שאלה לגבי האולפנים..

מאיושש12

New member
שאלה לגבי האולפנים..

מישהו יודע באיזה אולפנים מצלמים את מגרש ביתי? ואיפה הם נמצאים? תודה :)

סקסיי1

New member
הא....טעות שלי

המשכתי לקרוא ונכוןן..הסדרה לא מצולמת בקליפורניה..טעות שלי

NitsNats©

New member
זה באולפני screen jam, בצפון קרוליינה.

Screen Gem Studios 1223 N 23rd St. Wilmington, NC 28405 USA
. אגב, אם את נוסעת לשם, יש להם סיורים ב12$ בימי שבת. המקום די מרוחק מכל מקום, לכן אם יש לך אוטו, את מסודרת, ואם לא אז זה הליכה. חבר שלי ואני נסענו בספטמבר לניו יורק ולקחנו אוטובוס הלוך חזור לווילמינגטון. הנסיעה עצמה הייתה 15 שעות לכיוון אחד. וישנו שם במלון לילה אחד. ביום שישי הגענו לשם ולקח לנו שעתיים הליכה מתחנת האוטובוס לאולפנים (טעינו קצת בדרך גם) ואז מצאנו מלון ובבוקר לקח לנו אולי חצי שעה להגיע לאולפנים. הסיור ממש נחמד ומיוחד, אבל את הסט של טרי היל אסור לצלם, וחבל.

מאיושש12

New member
ואוו תודה

ואוו לא ידעתי שיש שם סיורים... מגניב :) ומה יש בסיור? מה עוד מצלמים שם?

NitsNats©

New member
לא. לא רואים את השחקנים,

לכן הסיור בשבת. הסיור לא כולל יותר מדי. בעיקרון הסדרה העיקרית, אם לא היחידה, שמצולמת שם כרגע היא טרי היל. אבל כן יש כלמיני חפצים וכאלה מסטים של דברים אחרים כמו איזה סרט שאף פעם לא ראיתי וסדרה שבוטלה אחרי עונה אחת שכללה מגדלור. ויש שם, כמובן, את החדר של דוסון. ואת הסירה החמודה של פייסי.

מאיושש12

New member
תודה :) ויש לי עוד שאלה..

אי אפשר לצלם שם בכלל?? וממש מסתובבים בתוך הסטים? או שמסתכלים מהכניסה כמו מוזיאון וזהו? חח בקיצור הרגשת שזה בזבוז שנסעת או שזה חוויה?

NitsNats©

New member
תשובות לשתיכן:

אוקיי, אז במקום הסט של דוסון אני לא יודעת מה יש, אבל החדר של דוסון עוד חי וקיים, הם שמרו אותו למעריצים. חוץ מהסולם בחלון, שנקנה באיביי. לגבי הסיור עצמו - מותר לצלם בכלמיני מקומות אחרים, לי יש תמונה של המקום בו מצלמים את הקהל של המשחקים, המדרגות הגדולות האלה שכולם יושבים עליהם. ויש לי תמונה של תחנת אוטובוס. הקטע עם התחנת אוטובוס הוא שבאותו זמן כשהייתי בחו"ל חבר שלי היה בתהליכי השלמת פרקים ובאותו ערב, אחרי הסיור, ראינו את הפרק שבו ברוק נוסעת לניו יורק לתצוגת אופנה וכשהיא חוזרת היא רואה את הדוגמנית שלה, המסוממת, בפוסטר על תחנת אוטובוס, אותה תחנת אוטובוס שצילמתי. היה כיף ^^. אני בחיים לא ארגיש שזה בזבוז זמן. זו חוויה. ואני מרגישה שהייתי צריכה לעשות את זה. מה גם שאפילו עצם הנסיעה באוטובוס וההליכה לאולפנים היו חוויה בפני עצמם. להיות בעיר הזו זה חוויה. ולגבי הסט עצמו - נכנסים ממש לתוך החדרים. אני הייתי במטבח של דב, בבית ספר (שאגב, הייתי בו אחרי שראיתי את הפרק שבו קית' נרצח, וזה עשה לי צמרמורת כי ממש יכולתי לדמיין שאני רואה את זה מקרוב) ובדירה של ניית'ן והיילי שהיא מדהימה.

היית בדירה של ניית'ן והיילי????

איזה כיף לך
לפני או אחרי השיפוץ של ברוק? ואיך היא נראית? קטנה בטח נכון? ספרייי

למעלה