שאלה לגבי ימאהה XTZ/Tenere

Ridcully

New member
שאלה לגבי ימאהה XTZ/Tenere

אני מתלבט כרגע מה יהיה השלב הבא במחלת השידרוגיטיס שלי. כיוון שאני לא חובב סופר ספורט ונוסע רגוע רוב הזמן, המועמדים הם (בקטגוריית 650 כי מעבר לזה אני לא רואה צורך) קוואסקי ורסיס וחשבתי גם בגיוון של ימאהה XTZ אבל באתר של מטרו ראיתי רק את הדגם של ה-1200 סמ"ק השאלה אם מוכרים כאלה גם 660-650 בארץ (חדשים) כמובן שהייתי רוצה איזה BMW אבל התקציב הוא קצת מוגבל

vmisha

New member
יש דגם שעוד לא התלבטת לגביו...?

תבדוק על הדרך גם את TDM 900. (נחשב ל)אופנוע אמין, חזק, מרווח טיפולים גדול, נוח.

Ridcully

New member
יש הרבה דגמים שלא התלבטתי לגביהם

אני לא אלאה אותך ברשימות אבל אני פשוט חושב ש-900 זה קצת יותר מידי CC בשבילי

gray

New member
אחלה אופציה

מעניין לראות השוואתי ביניהם.

gray

New member
מתקזז עם ABS

רק נסיעת מבחן תפריד בין שני אלה, שני דו"ש פשוטים יחסית, פחות מ10% הבדל במחיר, ביצועים די דומים, הבחירה כבר תלויה בהרגשה אישית.

gray

New member
TDM, לא תצטער

אם חשוב לך לשמור על יכולת השטח, לך תעשה עליהם סיבוב.

Ridcully

New member
בדיוק

אני מכוון לכיוון עד 70K בשאיפה גם עם ABS ... הרי חבל לפספס הזדמנות לבטיחות אקסטרה, ואפרופו בטיחות אביזריון ממש על הפנים מבחינ ת מבחר הקסדות שהם מציעים (הכוונה לצביעות)

vmisha

New member
במקומך

הייתי מחפש אחד יד שניה-חדש, וחוסך הרבה-אלפי-שקלים. אבל זה רק אני...

T0MERKE

New member
לתקציב שלך

ואיך שאני מבין, גם לצרכים שלך - יכול מאוד להתאים לך הטראנסאלפ, קיים גם בתוספת ABS

gray

New member
רק תזהר מהקלץ'

היבואן לא ממש עומד מאחורי הסחורה שלו מסתבר, אז אם שקט נפשי היא הסיבה שאתה רוצה חדש-תחשוב שוב.

liquidspice

New member
"אל תעשה לעצמך נזקים ותצפה שיתקנו לך בחינם"

באמאש'ך, כל הסיפור הזה עם הקלאצ' נשמע מרובה גרסאות ומשולהב ע"י אנשים מסויימים בפורום. נסיונות להשריש את המקרה הזה ולצרוב להונדה "שירות גרוע" על התחת זה גם לא הוגן, גם לא במקום ואם כבר להתחיל במקרתיזם, הונדה הוא בטח לא היבואן להתחיל ממנו. תדע שלמילים יש כח, גם אם הן נאמרות בסבבה.

gray

New member
הלך קלץ' ב4500 ק"מ בטרנסאלפ?

על זה כולם מסכימים. היבואן לא התנצל והחזיר את האופנוע תקין, ומהר, הוא גרר את הזמן וגבה תשלום מלא על התשלום (הנחה כולם מקבלים, לא היה שם משהו מיוחד). הכל חוקי ובהתאם לתנאי האחריות? לגמרי. אבל מי שקונה אופנוע חדש בשביל השקט של אופנוע חדש אין הוצאות ותקלות, כדאי מאוד שיזכור שזה לא המצב. כי זה באמת לא המצב, יתפוררו לך הצמיגים-הם לא באחריות, גם עוד הרבה חלקים אחרים לא באחריות, אבל זה באותיות הקטנות. עדיף לקנות אופנוע בן שנה, לחסוך את העלות של ירידת הערך הראשונה, לקבל אופנוע בדוק עם אחריות של סטפן (שלדעתי לפחות עומד מאחורי האחריות שלו הרבה יותר מהיבואן) ולדעת שאם האופנוע הזה הוא אחד מאותם כלים חולים שלא מכוסים באחריות היבואן-זה כבר היה מתגלה. אופנוע חדש זה ממש לא השקט הנפשי שמנסים למכור לך, את זה הוכיח מקרה הטרנסאלפ באופן מובהק. זה לא שירות גרוע של היבואן, זה פשוט השירות הרגיל, ככה הוא ניראה, זה מה שאתה אמור לקבל, גם אם זה לא מה שחשבת שאתה מקבל.

למעלה