שאלה לגבי בטריות

אסף ו

New member
הכלב בלע לי את השיעורי בית או ש...

אח שלי הטיס לי את הפרויקט המדעי לשיעור ביולוגיה

Afik Mazor

New member
זו חברה שמשווקת פוליגל

לסככות ומבנים אבל גם מוכרת לוחות רגילים של 4מ"מ 6מ"מ 8מ"מ 10מ"מ ו16מ"מ יש להם סניפים באנגליה באמריקה ובישראל תנסה אצלם אולי...

leef

New member
הלחמת סוללות

לא כדאי להלחים לבד כדאי לפנות למי שיודע להלחים ויש לו את הציוד המתאים לכך וכדאי שיהיה טיסנאי . או לרכוש סוללות אורגנליות באחת מחנויות הטיסנים . תוכל לפנות אלי אני מבצע הלחמת פקים ברמה גבוהה של סוללות GP הצרפתיות 800 מיליאמפר/שעה לכל סוגי המכשירים . לפני כמה חודשים התרסק טיסן אקסטרא 300 של בחור בשם מתן בדקנו לאחר ההיתרסקות מה היתה הסיבה ? ומצאנו שבמערכת בוצעה הלחמה של סוללות חובבנית עם מלחם לא מתאים ופשוט נתק הלחמה גרם להתרסקות . חבל . אשמח לעזור בפרטים נוספים צור קשר 049887377

hifly

New member
על זה בדיוק רשמתי

אנחנו לא מספיק עשירים לקנות בזול

ci

New member
מה כל כך מסובך???

להלחים אתה יודע נכון ??? יפה!!! פשוט תכין את משטחי הסוללה בכך שתשייף אותם קצת כי בד"כ הבדיל+משחת ההלחמה נדבק אבל לא תופס למשטח שהוא לא משוייף וזאת הסיבה שאח"כ פתאום זה מתנתק. הכנת חוטים שהם מצופים בבדיל שים גם קצת בדיל על המשטח של הסוללה תחמם כמה שפחות את שניהם נכיעה קלה ואווופפפ קסם הם תפוסים ומולחמים לעד. אתה יכול גם להשתמש במקום חוטים בפלטינות קטנות כמו שזה בא בפקים אורגינלים אבל תשייף גם אותם ודבר נוסף חשוב מאוד מאוד מאוד המינוס של הסוללה זה לא רק המשטח בקצה אלה גם כל גוף הסוללה לעומת הפלוס שזה רק המשטח כך שבגישורים בין הסוללות שים חומר מבודד מתחת למגשר במקום שיש חשש למגע עם גוף הסוללה כדי למנוע קצרים.

cocpit2002

New member
הלחמת סוללות...

זה לא דבר פשוט כפי שמתארים את זה.לידיעה, סוללות נטענות רגישות מאוד לחום ולכן אם מצמידים אל הסוללה את המלחם, שחייב להיות מאוד חם , יש סיכוי רב שיגרם נזק בלתי הפיך לסוללה, וזה יכול לקצר לה את "החיים". מי שמלחים בעזרת משחת הלחמה מסתכן בחימום יתר של הסוללה. גבול הטמפרטורה שניתן לחמם את הסוללה הוא דק מאוד וקל מאוד לעבור אותו. מי שמלחים בנגיעה, להלחמה כזו יש שם: "הלחמה קרה" או "הלחמת הדבקה". כל אלקטרונאי מתחיל יפסול מיד הלחמה כזו.אני מודה שאני גם מכין את הסוללות בעצמי אך אני משתמש במקום במשחת הלחמה (שמחייבת חימום חזק וארוך) בחומצה שמשתמשים בה הפחחים בהלחמות פחים מגולבנים. החומצה מסוכנת לשימוש לא אחראי וללא נקיטת אמצעי זהירות נאותים . בעזרת החומצה ניתן לבצע הלחמת נקודה ממש בנגיעת המלחם על המשטח, ענין של חצי שניה.לסיכום: אם אין לך אפשרות לעבוד עם החומצה עדיף ויותר "זול" לקנות פק סוללות מוכן.בשורה תחתונה זה מןצא הכי זול ויעיל לטיסנאי. אני מחזק את דברי אמיר ודומיו. בברכה גדעון

tumti69

New member
בהסבר שלי שלי התכונתי לחומצה

אני עובד איתה לכל ההלחמות ובאמת לא צריך להחזיק את המלחם יותר מחצי שניה וזה נתפס טוב ולא הורס סוללות, זה כבר לא הפאק הראשון שאני מלחים ואין לי שום בעיות

israel ofek

New member
סוללות

המחיר לסוללות ניקל מטל הידריד 1800 מיליאמפר שעה 4.8 וולט כולל הלחמות נקודה ופק מוכן הוא בסביבות 70 שח אל תיקנו אצל סוחרים שעושקים

eyalvais

New member
חנות באשדוד

באשדוד יש חנות באזור התעשיה שמוכרת פקים של סוללות לפי בקשה. בעל החנות אמר לי שהוא מוכר לחנויות טיסנים בארץ. שווה לקנות ממנו ולחסוך את פערי התיווך. 08-8535288 מאיר טייב.

למעלה