שאלה לגבי חזיות

רתם11

New member
שאלה לגבי חזיות

ראיתי את האתר שאתן מזמינות וממנו, והוא מדהים יש שם חזיות ממש ממש יפות. אני ממש מתפתה להזמין לי כמה, אבל יש לי בעיה. כבר כמה שנים, מאז שהעליתי 30 קילו, אני לא הולכת עם ברזלים כשאני יושבת, זה מכאיב לי בבטן זה דוקר לי וכואב לי בזרועות, בשריר המלח-פילפל וזה גם דוקר לי בחזה, באמצע. יש לי חזה גדול אבל לא נפול, ובכ"ז אני צריכה תמיכה טובה. החזיות של קאפ c לא מחזיקות טוב ולפעמים הן בורחות למעלה והחזיות של קאפ D גדולות מדי ואז מכאיבות בבטן ובזרועות. למישהי יש בעיה דומה? אני מתה לחזור לקנות את המדהימות עם הברזלים, אבל חוששת מאוד. מה עושים?

החורזת**

New member
לי היתה בעייה לא שהברזלים הכאיבו,

אלא שלאחר שתיים או שלוש פעמים של לבישת החזיה הם איבדו את צורתם הראשונית והיו מזדקרים מקדימה ועל האירוע שבו באמצע ישיבה ברזל אחד יצא לגמרי כבר סיפרתי פה. לכן החזיות שהזמנתי הן בלי ברזלים. כאמור קיבלתי רק חזיה אחת, אבל גם ללא הברזלים היא תומכת נפלא. את מוזמנת לרדת כמה שירשורים למטה בעמוד זה, שם יש לינק לחזיה הספציפית שקניתי דרכם.

רתם11

New member
כן, אבל

האם החזיות ללא ברזלים מגיעות גם במגוון צבעים עם תחרות וסאטן? אני אוהבת את הנועזות והצבעוניות והסקסיות....

DREAM111

New member
חורזת איך ידעת איזה מידה להזמין../images/Emo35.gif

היא ממש יפה ועושה חשק.

החורזת**

New member
דרים, כיוון שלאורך השנים רוב החזיות

נקנו בחו"ל, אני יודעת רק את המידה האמריקאית שלי שמקבילה לאנגלית ולא את המידה הישראלית. בכל אופן בידקי את מידתך בחזיות שיושבות עליך ממש טוב. ה Cup זהה בכל המידות. ואז לוח ההמרה הוא כזה: היקף 75 = 34. היקף 80=36. היקף 85= 38. היקף 90=40. היקף 95=42. היקף 100=44. היקף 105=46. היקף 110=48. אז אם נניח בארץ את קונה חזיה במידה 100DD עליך להזמין חזיה במידה 44DD. בכל אופן החברה הספציפית הזו מאפשרת גם לשלוח אליה בחזרה את הסחורה אם אינך מרוצה.

passioneta

New member
זה לא נכון

הקאפ משתנה עם המידה. הנה עצות מאופרה: http://www.oprah.com/tows/pastshows/200511/tows_past_20051115_c.jhtml

החורזת**

New member
למה את מתכוונת שהקאפ משתנה

עם המידה? מי שלובשת 80C במידות של ישראל תלבש 36C במידות האמריקאיות/אנגליות ובאופן דומה מי שלובשת בארץ 105E המידה האמריקאית/אנגלית שלה תהיה 46E.

passioneta

New member
נכון אבל (כנראה אי הבנה)

קאפ C ב-32C וקאפ C ב-42C לא יהיו אותו גודל של קאפ.

לדעתי כל מה שתיארת כרגע

היו פשוט חזיות לא מתאימות תכנסי לחנות ופשוט תמדדי עד שתמצאי מה שטוב לך אני לבשתי חזיות עם ברזלים גם כשהייתי הרבה יותר גדולה בהצלחה

רתם11

New member
דווקא אתמול יצא לי למדוד חזיות

אמנם לא בחנות איכותית, אבל נכנסתי לחנות גדולה מאוד בחוצות המפרץ שיש בה הכל מהכל ובזול, וראיתי מגוון מאוד גדול של חזיות ב - 20 ש"ח רובן היו מרופדות. בחרתי לי כמה מרופדות במידה 95 D ותודה לאל שיש לי את המאריך המחייה את הגוף והנפש. נכנסתי לתא המדידה, ונהיה לי חושך. אף אחת לא היתה טובה. הן נראו ענקיות על הקולב, אך ברגע ששמתי אותן הן נהיו מינייטוריות על החזה, הכל גולש מכל כיוון, בלי צורה ובלי כלום. לקחתי כמה בלי ריפוד, ממגוון מאוד מאוד מצומצם בקאפ D, וגם הן כיסו רק חצי. חברה שלי הביאה לי אחת בקאפ DD שהיתה כל כך גדולה, שהגיעה לי לאזניים... זה היה מוגזם. אני לא מבינה מה קורה פה... אני וחזיות זה כנראה קשר שנדון לכישלון...

lee_1

New member
אני מצטערת להיות זו שאומרת את זה...

