שאלה לגבי ה- 4400

snoopy10

New member
שאלה לגבי ה- 4400

כמה לדעתכם מבין ה- 4,400 גרים בישראל? איך לדעתכם היו השלטונות בישראל מתייחסים ל- returnees? האם יש בסדרה בכלל התייחסות לאלה מה- 4,400 שחיים מחוץ לארה"ב?

TheLost

New member
תשובות

1. זאת שאלת מחשבה שכזאת?
2. אני לא חושב שהיו כאן המון, אה... באופן כללי זה מעבר לנתפס כדי לדעת איך הרשויות היו מתייחסים לחוזרים או לעניין כולו- גם אם לא היו מגיעים לארה"ב 3. בעיקרון כשמדברים על 'מחוץ ל...' יותר מדברים על מחוץ לסיאטל (שם העלילה הראשית מתרחשת), אבל מדי פעם אני חושב יש איזכורים גם למחוץ לארה"ב.

יש באיזה פרק מישהו מאפריקה

אני לא רוצה לעשות ספוילר לכן אגיד שזה מישהו מיבשת אפריקה בלבד, אבל אני לא זוכר אם הוא נחטף שם והוחזר לארה"ב או נחטף מארה"ב

--ספויילר!!--

--ספויילר!!!-- על ההוא משבט הטוטסי שהיה מעורב בטבח ומוחזר עם יכולת לרפא אנשים על חשבון הבריאות שלו. יש לחצים להסגיר אותו והוא בוחר לרפא אנשים עד מותו. מופיע באחד הפרקים הקרובים לא זוכר בדיוק באיזה.

TheLost

New member
כן, חשבתי שעליו אתה מדבר...../images/Emo58.gif

הוא נחטף אם אני לא טועה באפריקה, ונשאר בארה"ב לאחר שהוחזר

Hen m

New member
יחס הוגן.

אממ באחד הפרקים זה פשוט הזכיר לי את השואה כל מה שעשו למוחזרים. לבודד אותם, הרבה שנאו אותם רצו להרוג אותם, היהודים שכבר חוו את זה לא היו נותנים לזה לקרות שוב אני מניח..

TheLost

New member
שואה? ממש לא.

כשהייתה השואה, אנשים שנאו, בודדו ורצו להרוג את היהודים (ואת ההומוסקסואלים והצועניים) מכיוון שלא היו מ"הגזע הארי", היו מיעוט שכזה וסיבות אחרות. במקרה של ה-4400, לפי דעתי הסיבות לשנאה, בידוד והרצון להרוג אותם דיי הגיוני. 4400 איש פשוט מאוד נעדרו ככה פתאום.. ואז, כמה קל שנעלמו, ככה גם חזרו. מין הסתם ירצו לבודד אותם, הם עלולים להיות עם מחלות, עם זעם, עם רצון (או פשוט מאוד הכוח) לפגוע בעולם החיצוני. הרצון להרוג אותם? וובכן, ה"רצון להרוג אותם" היחיד שראינו עד כה היה בפרק 4 (5 בישראל), כשפוצצו אותם, וזה בגלל שכביכול ה-4400 גרמו למות אחותם של האחים-המפוצצים. ושנאה? אממ... אני לא חושב שבאמת שנאו אותם. איפה הוזכר כי שונאים אותם?

dudi gun

New member
אם

אם רוצים להרוג אותם אז סביר להניח שגם שונאים אותם (מתוך פחד או כל סיבה אחרת). ומתי מגיעה העונה השלישית כבר?!?! בסוף אני אשקח הכל ואצטרך לראות את הסדרה שוב.

Hen m

New member
אני יודע מה קרה בשואה ../images/Emo4.gif

התכוונתי לבידוד של מעבר לגור בבתים הרחק מהעיר (הבתים שג'ורדן בנה...).ממתי רצון להרוג יכול להיות הגיוני? בטח ששנאו אותם! אתה לא זוכר שבפרק 5 הם זרקו לבנה לבית של...שכחתי של מי והוא אמר שמאז שפרסמו את הכתובות שלהם הם מסתובבים בעיר ומחפשים אותם.

Hen m

New member
ואני חלילה לא משווה בין הדברים..

להבדיל אלפי הבדלות.

axnholic

New member
השאלה היותר חשובה

היא איך ישראלים יכולים להציל את העולם? מי השפוי שיתן לנו כוח הרסני?

למעלה