שאלה לגבי חליפה

קותי

New member
כמישהו שעשה את הקורס עם חליפה

שכורה מלאה-חלק אחד, שמחתי לקנות חליפת שני חלקים. מה שזכור לי זה אי נוחות גדולה בלבישה ובהורדה, ואטימה לא מי יודע מה. אבל זה היה לפני כמה שנים ויכול להיות שהשתנו דברים מאז. נכון להיום אני צולל בחורף רק עם חליפה שני חלקים, ומכיון שהיא חליפה חצי יבשה של מארס, היא מבודדת נהדר (אטימה נהדרת בפרקים, בקרסוליים וסביב הפנים). בתקופות שבהן לא נורא קר אני משתמש רק בחלק העליון, ובתקופות שבהן נעים, אני משתמש בשורטי של סקובהפרו. החיסרון של חליפת שני החלקים הוא שהיא מציפה ביותר ועם מיכל פלדה אני זקוק ל- 20 פאונד (מה שאומר שעם אלומיניום זה לפחות 24 פאונד) וזה מעיק עלי.

אגב חליפות, חורף וצבעים ../images/Emo108.gif

בימים קרים במיוחד אני לובש לונג ג´ון 5 ממ עליו חליפת שורטי 3 ממ ועל כל זה ג´קט עם כובע 5ממ - צריך להוסיף 24 פאונד משקולת בשביל לרדת, אבל נהנים מצלילה חמימה. מומלץ להתאים צבעי חליפה קצרה וארוכה אחרת צפו להצעות מגונות מתוכינונים
חרמנים.

mirch

New member
קצת באיחור

אבל רציתי להוסיף לשבחים בזכות חליפות הסקובה פרו. הריץ´ רץ´ מאחור ממש לא מציק (לא בצלילה ולא בזמן ההתלבשות) ולא חודרים מים משום מקום (החליפה שלי היא חצי יבשה - עם אטימה סביב פרקי הידים והרגליים, וכן גומי סביב הצוואר). בחורף אני מוסיפה צ´יקן ווסט מתחת, ומספיק חם לי. גם אני התלבטתי כשקניתי את החליפה, אבל אחרי שניסיתי את שני החלקים (עם הטיטול בין הרגליים) ואז את החליפה השלמה (עם ה- in ´n´ out במהירות מדהימה!)...כבר לא היו ספקות.
M

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
תשובה עוד יותר מאוחרת

מאחר ורק לפני כמה דקות חזרתי מאילת אז תשובתי התאחרה קצת. מאחר ואני משתמש רק בחליפות ארוכות יש לי חליפה אחת של סקובה פרו 3 מ"מ לקיץ. החליפה נוחה מאד ונרכסת מאחור אולם לבישה והסרה די קשים והשבוע היה בה כבר די קר. את החליפה השניה קיבלתי לפני שנתיים ליומולדת, חליפה חלק אחד AQUALUNG 5.5 מ"מ, נרכסת מלפנים + כובע, פשוט תענוג של חליפה, נוחה ללבישה והסרה (באה עם ריצ´רצ´ים ברגלים) ומחממת מאד. המינוס היחידי שלה הוא שאני חייב לרדת עם 22 פאונד. ו ב ב ח י " נ

mirch

New member
אין על מה ../images/Emo13.gif

אני בטוחה שתהנה ממנה, ועכשיו ממילא הזמן הנכון לקנות מסנפיר! M

פליפר.

New member
מירצ´ ../images/Emo39.gif

תצרי בבקשה קשר - האי-מייל שלך מחזיר לי הודעת שגיאה

למעלה