שאלה לגבי הפתוחה

Everppever

New member
שאלה לגבי הפתוחה

לימודים מוגברים לתואר תקשורת וניהול מתבצע בכל סמיף של הפתוחה? או שנפתחים קורסין זפציפים בסניפין ספציפים?
ובכללי איך השילוב תקשורת וניהול, מומלץ?
כמה קורסים חובה לשיחוב הזה? וכד
תודה

parparit26

New member
לימודים בפתוחה

רוב הקורסים בניהול מוצעים בהנחייה מוגברת , רק שלא כל הקורסים מוצעים בכל מרכזי הלימוד. את כל הקורסים בניהול אתה כן תמצא בקמפוסים כמו מכללת ר"ג פ"ת, קמפוס רמת אביב וכו ... השאלה היא למה הכוונה כשאתה רושם סניפים ?
חובה יש לך משהו כמו 6 קורסים - חדו"א , מיקרו +מאקרו , סטטיסטקה א+ב, ושיטות מחקר. כמובן שאם תשלב תקשורת תידרש לעוד קורסים . מבחינה תעסוקתית השילוב של ניהול עם תקשורת , הוא השני בעדיפות אחרי ניהול וכלכלה. יותר מאשר ניהול וסוציולוגיה או ניהול ופסיכולוגיה או כל דיצפלינה אחרת במדעי החברה אבל זה שנוי במחלוקת ותלוי בהמון גורמים. מה שכן יהיה לך מאוד מעניין.

Everppever

New member
תודה על התשובות

הכוונה במרכזי הלימוד הן מהרשימה של האתר של האוניבסיטה. כלומר שאני מהצפון ובאתר כתוב שיש סניפים בקריות וחיפה. אני מניח שהסניפים האלה הם לא מכללות אבל עדין מרכזי לימוד אז השאלה היא האם במרכזי לימוד הקטניםצהאלה קיימים הקורסים הספציפים האלה.

Everppever

New member
תודה על התשובות

הכוונה במרכזי הלימוד הן מהרשימה של האתר של האוניבסיטה. כלומר שאני מהצפון ובאתר כתוב שיש סניפים בקריות וחיפה. אני מניח שהסניפים האלה הם לא מכללות אבל עדין מרכזי לימוד אז השאלה היא האם במרכזי לימוד הקטניםצהאלה קיימים הקורסים הספציפים האלה.

למעלה