שאלה לגבי דז´ה-וו

• פותח הנושא Yev
  • פורסם בתאריך

Yev

New member
שאלה לגבי דז´ה-וו

יש לי שאלה בפורום מיסטיקה וקבלה. על "דז´ה-וו" בינתיים אף אחד לא ממש ענה לי אולי מישהו מהפורום הזה יכול לעיין בפורום מיסטיקה וקבלה ואולי לעזור לי

Tal_Ya_Tal

New member
היי YEV../images/Emo42.gif

האם זה כל כך קשה להעתיק את שאלתך לכאן, או לחלופין לשלוח קישור? מצד שני, כנאה אינך יודע איך עושים זאת. וחוצמיזה, מה כבר אפשר לשאול על דז´ה וו ועוד לא נשאל? באותה מידה, גם אני יכולה לשלוח אותך חמישים עמודים אחורה בפורום שלנו (כמו שאלדר תמיד עושה) על מנת ללמוד על דז´ה וו. אז אנא, עשה מאמץ קטן, ואנו מצידנו נספק את התשובה
L&L TALYA

R2

New member
היי Yev

אני יכול לעזור לך ויש לי את התשובה שאתה מחפש..! רק שבפורום מיסטיקה לא נותנים לי להכנס.

Tal_Ya_Tal

New member
למה לא נותנים לך להיכנס R2../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

תמהני
L&L TALYA

R2

New member
אני אסביר...

לי יש את התשובות לכל שאלה שבעולם,ותאמיני לי זה מטען כבד.ובפורום שם גם יש להם את כל התשובות שבעולם,הם מלאים תשובות,עד אפס מקום,אז איך אני אכנס..? גם Yev בא אלינו עמוס לגמרי עם מטען דומה,וכל אחד מאתנו מחזיק את המטען שלו כאילו זה אוצר,ומפחד שיקחו לו אותו..! אולי תעזרי לכל אחד מאתנו לפרוק את מטענו..? ואז נוכל להכנס לכל מקום,אפילו לגן עדן..!

נפלא R2 דה ז´א וו=זוכרים מהעבר ומשח

פוגשים במשהו, נזכרים שכבר חווינו זאת ולכן במקום ללכת ולהיות עמוסים כפליים בתוך פלאי הדה ז´א וו אפשר לשחרר את המסע ולעשות משהו אחר במקום, בשביל מה לחזור על זה שוב? ברכות לבביות, תיכנס חמוד לקישור כאן לקבוצת הדיון של האורה סומא ותמלא את השאלון, תיהנה מהתוצאות...

mga-abir

New member
לא כל אחד

ידידי זה ענין של נתינה. הרוצה מחלק. עשה לבד את החשבון. בברכה אביר

למעלה