אני בהחלט מבינה למה יש התרעמות על וומן אונלי על עיניין המחירים אבל אני לא חושבת שאת יכולה לצפות לנסות חזיות ב20 שקל, או בכלל במחירים דו סיפרתיים ולצפות שהן יהיו חזיות טובות. כשמדובר בדבר חשוב כמו חזייה, שאמור לשפר את היציבה, להיות נוח, להחזיק את החזה ולעצב אותו- לא מתפשרים. אז נכון שאי אפשר להוציא אלפי שקלים, אבל לפחות שיהיו 2-3 חזיות טובות ואיכותיות, לדעתי זה חובה. בכל אופן, אולי כדאי שתעשי כמו חלק מהנשים, תנסי בוומן אונלי שיתאימו לך מידה ופירמה מסויימת, ותנסי להזמין מהאתר הבריטי. בהצלחה

כמו שאמרה לי

בחזיות ב20 ש"ח אל תצפי למצוא משהו מיוחד ברוב המקרים המידות לא נכונות לכי לחנות טובה תמדדי רק כדי שתוכלי לקבל מושג לגביי המידה הנכונה לך

ruth0561

New member
תקראי בתשומת לב

העניין הוא לא רק הקאפ ממה שאת מתארת יש לי הרום שעיקר הבעיה אצלך היא דווקא ההיקף כשמודדים חזיה צריך להכניס שתי אצבעותמכוןן למטה בצד האצבעות אמורות להכנס בנוחות ולא לגרום לגומי להחרץ לך בעור רישמי בגוגל my bra size ותקבלי המוני קישורים שמסבירים איך בדיוק להמדד על מנת למצוא את גטודל החזיה שלך כולל עצות כמו- בחזיה עם ברזלים הקשת צריכה לשבת צמוד לגוף ולהיע בצד ממש למקום תפר הצד של החולצה יש לרכוס את החזיה ולהרים את הזרועות למעלה- על הקשת להשאר במקום ולא לזוז יש להתכופף קדימה ולוודא שהשדים לא נשפכות מתוך הקאפים זה נשמע קצת מופרע ? אז זהו שלא ככה בדיוק במדידה במשביר הגעתי למידה המדוייקת שלי וקיבלתי חזיה שיושבת עלי בול אגב- בעניין ברזלים- גם כשלבשתי B80 והיה לי חזה שבלי חזיה נראה מפואר אותו הדבר- העדפתי ברזלים. אגב- ברזלים פורקים את עצמם מהתפר -כשמידת החזיה אינה נכונה- כי אז המשיכה בלבישה מעמיסה עליהם לחץ מיותר.

רתם11

New member
אני מתארת לי

די ברור שבחנות כזו לא אמצא משהו איכותי וטוב, זה סתם היה מין צירוף מקרים כזה עם ההודעה שרשמתי יום קודם. אני פשוט חוששת להוציא הון על חזיה שנעשית בהתאמה אישית ואח"כ לא תהיה לי נוחה, בגלל הברזלים. מישהי כתבה שהקשתות צריכות להיות צמודות לגוף - זו אחת הסיבות שכשאני יושבת זה לוחץ על הבטן, כי הברזלים לא גמישים והם לא מתכופפים עם כיפוף הגוף לישיבה. אולי צריך להמציא איזה סיליקון קצת יותר קשיח במקום הברזלים...

קלריסה

New member
צחקתי למקרא הודעתך

קאפ שהגיע לך עד האוזניים
כבר למדתי, לצערי, שבגדלים שלנו אין חזיות זולות. גם לא דברים אחרים, אני חוששת, אבל בחזיות זה בא לידי ביטוי ביתר עוז. התוכלי להסביר למה את חושקת דווקא באחת מרופדת?

רתם11

New member
לאו דווקא מרופדת

סתם כי זה מה שהיה שם ובכל מקרה, על הקולב הן נראות יותר יפות לא..?

passioneta

New member
אני ממליצה לך ללכת להמדד

בחנות איכותית, ולמדוד שם חזיות. שימי לב שמי שמודדת ועוזרת לך היא מהמוכרות הוותיקות, עם המון נסיון. הניחוש שלי מהתאור שלך זה שאת לוקחת היקף גדול מדי וקאפ קטן מדי.

למעלה