בגלל הרישיון, זאת אנומאליה. KLE? אולי לכלים במצב פנטסטי, אין הרבה כאלה, רובם הולכים בהרבה מתחת למחירון. אותו הדבר לגבי טרנסאלפ, מחירון? הצחקת מאוד. בקיצור, למעט כלים שקיבלו פוש בגלל שינוי דרגות הרישוי-כל אופנוע אחר מחירון הוא אפילו לא המלצה. טרנסאלפ וKLE ניסיתי למכור בעצמי, טרנסאלפ במצב נדיר (פחות מ6000 ק"מ בשנה יד ראשונה) נשאר בידי המוכר כי 10 מתחת למחירון הייתה ההצעה הטובה ביותר אחרי חודשים של ניסיונות, והKLE נמכר בהרבה מתחת למחירון אחרי הרבה זמן ביד2.

gray

New member
אנומליה.

כמו הסיפור עם הפז'ו 306 שמישהו נישבע שמכר תוך שבוע מעל מחירון, כל אלה שאני מכיר נמכרו בקושי, וטרייד מציעים לך פחות מחצי מחירון אם בכלל מתייחסים, כנראה שהם יודעים שיתקעו איתו. תעשה ניסוי, תתקשר ותשאל כמה יתנו לך על KLE בטרייד.

vmisha

New member
טרייד זה לא דוגמא לכלום

ולו בגלל העובדה שהוא צריך למכור את הכלי מייד לאחר שהוא קונה אותו ממך, כך שמן הסתם שלא תקבל ממנו מחיר טוב. כשאתה מוכר אותו לאדם פרטי, זה כבר עניין אחר. באותה התקופה שמכרתי את שלי, כולם דרשו מעל המחירון על שלהם (ביד-2). לא יודע מי קיבל כמה, אבל עובדה שמכרתי במעל.

gray

New member
תתקשר פעמיים

פעם אחת תגיד שיש לך KLE 2006 בפעם השניה תגיד שיש לך דרוזי 2006 ותחזור להגיד שזה לא דוגמה. לפי ליקוויד לKLE ולDR400 יש אותה סחירות טובה. מישום מה בטרייד יתנו על הDR הצעה הוגנת (פחות ממה שתקבל בפרטי כמובן, אבל הוגנת) ועל הKLE תקבל "עושים לך טובה שלוקחים אותו בכלל".

למעלה